Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטטוס של הנדידה של הוט על אורנג' לא ברור לי, כנראה שזה מתבצע בהדרגה.

מכל מקום - נכון להיום הקוים הפעילים שלי הם באורנג' ו-012 (שלושה קוים) ומרוצים מאד, ובהוט (שני קוים, אין תלונות, אבל מדובר בקוים עם פחות פעילות, בעקר מבחינת גלישה, אחד מהם פעיל מאד בדיבור). קו אחד היה עד לא מזמן בפלאפון והיה סביר אבל עם יותר ניתוקים מאשר באורנג'.

לשים לב שבגלישה - אם לא חל שינוי ממש לאחרונה - פלאפון מגבילים מהירות ל-4 מס"ש, וכדי לקבל מהירות מלאה צריך לשלם תוספת. באורנג' הגבלת המהירות היא המגבלה טכנית בלבד, ויש מקומות שאני מקבל קרוב ל-30 מס"ש בדור השלישי (אין לי מכשירי 4G כך שלא בדקתי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם עם 012 ומבסוט עד השמיים.

בעיות קליטה אין לי, גם בכביש 6 ובאיילון. למען האמת, גם במילואים, במקומות לא בדיוק מיושבים, לא היו לי בעיות.

האינטרנט קצת יותר איטי מסלקום שבה הייתי לקוח עד שעברתי ל012, אבל לא משהו בלתי נסבל.

מפלאפון אני מתרחק כמו מאש, אחרי שהייתי לקוח שלהם בדיוק במשך שעתיים (כן זה לא טעות, שעתיים, עם "ע") וכבר הם עצבנו אותי, שיקרו לי, ובכלל ניידו אותי בלי שחתמתי על חוזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גולן בחבילה מעולה לחו"ל, איפה האנליסטים שצפו שהוא לא מחזיק חצי שנה?

[h=1]גולן טלקום משיקה חבילת 'הכל כלול' גם בחו"ל[/h][h=2]מחיר החבילה הוא 99 שקל ובמסגרתה ניתן יהיה לחייג ולשלוח ולקבל הודעות ללא הגבלה מחו"ל ולגלוש עד 6GB במבחר יעדים בעיקר באירופה[/h]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני ב012 עם 4 מנויים כבר שניה וחצי.

39 שקל הכל כולל הכל למנוי.

שירות מאוד יעיל דרך צ׳אט באינטרנט. כל בעיה שהייתה לי נפתרה במקום בלי דראמות.

איזור אישי מאוד יעיל באתר, כל עיניין התוכניות והמנויים מטופל בלי צורך בנציג.

קליטה אינטרנט ואמינות של אורנג

כמה בעיות כבר היו לך בשנייה וחצי? :)

אני גם מרוצה בינתיים מ-012. החיסרון היחיד, הוא חוסר הסים הכפול.

פורסם

אני עם שישה קווים בגולן, מבסוט מכל רגע.

ממליץ, ולמי שמרבה בנסיעות לחו"ל, עכשיו יש גם חבילת חו"ל!

פורסם (נערך)
אני עם שישה קווים בגולן, מבסוט מכל רגע.

ממליץ, ולמי שמרבה בנסיעות לחו"ל, עכשיו יש גם חבילת חו"ל!

כנ"ל. 4 קווים בגולן+שכנעתי את אמא שלי לעבור עם שני קווים. כולם מרוצים. לא ניתוקים, לא אי זמינות של השירות, ולא אף אחד מסיפורי ההפחדה שמוכרים טוקבקיסטים מטעם המתחרים.

אינטרנט במהירות סבירה פלוס.

אגב- זו לא "חבילת חו"ל", אלא שהשיחות והגלישה מחו"ל כבר כלולים בחבילה.

הנה, מישהו כבר העלה קישור אחד:

אולי שוב יהיה שינוי בזכות זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569003,00.html

והנה אחד מגלובס

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הקאץ' של גולן ושל רוב החברות בחו"ל הוא מחירי השיחות בחו"ל למדינוצ שהן לא ישראל. זה מגיע עד 19 שקל לדקה בסלקום ובין 7.5 ל 9 ש"ח בגולן.

