Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תצליח שלא החלפת צמיגים הצדק איתך ואתה תזכה אם תלך איתם עד הסוף.

וסתם שאלה כללית אם יש לך עוד אחריות מסיאט על הצמיגים אתה יכול לביים פנצ'ר או משהו ואז לבקש החלפת צמיגים

מתוקף האחריות שקבלת ברכישת האוטו

1. אני לא רוצה לעבוד על אף אחד, ולא לשקר.

2. אין אחריות על צמיגים.

3. אני רוצה רק את מה שמגיע לי.

ממתי בודקים קוד מהירות על הצמיגים בטסט השנתי?

זה מצויין ברישיון? איפה? אצלי אני לא רואה סימון כזה.

בבקשה : 15q1z08.jpg

עדכון :

חזרו אלי משירות צ'מפיון - עם עשו טעות ברישיון של הרכב, הם אומרים שזה אמור להיות V, ואכן באיביזה FR של חבר זה 87V.

עכשיו יש כאן כמה דברים מסריחים :

1. למה היה על הרכב צמיג אחד עם סימון מהירות W?

2. למה מנהל האולם בסיאט הרצליה דיבר אליי כמו שהוא דיבר אליי?

3. אמרו לי תחליף את הצמיג, ונשלח לך רישוי חדש עם 87V.

כלומר, אני צריך לשלם על צמיג.

נכון, הרסתי את הצמיג, כי חברה שלי נסעה עליו בלי אוויר, אבל נניח שזה לא היה קורה, והייתי מגלה שהוא W וכל השאר V,

מה אז?

זהו.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם תצליח שלא החלפת צמיגים הצדק איתך ואתה תזכה אם תלך איתם עד הסוף.

וסתם שאלה כללית אם יש לך עוד אחריות מסיאט על הצמיגים אתה יכול לביים פנצ'ר או משהו ואז לבקש החלפת צמיגים

מתוקף האחריות שקבלת ברכישת האוטו

האחריות על צמיגים תקפה רק במקרה שהתגלה פגם בייצורם. היא אינה מכסה תקרים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נראה לי שאחד הצמיגים המקוריים כנראה הגיע עם פגם (אולי בלט), והוחלף לצמיג אחר. כנראה בטעות W ולא V, משום שאם אינני טועה W יקר יותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72, ההסבר שלך אינו הגיוני. אילו הוחלף צמיג בודד הוא היה אמור להיות שונה מן הרשום ברשיון הרכב.

העובדה שיש שלושה צמיגים בסווג שונה חשודה. הייתי בודק עוד מספר מכוניות מאותו דגם כדי לראות מה קוד המהירות.

מציע גם שתבדוק אצל היבואן (ולא בסוכנות) כדי לדעת מה קוד הצמיג המותר לרכב שלך.

אם צמיג בקוד מהירות V הוא חוקי לרכב שלך, הפתרון שהציעו לך נראה לי הוגן.

הם לא חייבים לך צמיג אבל הם חייבים לתקן את הטעות ברשיון הרכב.

פורסם

סליחה שאני עושה NINJA להודעה שלך, האם אני מחוייב לאישור משרד התחבורה במידה ואני מחליף צמיג

לאותה מידה עם קוד מהירות גבוהה יותר ? האם עושים בעיות על זה כמו שינוי מידת צמיג כלומר יכול להיות שבמעבר

מ V ל W לא יאשרו ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
bar72, ההסבר שלך אינו הגיוני. אילו הוחלף צמיג בודד הוא היה אמור להיות שונה מן הרשום ברשיון הרכב.

העובדה שיש שלושה צמיגים בסווג שונה חשודה. הייתי בודק עוד מספר מכוניות מאותו דגם כדי לראות מה קוד המהירות.

אם צמיג בקוד מהירות V הוא חוקי לרכב שלך, הפתרון שהציעו לך נראה לי הוגן.

הם לא חייבים לך צמיג אבל הם חייבים לתקן את הטעות ברשיון הרכב.

תקרא מה הבחור כותב: היבואן הודה בטעות - היה צריך להיות רשום V. הבחור גם וידא זאת מול חבר שלו עם רכב דומה, ששם רשום V. למה נרשם בטעות W? כנראה כי מי שרשם הסתכל על הצמיג שהוחלף. זו לפחות הסברה שלי...

פורסם
סליחה שאני עושה NINJA להודעה שלך, האם אני מחוייב לאישור משרד התחבורה במידה ואני מחליף צמיג לאותה מידה עם קוד מהירות גבוהה יותר ? האם עושים בעיות על זה כמו שינוי מידת צמיג כלומר יכול להיות שבמעבר

מ V ל W לא יאשרו ?

נראה לי ששינוי לאות גבוהה יותר (כלומר מהירות גבוהה יותר) אינו בעייתי. הבעיה היא עם הרכבת צמיג שבנוי למהירות נמוכה יותר מזו שאישר היצרן.

פורסם
תקרא מה הבחור כותב: היבואן הודה בטעות - היה צריך להיות רשום V. הבחור גם וידא זאת מול חבר שלו עם רכב דומה, ששם רשום V. למה נרשם בטעות W? כנראה כי מי שרשם הסתכל על הצמיג שהוחלף. זו לפחות הסברה שלי...

