Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם במקרה יש לכם מושג היכן למצוא מודעות או פוסטרים של הקומודור או הדרגון - אודה מאוד :-)

היבול ב- EBAY דל מאוד ולא מעניין...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם במקרה יש לכם מושג היכן למצוא מודעות או פוסטרים של הקומודור או הדרגון - אודה מאוד

שלחתי לך ה"פ.

דני

פורסם

יש די הרבה דברים ברחבי האינטרנט, כולל טורנטים עם חוברות ישנות של דרגון וקומודור, אבל לא באיכות שאני מחפש. אגב, יש גם מעט פוסטרים של משחקים מאותה תקופה לרכישה (למשל של רובוקופ), אבל שוב - לא מה שאני מחפש.

אגב, אם מי מכם שיחק באותה תקופה, של סוף שנות ה- 80, אני תרמתי חלק מהגרפיקות לקבוצת פריצה שנקראה אז The Force. דוגמא לאינטרו שלהם עם גרפיקה שלי אפשר לראות

:

http://www.youtube.com/watch?v=L8c7ygWwGD8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני שיחקתי במשחקים קצת יותר יישנים על 'מחשב' ZX-81 וכתבתי בזמנו כמה מאמרים שפורסמו בחוברת 'אלקטרוניקה לכול' בשפה העברית.

איזה כייף לי :)

פורסם
משהו שלא תמצא ברכבי האינטרנט.

סרקתי לך את העמוד מתוך חוברת אלקטור משנת 1987.

ממש יפה לראות את זה.

:mm_yeah:

פורסם

אגב, אם מי מכם שיחק באותה תקופה, של סוף שנות ה- 80, אני תרמתי חלק מהגרפיקות לקבוצת פריצה שנקראה אז The Force.

יפה מאד... מזכיר נשכחות :wink:

דני

• תוכן חדש...