Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל אני מצטער עם העלאתי את השרשור סתם, פשוט הייתי חייב להגיב

אז ככה, זה שיש לאבא שלי פריוס ואני אוהב אותה מאוד לא הופך אותי ללא אובייקטיבי כיוון שאם היום הוא רוצה לקנות רכב חדש הוא יכול לקנות כל רכב אחר והוא יקנה את הפריוס החדשה כי פשוט נהננו ממנה מספיק כדי לקנות את החדשה, אני לא המעצב של האוטו הזה או היצרן שיהיה לי איזשהו אינטרס להמליץ עליה ולא על רכבים אחרים.

נהגתי על הרבה רכבים על הסוויפט החדשה או הפיאסטה החדשה או הריו החדשה עוד לא יצא לי לנהוג אני בטוח שמאוד נוח לנהוג עליהן חוץ מזה שיש קטע כזה לסוזוקי לעשות את המושב שלהם חסר כוונון (אולי את המושב של הנהג כן ניתן לכוון לא ניסיתי) ועקב חוסר הכוון החלק הקדמי של המושב נמוך לי מדי חוץ מזה הספוג של המושבים שלהם כיפי ממש זה ידוע! אבל אני שואל את עצמי איך בכלל אתה מצליח להשוות בין מכוניות סופר מיני למכונית משפחתית היברידית גדולה בהרבה?? אלו שני רכבים שונים לחלוטין!

מבחינת נוחות נסכם שנוחות זה עניין אינדיבידואלי ולכן ניר יצטרך לשבת או לעשות נסיעות מבחן בכולן ולהחליט מה טוב לו

בנוגע להגה חסר התחושה שדיברת עליו, אז קודם כל ההגה לא לגמרי חסר תחושה כמו הפיקנטו ודבר שני ניר הוא לא שומאכר שמחפש רכב שיחליף את הפורמולה שלו ליום יום אלא מחפש רכב שיהיה חסכוני ויקח אותו נסיעות ארוכות כמה פעמים בחודש!

בנוגע לסוללה שמישהו כתב שהיא נגמרת עם הזמן.. (תקראו טוב טוב את מה שאני כותב כי ציינתי גם קודם) על הסוללה יש עשר שנים אחריות כך שאם ניר יקנה את הפריוס שנת 2008 ישאר לו עוד שש שנים אחריות.. ואם לאבא שלי יש שנת 2008 והוא מצליח לעשות 1:22 אני בטוח שעוד הרבה אחרות מאותו שנתון..

לסיכום תפסיקו לדבר שטויות על מרווח גלגלים והגה חסר תחושה ומושגים שמתאימים למי

שבמקרה הטוב חשובה לו מעל הכל הנוחות ורק לאחר מכן החסכון ובמקרה הפחות טוב לנהגים שמחפשים ביצועים

ניר מראש ציין שהפרט שהכי מעניין אותו זה החסיכון ואני עוד לא ראיתי רכב יותר חסכוני מהפריוס

אולי לטעם חלק מכם הפריוס פחות נוחה מהרבה רכבים אחרים אבל היא תיהיה מספיק נוחה כדי ליסוע

ארבע פעמים בחודש ממצפה רמון למרכז ומספיק נוחה בשביל הישראלי הפשוט שמחפש לחסוך בדלק

ויודעים מה? גםלחסוך בערך הרכב שמאבד הרבה פחות מכל רכב אחר רק כי זה טויוטה!

שיהיה לכולכם סופ"ש נעים ותמשיכו לעזור ולייעץ לכולם רק תיהיו יותר מציאותיים..

תודה רבה אני הייתי כפיר :)

:shock:

תסלח לי, אבל כל מה שאמרת פה זה פשוט חזרה על מה שאמרת מקודם - 'אני מאוד אוהב את הפריוס ולא מעניין אותי מה אתם אומרים'. אתה זכאי לדעתך אבל תפסיק לנסות ללכת מסביב לנושאים שהועלו פה, ולצייר תמונה ששונה לגמרי מהמציאות.

ומה שטויות בהתנהגות רכב? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? מה קשור ביצועים בכל הגיבובים שלך? כל הדברים שציינתי הם קודם כל רלוונטים לנוחות נסיעה, ולרוב בכלל לא קשורים לביצועים. והפריוס, לטעמי, ממש לא נוחה בנסיעות ארוכות. או בניסוח אפילו עדין יותר שלא תתחיל להתלהם שוב - פחות נוחה מרכבים אחרים שקיימים בטווח המחירים הזה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי אחזור על עצמי, אבל שוב - אני חיפשתי רכב בדיוק כמו פותח השרשור - חסכוני לנסיעות ארוכות, ושום דבר חוץ מזה. שיהיה מכוער, מרובע, יראה כמו מונית, לא חשוב, אפילו גיר ידני ! תוצאה - בחרתי בפביה ספייס, ואני יכול להוכיח עם קבלות שרכב משיג כמעט 1:20 אחרי חודש וחצי ו6000 ק״מ, מתוך זה כ-1500 ק״מ בחיפה עם עליות לאוניברסיטה כל יום ! מסקנה : רכב דיזל יותר משתלם מהברידי, אפילו בגלל סיבה הכי פשוטה - כי הוא יותר זול. נקודה. למה לקנות פריוס כאשר יש דיזלים שיעשו בדיוק כמו פריוס 1:22 בבינעירוני/1:19 במשולב ? למה לשלם 30 אלף יותר ? זהו, שאין סיבה ! כאשר ייצא יאריס הברידית, כנראה שהיא תהיה הכי משתלמת, בינתיים, רק דיזל, ולא חסר אופציות : פלואנס, מגאן, סי 4, פיקסו סי 3, פביה/פביה ספייס. גם אוקטביה וג׳טה טובות, אך פחות חסכוניות. יש גם יונדאי i30 / קיה סיד בגרסת דיזל, גם רכב מעולה !

