Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

לפני כחודשיים שיפצתי גיר המאזדה 3 שלי במקום אמין ועם בן אדם אמין ומנוסה ומורשה

הכל היה בסדר עד לפני שבוע שהתחילה לחזור הבעייה הגיר נכנס למצב AT וההילוכים מושכים והילוך שלישי נכנס מייד לאחר ראשון זה קורה בעיקר במאמץ אני אקח את הרכב שוב יום ראשון אליו שייסדר את הבעייה

מזלי שזה קרה עוד בטווח האחריות

אני מפחד שהוא ייעשה שיפוץ חפיף והתופעה תחזור לי כשהגיר כבר לא יהיה באחריות אני יכול לדרוש גיר אחר?

אני יכול להשיג ערובה שהמקרה לא יחזור לי שוב? מה האפשרויות שלי חוץ מלסמוך על המזל? כי אני לא אעמוד בעוד הוצאה של 6 אלף

ד״א מאז שהוחלף הגיר האוטו הרגיש כבד והסלד עלה. דוגמא. פעם הייתי במאה קמ״ש בסלד 2500 והיום אני ב 3000 (אחרי החלפת הגיר מה זה אומר? אני בטוח שזה לא צירוף מקרים

תודה רבה לכם וסעו לאט :)

פורסם

איפה אתה גר?

איזה מודל הרכב?

אני לא מכיר בכלל את הגיר הזה, אבל הגיר פעל כמו חדש בימים אחרי השיפוץ?

(אם לא, או שהוא לא שיפץ מה שצריך, או שהוא לא כיוון את הגיר.)

פורסם
שבת שלום

לפני כחודשיים שיפצתי גיר המאזדה 3 שלי במקום אמין ועם בן אדם אמין ומנוסה ומורשה

הכל היה בסדר עד לפני שבוע שהתחילה לחזור הבעייה הגיר נכנס למצב AT וההילוכים מושכים והילוך שלישי נכנס מייד לאחר ראשון זה קורה בעיקר במאמץ אני אקח את הרכב שוב יום ראשון אליו שייסדר את הבעייה

מזלי שזה קרה עוד בטווח האחריות

אני מפחד שהוא ייעשה שיפוץ חפיף והתופעה תחזור לי כשהגיר כבר לא יהיה באחריות אני יכול לדרוש גיר אחר?

אני יכול להשיג ערובה שהמקרה לא יחזור לי שוב? מה האפשרויות שלי חוץ מלסמוך על המזל? כי אני לא אעמוד בעוד הוצאה של 6 אלף

ד״א מאז שהוחלף הגיר האוטו הרגיש כבד והסלד עלה. דוגמא. פעם הייתי במאה קמ״ש בסלד 2500 והיום אני ב 3000 (אחרי החלפת הגיר מה זה אומר? אני בטוח שזה לא צירוף מקרים

תודה רבה לכם וסעו לאט :)

החלפת או שיפצת?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
איפה אתה גר?

איזה מודל הרכב?

אני לא מכיר בכלל את הגיר הזה, אבל הגיר פעל כמו חדש בימים אחרי השיפוץ?

(אם לא, או שהוא לא שיפץ מה שצריך, או שהוא לא כיוון את הגיר.)

הרכב מודל 2005 מנוע 2000 זה גיר שונה

אני לא יודע אם להגיד אם הגיר הרגיש כמו חדש אבל הוא הרגיש בסדר

החלפת או שיפצת?

מה שהוא עשה זה לקח גיר שזהה לשלי שהוא שיפץ בעבר והרכיב לי אותו (שוב אני מאמין(ומקווה) שהוא בנאדם ישר ואמין) .

פורסם

אם מחרי השיפוץ בנסיעה ב 100 קמ"ש מד הסל"ד הראה 3000, יש בעיה. זה יכול להיות שהגיר נמצא בהילוך חירום בגלל חיישן תקול או תקלה אחרת בתוך הגיר, הוא נוסע בשלישי, וכן הסל"ד ב100 גבוה, זה יכול להיות שהורכב גיר שאינו מתאים לרכב (לדוגמא של מזדה 5), ואז יחסי ההעברה לא זהים למקוריים ולכן הבעיה וזה יכול להיות בעיה . בכל מקרה, בשני המיקרים ישנה בעיה שצריך לפתור.

האם בימים הראשונים הרכב נסע טוב כמו לפני שהיה צריך שיפוץ, או שמלכתחילה הסל"ד היה גבוה מידי?

פורסם

הוא לא תמיד נמצא בשלישי רק כשהוא נכנס למצב AT

ועל הילוך רביעי הוא על סלד 3000 במאה.

במים הראשונים הרכב נסע טוב כמו לפני השיפוץ ,שוב חוץ מעניין הסל״ד שהיה גבוהה וכש התלוננתי בימים הראשונים על בעיית הסל״ד

ואיבוד בכוח של הסחיבה

הוא טען שאולי טיפול ה 120 אלף יישפ את המצב

והוא לא שיפר ואני מטפל בזמן רק במוצרים מקוריים ובמוסך מורשה.

פורסם

לא יודע איך זה בגיר של מאזדה 3, אבל בעבר ששיפצתי גיר ברכב הקודם(פיג'ו), הייתה לי בעיה שהגיר לא תפקד כמו שצריך, לאחר שחזרתי למכון הוא אמר שזה כתוצאה מלכלוך שנכנס לגיר במהלך ההרכבה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אין שום סיבה שהמנוע יסתובב 3000 סל"ד ב 100 קמ"ש ברביעי.

תודה ספי

אני רוצה לציין כי ספי עזר לי מאוד דרך הטלפון וזה באמת מישהו שמראה אכפתיות וסבלנות

התייעצתי איתו בימים הראשונים שהגיר שלי הלך (לפני חודשים שלוש) .ואם תחזיר אותי אחורה לא הייתי מתעצל לגרור אלייך את האוטו עד לצומת סגולה ומחפש פתרון קרוב לבית שיעלה לי ביוקר, אבל מה לעשות שעל טעויות משלמים

תודה רבה ספי

ודרך אגב גם אני אמרתי לו מה שאמרת אבל הוא מצידו טען שכנראה המנוע התעייף

זה כמו שמישהו ישאל אותי משהו בענייני רשתות ותקשורת מחשבים אני יכול לערבב אותו כמה שארצה כי אין לו קייס נגדי (משהו שאני בחיים לא אעשה)

אבל זה המצב אני מקווה להסתדר עם זה ולא ליפול בפח בגדול להשאיר שם את הרכב ולהתפלל לטוב

• תוכן חדש...