Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמעט שנה עברתי תאונת דרכים ונפצעתי קשה (חודש בבית חולים + חמישה חודשים בשיקוםן), הרכב שלי הוטח בעמוד חשמל ונהייה בננה .

לפני יומיים קיבלתי חיוב ממכבי אש עבור זה שהם הגיעו למקום האירוע עם כבאית ורכב חילוץ ועל זה שכבאי עבד במשך 4 שעות בשטיפת הכביש במקום התאונה.

אני לא הזמנתי את מכבי האש וגם לא חולצתי מהרכב על ידם ועכשיו דורשים ממני 800 ש"ח .

הרכב שאיתו עברתי את התאונה הוא ללא ביטוח מקיף. רק חובה וצד ג' והרכב שבא פי ברח מהמקום ולא נתפס עד היום.

מכבי אש הם גוף שמקבל כסף מהמדינה. האם זה הגיוני שהם דורשים כסף מבנאדם שעבר תאונה ונפצע קשה? לא הזמנתי אותם אותם למקום האירוע אז למה הם באים אלי בדרישת תשלום? מה אני צריך לעשות בכדאי לא לשלם 800 ש"ח שגם ככה אני לא עובד מאז התאונה .

תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

זה החוק יקירי

הם חייבים לטפל בתאונה ולנקות את הכביש לכלל הציבור

גם אם לא היית נפצע והם היו מגיעים לא הייתה לך שליטה על זה והיית משלם את זה

פורסם

מצטער לספר לך, אבל חכה גם לדוח מפורט ממע"צ על העמוד שבטח כנראה עיקמת או שברת.

אלה החיים, ככה הכל עובד, ובשביל זה למשל מומלץ לעשות ביטוח מקיף.

אמא שלי עשתה תאונה לפני כמה שנים ושפשפה מעקה בטיחות באחד הכבישים הבין עירוניים בארץ.

השפשוף עיקם אותו עיקום כמו שריטה של 5 סנטימטר לאורך מטר עד שהרכב נעצר,

אחרי שנה הגיע דוח מע"צ וביקשו מאיתנו 5000 שקלים חדשים :), מזל שהיה לנו מקיף.

פורסם

אני חושב שביטוח צד ג' שלך צריך לשלם !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני לא טועה אתה לא אמור לשלם שום דבר אלא הביטוח שלך.

ביטוח מקיף מכסה נזק שניגרם לרכב שלך (לא רלוונטי בשבילך כי אין לך) וביטוח צד ג' מכסה נזק שניגרם לצד שלישי בין אם זה רכב אחר ובין אם זה רכוש המדינה או כל רכוש אחר (בד"כ גובה הכיסוי הוא עד חצי מיליון שקל).

דרך אגב עוד מעט גם יגיע לך חיוב עבור האמבולנס שפינה אותך ממקום התאונה וגם את התשלום עבור שירות זה אתה לא תשלם אלא הביטוח חובה שלך (איזה מזל שחובה לעשות ביטוח חובה :wink:).

דרך אגב אם היית חודש בבית חולים ואז 5 חודשים בשיקום כנראה נפצעת קשה...לא לקחת עורך דין להוציא פיצויים?

אם כן תעביר לו את כל החיוביים שמגיעים אליך (מע"צ,שירותי רפואה וכיבוי).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אם אני לא טועה אתה לא אמור לשלם שום דבר אלא הביטוח שלך.

ביטוח מקיף מכסה נזק שניגרם לרכב שלך (לא רלוונטי בשבילך כי אין לך) וביטוח צד ג' מכסה נזק שניגרם לצד שלישי בין אם זה רכב אחר ובין אם זה רכוש המדינה או כל רכוש אחר (בד"כ גובה הכיסוי הוא עד חצי מיליון שקל).

דרך אגב עוד מעט גם יגיע לך חיוב עבור האמבולנס שפינה אותך ממקום התאונה וגם את התשלום עבור שירות זה אתה לא תשלם אלא הביטוח חובה שלך (איזה מזל שחובה לעשות ביטוח חובה :wink:).

דרך אגב אם היית חודש בבית חולים ואז 5 חודשים בשיקום כנראה נפצעת קשה...לא לקחת עורך דין להוציא פיצויים?

אם כן תעביר לו את כל החיוביים שמגיעים אליך (מע"צ,שירותי רפואה וכיבוי).

תודה לכולם על התשובות.

1- ברור שלקחתי עורך דין רק רציתי לשמוע עוד חוות אבל תמיד טוב לשמוע עוד חוות דעת.

2- לרכב לא היה ביטוח מקיף כי מדובר ברכב אספנות שנת 66.

3- לגביי העמוד , הוא עדיין עומד ישר אבל עם דפיקה עליו והצבע של הרכב שלי.

4- מכיוון התאונה הזאת נחשבת לי כתאונת עבודה נאמר לי ע"י עורך הדין שצריך לפעול מול בחטוח לאומי אך הכיוון של דרישה מביטוח רכב צד ג' נשמע לי יותר הגיוני וזה יבדק.

שבת שלום, סעו בזהירות ותשמרו על החיים שלכם ושל אחרים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
זה החוק יקירי

גם אם לא היית נפצע והם היו מגיעים לא הייתה לך שליטה על זה והיית משלם את זה

כמו שהאנשים היקרים רשמו פה , הביטוח צד ג' שלי אמור לשלם את החיוב הזה?

תודה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

בוא נעשה סדר

אתה צריך לתבוע את הביטוח הלאומי וגם את ביטוח החובה שלך עבור נזקי הגוף

קרא כאן

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/059/636.html

ולגבי נזקי הרכוש לגבי צד ג' ביטוח צד ג' שלך צריך לטפל .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בוא נעשה סדר

אתה צריך לתבוע את הביטוח הלאומי וגם את ביטוח החובה שלך עבור נזקי הגוף

קרא כאן

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/059/636.html

ולגבי נזקי הרכוש לגבי צד ג' ביטוח צד ג' שלך צריך לטפל .

ישה תודה רבה על התשובה. הכן חברת הביטוח שלי לאחר שיחה עם הנציג שלהם אמרו לי שביטוח צד ג' מכסה את עלות שירותי כיבוי האש.

דורון ענק הביטוח, שאלה לי אלייך! בתור חברת ביטוח מיקצועית וספונסר של הפורום הזה לא יכולת לתת לי תשובה כמו של ישה? מסתבר שהתשובה שרשמת לי : "זה החוק יקירי

גם אם לא היית נפצע והם היו מגיעים לא הייתה לך שליטה על זה והיית משלם את זה " לא כל כך נכונה כי בסופו של דבר ביטוח צד ג' מכסה לי את עלות ניקיון הכביש לכלל הציבור , אז למה בתשובתך יוצא שביטוח צד ג' לא חייב לשלם את זה?.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...