Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק ברשותי (יותר נכון עושה "ביביסיטר") לחיפושית שחורה וחביבה. בעלת הרכב ביקשה ממני להחליף את הגומיות של כל החלונות , כמו כן את לרפד את הגג הפנימי מחדש.

אני זקוק בבקשה ממכם להמלצה על אנשי מקצוע אמינים מקצועים (וכמובן בדוקים בלבד) ובמחיר הוגן באזור פתח תקווה-הרצליה.

1:גומיות לכל החלונות

2:ריפוד פנימי לגג

3:ייתכן מאד שהרכב יחליף צבע (בעלת הרכב עוד לא החליטה איזה צבע היא רוצה אבל ככל הנראה צהוב ביצה ) ולכן אשמח להמלצה לאיש מקצוע רציני אמין (ושוב רק בדוק) שעושה עבודה מקצועית ובמחיר הוגן.

תודה רבה למסייעים בכל 3 הנושאים הנ"ל.

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בני נועם הידוע בכינויו ד"ר באג. יושב בבני עטרות. מכיר את החיפושיות יותר טוב מכל אחד. פנה אליו.

אם תרצה מספר דבר איתי בפרטי.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
צביקה אתה מוזמן למפגש שלנו בשישי הקרוב בצומת רופין

מ 16-18

נוכל לדבר שם על כל הנושאים האלו

ולהראות לך תוצאות LIVE על הרכבים

אתה מוזמן

שישי הקרוב לא יתאפשר מכיוון שיש טיול מועדון פיאט.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם תרצה פחח זול יש לי ,את האיכות תוכל לראות בשרשור שלי.

אם אתה רוצה יש גומיות אוניברסליות ב400 שקל ל4 החלונות -אצל אריה זגגות ליד בת האיכר באזור התעשייה הישן נתניה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...