סבבה, אני מקבל, אם אתה אומר שהיא עושה כמו הפריוס אז כל הכבוד לפולקסווגן על מנוע דיזל יעיל וחסכוני כל כך, לרגע לא אמרתי שהפריוס עדיפה על דיזל, תהנה מהפביה ותתחדש :)

פורסם
סבבה, אני מקבל, אם אתה אומר שהיא עושה כמו הפריוס אז כל הכבוד לפולקסווגן על מנוע דיזל יעיל וחסכוני כל כך, לרגע לא אמרתי שהפריוס עדיפה על דיזל, תהנה מהפביה ותתחדש :)

תודה רבה, ומה שהכי מעצבן - זה שמנועים עוד יותר חסכוניים לא מביאים לארץ - דיזלים מסדרה ״greenline", כנראה עקב חשש ממשי מפגיעה בהכנסות המדינה ממסים.

http://www.exchangeandmart.co.uk/s1cars/second-hand-cars/skoda/fabia/14512471

הרכב מגיע ל-83 mpg, שזה משהו כמו 32 קמ״ל !

פורסם
תודה רבה, ומה שהכי מעצבן - זה שמנועים עוד יותר חסכוניים לא מביאים לארץ - דיזלים מסדרה ״greenline", כנראה עקב חשש ממשי מפגיעה בהכנסות המדינה ממסים.

http://www.exchangeandmart.co.uk/s1cars/second-hand-cars/skoda/fabia/14512471

הרכב מגיע ל-83 mpg, שזה משהו כמו 32 קמ״ל !

וואו 32 קמ"ל זה חתיכת נתון מכובד! משהו מוזר לי! קשה לי להאמין שהמדינה לא תאפשר להכניס לארץ רכב כזה רק בגלל עניין ההכנסות למדינה..

אתה בטוח שאין שום אפשרות לייבא רכב כזה?

פורסם
וואו 32 קמ"ל זה חתיכת נתון מכובד! משהו מוזר לי! קשה לי להאמין שהמדינה לא תאפשר להכניס לארץ רכב כזה רק בגלל עניין ההכנסות למדינה..

אתה בטוח שאין שום אפשרות לייבא רכב כזה?

אני כבר לא בטוח בכלום במדינה שלנו :shock: הנה שוב מדברים על העלה של בלו ... הקופה ריקה - עובדה. גם עובדה, שאין רכב כזה אצל יבואן - ולא נראה לי שלא יהיה ביקוש, אני הייתי ראשון להזמין כזה דבר ! מחיר דרך אגב לא בשמיים - 12000 לירות סטרלינג, וזה כולל מע״מ בריטי שהוא גבוה מאוד. כולל בקרת שיוט, פנסי ערפל וחישוקים קלים. בלי כל השטויות האלה היו יכולים להביא את הפלא הזה הנה במחיר קרוב ל-100, אבל אין ! ביבוא אישי בטח מותר להביא, שאלה כמה זמן ועצבים תבזבז על זה :cry:

נ.ב. סליחה, לא שמתי לב, בלינק מדובר ברכב משומש אומנם 2012 עם 1000 מייל,אבל לא חדש. חדש מן הסתם יעלה יותר - לפי סקודה בריטית, 13300 פאונד. לא כזה רחוק.

נ.נ.ב. עכשיו בדקתי, פביה כמו שלי עם דיזל 1.6 נמכרת ב- 14885 פאונד. אצלנו זה 120 אלף שקל, לכן מחיר של green line בקלות יכול להיות 105 אלף, והיא בטח בדרגת זיהום 2 ! שהיה מוריד עוד כמה אלפים לפי מיסוי ירוק.

פורסם
אני כבר לא בטוח בכלום במדינה שלנו :shock: הנה שוב מדברים על העלה של בלו ... הקופה ריקה - עובדה. גם עובדה, שאין רכב כזה אצל יבואן - ולא נראה לי שלא יהיה ביקוש, אני הייתי ראשון להזמין כזה דבר ! מחיר דרך אגב לא בשמיים - 12000 לירות סטרלינג, וזה כולל מע״מ בריטי שהוא גבוה מאוד. כולל בקרת שיוט, פנסי ערפל וחישוקים קלים. בלי כל השטויות האלה היו יכולים להביא את הפלא הזה הנה במחיר קרוב ל-100, אבל אין ! ביבוא אישי בטח מותר להביא, שאלה כמה זמן ועצבים תבזבז על זה :cry:

נ.ב. סליחה, לא שמתי לב, בלינק מדובר ברכב משומש אומנם 2012 עם 1000 מייל,אבל לא חדש. חדש מן הסתם יעלה יותר - לפי סקודה בריטית, 13300 פאונד. לא כזה רחוק.

נ.נ.ב. עכשיו בדקתי, פביה כמו שלי עם דיזל 1.6 נמכרת ב- 14885 פאונד. אצלנו זה 120 אלף שקל, לכן מחיר של green line בקלות יכול להיות 105 אלף, והיא בטח בדרגת זיהום 2 ! שהיה מוריד עוד כמה אלפים לפי מיסוי ירוק.

רק חבל שעכשיו מעלים את המיסוי הירוק

פורסם
רק חבל שעכשיו מעלים את המיסוי הירוק

עם ריבוי טביעי כזה בקרב ״מגזרים לא יצרניים״ (בתרגום מעברית לעברית ערבים וחרדים) עוד נגיע למס הכנסה של 60% וליטר דלק של 10 שקל. אין כסף בקופה לשלם לכולם ...

• תוכן חדש...