Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב סיאט איביזה 1.4 ידני 2011 שבמבצע קליפר מקדימה סנדלים מאחורה, לא ברור לי אם הרעש בא מקדימה או מאחורה אבל הרעש בצד שמאל.

האם יש סיבה ללכת לבדוק את זה? איך מפעילים את האחריות פשוט מגיעים למוסך מורשה? אם בכלל יש צורך.

הרעש נשמע רק בזמן בלימה.

מקס.

פורסם

ברגע שיש רעש של שריקות כשאתה לא בולם אתה יכול להיות בטוח ב99% שהרפידה גמורה, אם הרעש רק בזמן בלימה זה יכול להיות לכלוך שתקוע בין הקליפר לדיסק שגורם לשריקות או חור דק(פנס) בצורה מאוזנת לרוחב הרפידה שגורמת לשריקה בזמן הבלימה, תעיף מבט לכיוון הרפידות ותראה מה המצב שלהןץ.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אין לי גאנט, ככה שאני יצטרך לפרק את הגלגל, אני כבר יחכה לטיפול שם כבר אני יבדוק, אבל מה שאתה אומר הגיוני ביותר כנראה שזה זה...

תודה מקס.

פורסם
מדובר על רכב סיאט איביזה 1.4 ידני 2011 שבמבצע קליפר מקדימה סנדלים מאחורה, לא ברור לי אם הרעש בא מקדימה או מאחורה אבל הרעש בצד שמאל.

האם יש סיבה ללכת לבדוק את זה? איך מפעילים את האחריות פשוט מגיעים למוסך מורשה? אם בכלל יש צורך.

הרעש נשמע רק בזמן בלימה.

מקס.

כל ספק לגבי מערכת בטיחות ברכב, על אחת כמה וכמה כשמדובר בבלמים עדיף לבדוק באופן מיידי ובטח שלא לחכות לטיפול הקרוב. יכול להיות שתשרוף סתם כמה שעות על תקלה שתתברר כמינורית כמו שפרונלה מעריך ויכול להיות שמדובר במשהו הרבה יותר רציני. יש לך אחריות ויש לך חיים לשמור עליהם - גש למוסך.

פורסם

הרעש נשמע רק בזמן בלימה.

מקס.

פעם הבאה אל תקנה רכב במבצע.

גש למוסך, רעשים זה לא משהו שניתן לאתר דרך מסך ומקלדת.

פורסם

מה הקשר בין הבעיה לרכב במבצע? דניאל אולי לא הבנת אותו אבל כל האיביזות שנמצאות במבצע כרגע פצועות? איזה שטויות.

זה בסה"כ שריקה מהברקסים, הוא לא ציין בעיה בחוזק הבלימה או בעיות אחרות הקשורות לבלימה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לפני כחודש היה לי רעש בגלגל הימני קדמי בזמן בלימה. זו לא הייתה שריקה אלא רעש עמום.

לא התייחסתי כי הרכב היה כ 500 ק"מ לפני טיפול 75 . באמצע פתח תקווה בהאטה לקראת רמזור הרעש התחזק מאוד ונשמע כאילו משהו נשבר שם. הרעש המשיך גם כשיצאתי מהרמזור ולא יכולתי להמשיך כי הרכב הרעיש בחריקות גדולות ללא בלימה. הרכב נגרר למוסך והתברר שמשהו שם באמת נשבר (לא יודע מה בדיוק - ליסינג תפעולי) והחליפו צלחות ודיסקיות וכל מיני.

אם זה היה קורה לי בכביש 6 שאני נמצא עליו כשעתיים ביום במהירות של כ 130 קמ"ש, אני לא יודע איך זה היה נגמר.

לדעתי תלך למוסך דבר ראשון על הבוקר better safe than sorry

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...