Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מצלמת נסיעה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב,

בעקבות "שיפוץ" הרכב ע"י חוליגן מהשכונה אני מעוניין לקנות מצלמה לרכב שתתעד פנים וחוץ בעיקר בשעות הלילה.

לאחר מספר חיפושים ישנה בעיה שאינה מובנת לי - האם קיימת מצלמה שיכולה לצלם במשך כל הלילה (בסביבות 8 שעות)

כאשר הרכב כבוי?

אשמח להמלצה על מצלמה כזו או אחרת מאנשים שיש להם מצלמה באוטו.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

מה זה "שיפוץ"???

אתה יודע מי זה?

:shock: > :x > :-( > :cry:...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

תתקין מצלמה בחלון ביתך. מתוך הרכב קשה יהיה להבין אם מישהו עושה נזק, מעבר לזה בתוך הרכב חושך וחלונות מורידים כמות אור - זה מתקון לחוסר יכולת צילום ואיכות שלא יהיה ניתן לזהות את הפוגע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלי אין לו אפשרות לחנות כל ערב מתחת למצלמה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חפש באיביי יש שם מצלמות פנימיות עם תאורת לילה פנימית שמתחברות למעגל של המצבר , זה גם לא דבר יקר (עד 400 ש"ח) אבל זה יכול לרוקן מצבר ישן תוך כמה ימים.

בדרך כלל המצלמות האלו שומרות את הוידאו על כרטיס זכרון SD.

פורסם

"שיפוץ" אומר ששברו לי את מכסה פתח מילוי הדלק, שריטה עמוקה בדלת נהג ועוד 2 שריטות בדלת אחורית ותא מטען שכתוב בהן

"אין". אני חושד במישהו אבל אין לי הוכחות - מכאן הרצון במצלמה. בשכונה שאני גר בה החנייה היא על בסיס מקום פנוי, כך שהרבה פעמים חונים כל מיני אנשים ואין חנייה. בצר לי חניתי ברחוב מקביל וכנראה "תפסתי" מקום חנייה קבוע של מישהו שלא אהב את זה. לאחר שיפוץ הרכב הוא גם למחרת צבע את אבני השפה שבחנייה בלבן, למרות שזה אסור והחנייה היא לכולם.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...