Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אין לי מושג איפה יושב החיישן, אבל אני יודע שכשמישהו יושב על הכיסא של הנהג ושל הכיסא ליד הנהג יש מנורה אחת לי ועוד אחת לזה שליד הנהג.(מנורה שמזכירה לחגור חגורת בטיחות.)

עכשיו אני רוצה לפרק את המושבים ולעשות ניקוי ושטיפה יסודית לריפוד המקורי.

האם זה יפגע בחיישנים?

בנוסף איך הייתם ממליצים לנקות את המושבים?

לכל הממליצים על חומרי ריסוס למינהם כגון tuff stuff נוסה אבל לא עזר.

פורסם
אז ככה אין לי מושג איפה יושב החיישן, אבל אני יודע שכשמישהו יושב על הכיסא של הנהג ושל הכיסא ליד הנהג יש מנורה אחת לי ועוד אחת לזה שליד הנהג.(מנורה שמזכירה לחגור חגורת בטיחות.)

עכשיו אני רוצה לפרק את המושבים ולעשות ניקוי ושטיפה יסודית לריפוד המקורי.

האם זה יפגע בחיישנים?

בנוסף איך הייתם ממליצים לנקות את המושבים?

לכל הממליצים על חומרי ריסוס למינהם כגון tuff stuff נוסה אבל לא עזר.

יש שם גם את מערכת הקדם מתיחה של חגורת הבטיחות שקשורה לכריות אוויר. החיישן שנמצא בכיסא הנהג והנוסע מחובר גם לכריות אוויר.

עדיף לך שלא לפרק את המושבים, זו דעתי האישית.

פורסם

יש דרך לפרק את החיישן והרכיבו לאחר השטיפה?

כמו כן אם אני ילך למישהו במתמחה בניקוי ריפודים עם השואב המיוחד הזה עדיין יש סיכוי לפגיעה בחיישן?

• תוכן חדש...