Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול -אבארט. (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מכוניות,אחלה תמונות.

מעניין אותי אם הבחורות שהיו הן חברות-של או חברות פורום רווקות :inlove:

פורסם

אבארט "אוטו זבל" זא פיאט עם מנוע וטורב ואיזה קיט המנכה סתם חבל על הכסף זא אוטו שלא מצדיק את המחיר גם בגירסה הבסיסת ב160000 שקל ושלא נדבר על אבארט טירבוט 695 .186 כ"ס 400 אלף שקל עדיף מיטו תלתן או גו'לייטה תלתן

גם אוטו מיתפרק בנסיע

פורסם

מזווית קצת שונה: כור ההיתוך של בעלי המכוניות מעלה חיוך.

המכונית מאוד יפה וזה נחמד לראות כמה היא שונה רק בגלל צבעים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אבארט "אוטו זבל" זא פיאט עם מנוע וטורב ואיזה קיט המנכה סתם חבל על הכסף זא אוטו שלא מצדיק את המחיר גם בגירסה הבסיסת ב160000 שקל ושלא נדבר על אבארט טירבוט 695 .186 כ"ס 400 אלף שקל עדיף מיטו תלתן או גו'לייטה תלתן

גם אוטו מיתפרק בנסיע

"אחלה" תגובה. ולא, לא שמים לב שיש לך מיטו תלתן ירוק :roll: . אגב, על המסלול, היא (אבארט 500 "רגילה") תקרע למיטו שלך את הצורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
"אחלה" תגובה. ולא, לא שמים לב שיש לך מיטו תלתן ירוק :roll: . אגב, על המסלול, היא (אבארט 500 "רגילה") תקרע למיטו שלך את הצורה.

גיא, ה-500 תקרע ל-QV את הצורה בכל מקום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עומר, כמו תמיד, נראה איכותי,

מאורגן, כייפי ויופי של תמונות. למרות שאני כבר לא נמנה עם צוות העקרבים, כיף להזכר כמה אתה מחובר למותג, מקדם אותו ולא שוכח את הלקוחות גם הרבה אחרי הקניה.

פורסם

איזה תמונות!

איזו אווירה!

אני מתחיל לחשוב שאני צריך לקנות אחת כזאת,

למרות שהיא לא ברשימת האופציות שלי...

המשיכו כך!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...