Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שקרה לפני שבועיים.

אבא שלי בא לאסוף אותי מהרכבת עם הפיאט פנדה שלנו.

כשהוא נעצר שמתי לב שנוזלים מים מאזור המכסה מנוע על הפנס הקידמי.

אמרתי לו שיכבה את האוטו, יש לציין שהרכב לא התחמם כלל ושפתחנו את מכסה המנוע גילינו שבחיבור של הצינור למיכל העיבוי יש דליפה.

אבא שלי ניסה לגעת בזה, מה שקרה שהצינור פשוט התנתק וחלק גדול מהמים פשוט נזל החוצה.

להפתעתנו גילינו שהפיה של מיכל העיבוי המתחברת לצינור פשוט כשלה ונשברה, כנראה כתוצאה מהעומס המופעל עליה, הפיה המתחברת לצינור נראית ממש שברירית ודי מוזר לי שתיכננו אותה ככה.

במזל גילינו את זה כאשר הרכב עומד, כבוי ומד החום לא זז אפילו במילימטר.

התקשרנו לחברת ביטוח ישיר, פה אני אציין לטובה את השירות הטוב והמהיר של חברת "דרכים" שאיתה עובדת חברת הביטוח.

הגיע אלינו גרר בתוך חצי שעה, לקח את הרכב לאיחסון וביום ראשון על הבוקר שם אותו במוסך.

במוסך פיאט דרשו מאיתנו יותר מ800 שקלים ללא מע"מ רק על מיכל העיבוי ללא העבודה! כמובן שבמצב כזה אין לך ממש מה לעשות כי הרכב מושבת.

אבא שלי הלך בכול זאת למוסך ליד, מוסך לא רישמי שמטפל ברכבי פיאט.

הם אמרו לו שיבדקו את העניין ולאחר כמה דקות הודיעו לו שמצאו מיכל זהה מפירוק.

300 שקל והרכב סודר, מים למנוע הבאנו בעצמנו, פראפלו.

אני חושב שזו חוצפה לבקש מחיר כזה מופקע על מיכל פלסטיק, ובמיוחד כאשר ברור שהמיכל הזה פשוט כשל.

כמובן שהרכב כבר לא באחריות הוא משנת 2006, עבר 115K ק"מ ולא הכנסנו למיכל שום נוזל אחר מלבד פאראפלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מורשה,מה לעשות.

תשאל כמה עולה טסה מקורית אחת לרכב,רק תחזיק את הלסת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמחור הזוי. לי ביקשו על מיכל עיבוי לדובלו (אותו חרא) סכום דומה ומופקע. א.ד נצר פרטס מכרו לי מקורי של פיאט ב120 שקל או משהו כזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תשמע, זה היבואן. הוא דופק את המחיר הזה משתי סיבות:

א. אין תחליפי.

ב. חברות הביטוח משלמות במקרה של תאונה.

אצלי בפונטו נשברה הקונסולה הקדמית שיש בה מאפרה ומתגים של המזגן וכו', כתוצאה מהתקנה של דיבורית.

ביררתי כמה יעלה חלק זהה חדש - 1500 ש"ח לפני מע"מ.

השארתי את זה ככה במשך שנתיים כמעט, לאחרונה הסדק החמיר וזה התחיל להראות סימנים שהדיבורית עוד רגע על הרצפה ויש חור, בפירוק מקומי מוצאים רק כאלה שהתקינו בהם דיבוריות במקומות שונים ומשונים...אז הזמנתי חלק חדש מאנגליה - 220 ש"ח כולל משלוח. עוד 120 ש"ח על עבודה והסיפור נגמר.

במקרה שלך - אי אפשר לחכות לחלק אנגלי אז מחפשים מפירוק - 300 ש"ח זה כפול ממה שלקחו למוסך במגרש, הם עשו אחלה רווח גם כאן, אבל זה עדיין עדיף מ-800 ש"ח.

• תוכן חדש...