Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני די מתלבט,

אני מאוד נעול על סובארו B4 ידנית, וידנית בלבד.

האם הרכב הזה אמין? מדובר על המנוע 2000, כמה בערך שווה לשלם על רכב כזה, נגיד יד שלישית רביעית, מחלות אופניות?

מצד שני פ'גו 206 1600 ידנית בלבד, ידוע לי שיש לפג'ו כל מיני מחלות ותקלות מוזרות, למרות שכל מי ששאלתי שיש לו את אחד מהרכבים האלו , מאוד מרוצה מהם. (שאלתי על סובארו B4 אוטומטית)

ידוע לי שאי אפשר להשוות שני רכבים אלו כי הם בקטגוריות שונות, אבל חשוב לי סחירות אמינות וגם צריכת דלק, למרות שהפג'ו עוקפת את הסובארו בצריכת דלק.

תקציב 40K-45K מקסימום.

תודה למייעצים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה באמת מתלבט בין רכב מנהלים לבין סופר מיני?

מה הצרכים שלך? אתה נוסע רוב הזמן לבד? נסיעות קצרות? צריך רכב שמשדר משהו מקצועי? או שסתם נדלקת על האפשרות לקנות רכב מנהלים בתקציב נמוך?

ל206 ידנית אין שום תקלות ומחלות מוזרות. גם לאוטומטית אין, רק שהגיר שם לא מצטיין באמינותו.

B4 ידנית זה רכב נדיר מאוד. מי שקונה רכב מנהלים מעדיף לרוב את הנוחות שבאוטומט. הסחירות של B4 לא בשמיים, ורכב מנהלים ידני לא זוכה לביקוש רב באופן כללי (טוב לך כקונה, פחות כמוכר).

ה206 תיתן לך אחזקה נמוכה יותר, חיסכון בדלק, ובתקציב שלך אתה יכול לקנות כזו מ2007/8 (לעומת 2004 בסובארו).

אתה אמנם אומר שאתה נעול על B4, אבל בינתיים לא נתת שום סיבה רציונלית לכך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

העדפה אישית של סובארו גיר ידני, אני פשוט מעדיף סובארו,

אבל מצד שני יש את עניין העלויות,

כמה שווה לשלם על סובארו B4 ידנית משנתון 04-05?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם תשיג בשקל, זה יהיה אחלה מחיר.

וברצינות- בשביל זה יש מחירונים ומחיר שוק.

הB4 הידנית היחידה שראיתי בתקציב שלך ב"יד2" היא מ2004 ומבקשים עליה 42 אלף. אם זה שווה או לא- עניין שלך. זה לא שיש מבחר להתמקח עליו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
שלום לכולם, אני די מתלבט,

אני מאוד נעול על סובארו B4 ידנית, וידנית בלבד.

האם הרכב הזה אמין? מדובר על המנוע 2000, כמה בערך שווה לשלם על רכב כזה, נגיד יד שלישית רביעית, מחלות אופניות?

מצד שני פ'גו 206 1600 ידנית בלבד, ידוע לי שיש לפג'ו כל מיני מחלות ותקלות מוזרות, למרות שכל מי ששאלתי שיש לו את אחד מהרכבים האלו , מאוד מרוצה מהם. (שאלתי על סובארו B4 אוטומטית)

ידוע לי שאי אפשר להשוות שני רכבים אלו כי הם בקטגוריות שונות, אבל חשוב לי סחירות אמינות וגם צריכת דלק, למרות שהפג'ו עוקפת את הסובארו בצריכת דלק.

תקציב 40K-45K מקסימום.

תודה למייעצים

מניסיוני עם ידנית, ה-B4 מאוד אמינה. יש לי אחת כזו שנים. אפס תקלות.

צריכת הדלק שלה סביב ה-1:10. חסכונית מאוד, היא לא.

ה-B4 מאוד נוחה, מרווחת, פרקטית והשלדה מצויינת מבחינת איזון (למרות הרכות). הגיר הידני מציל אותה משייכות לקטגוריית "עגלה בלי סוסה". המנוע לא גמיש במיוחד, אבל עולה חופשי בטורים (בוקסר טיפוסי).

לדגם הידני דיפרנציאל אחר, והוא מעביר בצורה מוחשית וטובה את (מעט) הכוח שיש לאחור, כשצריך. הרבה כוח אין, אבל כולו עומד לשימושך ביציאה מהפנייה, בסיוע מערכת ה-AWD והשלדה המאוזנת.

אבל...

אם אתה לא צריך את כל המרווח שהיא מציע לשינוע, הייתי הולך על הרכב הקטן והכיפי יותר - הפיז'ו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...