Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני צריך להחליף צנרת בבית (סוג של הקדמת תרופה למכה). מדובר על החלפת הצנרת במטבח בלבד, סדר גודל של 5-7 מטר להערכתי.

מה עלות משוערת וסבירה לעבודה כזו (כולל עבודה וחלקי אינסטלציה, לא כולל בלטות - יש לי חבר שמוכר אריחים, אז אני מסודר)?

כמו כן אשמח להמלצות על בעל מקצוע אמין וטוב שיבצע את העבודה (באזור גוש דן).

תודה מראש

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

קיבלת כבר הצעת מחיר?

איזה צנרת?

מי שובר את הבלטות?

איך תיהיה ההזנה למקלחת ושירותים מקבלים מים ממקום אחר?

פורסם

טרם קיבלתי הצעה מסודרת (היה מדובר על הערכה גסה של עד 10000).

הצנרת באמבטיה ושירותים הוחלפה לPC לפני מספר שנים, וכעת הגיעה תורה של צנרת במטבח. מדובר בצנרת ברזל (כנראה).

השאיפה שבעל המקצוע ירים את הבלטות וגם יניח את החדשות בגמר העבודה, למרות שיש לי בעברי תקופה קצרה של עבודות שיפוצים בקו"ח שלי :-P, אז אני מניח שאוכל לפרק את הבלטות לבד במקרה הצורך.

אתה מתעסק עם זה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

נשמע סכום מופרך לצנרת רק למטבח אם הניקוז נישאר כמו שהוא.

אתה מיתכוון ל SP ?

כן מתעסק עם זה תוכל לדבר איתי בטל' 054-3367833 אבישי.

• תוכן חדש...