עניין של הסתברות והגיון. הרי המכונאי שמחליף צמיגים אינו הפקיד שמזין את הפרטים ברשיון הרכב.

דווקא ברכב הזה גם החליפו צמיג בודד ובמקרה וגם כתבו את הקוד ברשיון הרכב על סמך אותו צמיג.

not very likely!

בלי להטיל דיבה, יש הסבר היפותטי שונה- היבואן החליף צמיגים מקוריים שהיו בקוד W בצמיגים בקוד V ושכח על הרכב צמיג מקורי אחד.

פורסם

יפה, bar הוכיח שהוא עוקב אחריי הפוסטים שלי בקפידה :)

בכל מקרה, עכשיו אני מתלבט, היבואן לא מביא 87V, ככה שאני לא יכול להחליף את ה W הגמור ב V.

אני יכול להזמין עוד W, ובעצב לחזור למצב הישן, או לגמרי להחליף דגם ואז להחליף זוג צמיגים.

עכשיו אני כבר מבקש יעוץ, אז אפתח אשכול נוסף כאן : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3331244#post3331244

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
עניין של הסתברות והגיון. הרי המכונאי שמחליף צמיגים אינו הפקיד שמזין את הפרטים ברשיון הרכב.

דווקא ברכב הזה גם החליפו צמיג בודד ובמקרה וגם כתבו את הקוד ברשיון הרכב על סמך אותו צמיג.

not very likely!

בלי להטיל דיבה, יש הסבר היפותטי שונה- היבואן החליף צמיגים מקוריים שהיו בקוד W בצמיגים בקוד V ושכח על הרכב צמיג מקורי אחד.

קשה לי להאמין שהם ממירים מ W ל V.

לא נשמע הגיוני, אבל אשאל ב seatcupra.net נראה מה הם אומרים.

בנתיים לא אכפת לי שזה V, במהירויות שאני נוסע, זה לא מעניין אותי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

העניין הוא שיש לו סלט על האוטו חלק W חלק V

מה שרשום ברשיון אפשר לתקן,זאת לא הנקודה

צ'מפיון כל פעם מראים כמה השירות לקוחות שלהם לוקה בחסר, פשוט בושה

פורסם
העניין הוא שיש לו סלט על האוטו חלק W חלק V

מה שרשום ברשיון אפשר לתקן,זאת לא הנקודה

צ'מפיון כל פעם מראים כמה השירות לקוחות שלהם לוקה בחסר, פשוט בושה

לחלוטין מסכים.

אגב תחקרתי את החברה, היא אמרה שאתמול כשהיא נסעה על הצמיג המסכן ללא אוויר, מערכת מדידת האוויר בצמיגים לא התריעה.

היא אמרה שהיא חיפשה אזהרות למיניהן כשהיא הרגישה שהרכב מושך שמאלה ולא היה כלום.

מי שבונה על המערכת הזאת שתציל אותו, שיפסיק.

ביצעתי לה כיול ממש לפני שבוע וחצי, תדלקתי את הצמיגים באוויר צח, ואפסתי לפי ההוראות בספר את מד לחץ האוויר. (אפילו שהוא לא מודד לחץ אלא סיבובים.)

אגב כשנסעתי עם הרכב והגלגל ספייר, זה דלק - כל הכבוד :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
סליחה שאני עושה NINJA להודעה שלך, האם אני מחוייב לאישור משרד התחבורה במידה ואני מחליף צמיג

לאותה מידה עם קוד מהירות גבוהה יותר ?

בהחלט כן! אפילו שקוד מהירות החדש יהיה גבוה יותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
האחריות על צמיגים תקפה רק במקרה שהתגלה פגם בייצורם. היא אינה מכסה תקרים.

סבבה, תודה על המידע.

ומוזר אצלי גם אין את הסימון של קוד המהירות של הצמיגים רק כתוב הגודל

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

אינני חושב שמדובר בנושא בעייתי לכשעצמו - שלושה צמיגי v ואחד w לא יגרמו לבעיות כלשהן...

וכמו שנאמר לפני, ספקני כי הבחונים במכון הטסטים ישימו לב או בכלל יודעים לבדוק קוד מהירות.

בנוסף - מדובר ברכב יחסית חדש כך שאתה לא צריך להגיע לבצע טסט בשנה וחצי הקרובות בכל מקרה - עד אז אולי כבר תחליף את כל הצמיגים...

אותי יותר מעניין לדעת - זה איך לעזעזאל יבואן טועה בקוד המהירות ברשיון הרכב !? אולי גם יכתבו שם מנוע 2 ליטר בטעות וידרשו מחיר תואם? בזיון.

מעבר לזה - יחס לא ראוי של היבואן ללקוחות קיימים זה לא חדש...

למען הסר ספק - קוד המהירות ברכב שלך צריך ואמור להיות v שכן זהו קוד המהירות באיביזה קופרה 2010 הקודמת שלי. מצ"ב צילום רשיון הרכב. הפרטים מוסתרים שכן הרכב כבר אינו בבעלותי (אגב, היה נחמד לדעת אם הבעלים החדש חבר בפורום...:) 619 באמצע...

גיא

רשיון רכב איביזה קופרה 2010.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...