למי שלא זקוק לזה אין בעייה אבל מי שכן שם יהיה מרבית החשבון שלו. זה גם הסעיף שגרם לי לעבור דווקא לאוראנג' עם העסקיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחירי השיחות, גם לארץ, גם נכנסות ובודאי מקומיות או לארצות אחרות בעת נדידה הן שערוריה. מבחינה זו הטוב ביותר הוא גולן (לדעתי שובר שיאים עולמיים, לפחות בקנה מישה של מי שלא כפוף להוראות האיחוד האירופי) וגם הוט סבירים מאד.

מכל מקום - בכל מדינה שאני מגיע אליה אני קונה סים מקומי. יוצא מכלל זה נסיעה לכנסים, כאשר אני נמצא 90% מהזמן בכיסוי WiFi וכל הנסיעה היא עניין של 3-5 ימים.

אני נטשתי את גולן (3 קוים) בגלל בעיות כיסוי והעדר שירות לקוחות. אמנם זה היה לפני שנה ויותר, אבל עיון שאני מרוצה מאד מ-012, וגם שני הקוים בהוט לא סובלים משום בעיה והמחיר מגוחך (29 ש"ח לחבילה ללא הגבלה עם 3 ג"ב) אין לי שום כוונה לחזור לגולן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לחברה הזו מקורות כספיים בלתי נדלים. ולא מגלים מה הם.

פורסם

1. יש לו חברת טלקום בצרפת.

2. זה לא שהוא לוקח מוצר שתומחר בהגינות ל 100 ש"ח ומוכר בשקל (בא נגיד כמו העוף בשקל של רמי לוי) אלא לוקח מוצר שנופח במפלצתיות ע"י חזירים והוא פשוט מנפץ את הבועה ומתמחר בהגינות ולכן לא צריך גב כלכלי אדיר . אתה חושב שברמת העלות הבסיסית לחברות הסלולר זה ממש משנה אם אתה מדבר מפתח תקווה לראשון לציון או מלונדון לליברפול?

איפה כל אותם אשפים פיננסיים בגרוש ואנליסטים (מטעם) שטענו שהוא לא יחזיק שנה.

פורסם

יש שינויים במבנה התעריפים של הנדידה בתוך אירופה.

בתחילת יולי (לפני חודשיים) נכנס לתוקף השלב הלפני אחרון שהוריד עוד יותר את הנדידה בתוך אירופה וגם מאפשר לבחור ספק שירותי נדידה שונה נספק הסלולר ה"ביתי".

אגב בסוף 2015 הנדידה בתוך האיחוד האירופי תהפוך להיות בחינם לגמרי (או יותר מדוייק - חיוב בהתאם לתעריף הרגיל במדינת הבית).

כנראה שגולן, דרך ההחזקה שלו ב-Free Telecom בצרפת נהנה מהשינויים האלו ויכול לקבל זמן אוויר ודאטה מאוד מאוד בזול מהמפעילות באירופה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שימו לב לאותיות הקטנות:

1. השיחות וההודעות הן מישראל ולישראל בלבד. אם אני בפאריז ורוצה להזמין מקום במסעדה שנמצאת מעבר לרחוב (כלומר שיחה מצרפת לצרפת) מדובר בעלות נוספת שאינה נכללת בחבילה.

2. מוגבל ל 45 יום בחו"ל בשנה קלאנדרית (מספיק בהחלט לאדם הממוצע שנוסע לכמה ימי חופש בחו"ל בשנה).

ויחד עם האותיות הקטנות, אני חושב שזו עסקה מעולה, ושגולן עושה פה צעד שובר שיוויון.

פורסם

זהו שאצלי המספר שלי הוא צורך ויש לי לא מעט שיחות מקומיות בחו"ל. באוראנג' זה בדיוק אותו התעריף כמו שיחה לישראל (35 אג' לדקה) וזו הסיבה שבחרתי דווקא בהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמע, משפחה נוסעת לחו"ל, אבא ואמא במסעדה, הבן (17) הלך לחפש חלקים לאופנוע, הבת (15) הלכה לחפש בגדים בפוראבר21, אתה יודע איזה חשבון מקבלת משפחה כזו שכל יום צריכה לעשות תיאומים בניהם? מאות רבות של שקלים עד אלפים בודדים.

בפורמולה החדשה של גולן, זה יהיה בחינם.

• תוכן חדש...