Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי תודה שיפרת קצת את המוטיבציה שלי שירדה בשעה האחרונה...

נראה לי שאני אשמע להצעתך ואתחיל לחסוך ולהגדיל את התקציב בתקווה שעד הקיץ אני אמצא משהו שקרוב למצב נסיעה.

לגבי הספרות ומכיוון שבאמת אין לי הרבה ידע טכני מאיפה משיגים ספרות כזאת? אולי כדאי מעכשיו לעשות "עבודת הכנה"

ועוד דבר קטן... עדיין לא ברור לי איפה אני מוצא את האחת? כמעט ולא מצאתי באתרי מכירות מיני למכירה... זה דסר שעובר בשמיעה או שיש איזשהו מקום שאפשר למצוא אותם (מומלץ לנסות וללכת לפירוקיות בתקווה שיש שם משהו או שרכב כזה לא מוצאים שם?)

פורסם

היתה לפני מספר חודשים מיני מינור 79 לאחר שיפוץ חלקי (פחחות וצבע ) ב11000 ש"ח הרכב היה באריאל של חייל

לי לא יצא להגיע לאריאל ולראות אותה אבל היה מפורסם מעל חצי שנה ולפי דעתי היא לא נמכרה

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

ביד 2 תכנס למדור מיוחדים. תת מדור רכבי אספנות. יש שם כמה אקזמפלרים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=92&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בהצלחה

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

דבר אם אהרון, הבחור שעזר לי לקנות את ה131. בחור 10++, וגם מכונאי.

יש לו מיני והוא גם יוכל לעזור לך בשיפוץ. ממליץ בחום!!!

0505521945. תראה גם כמה אוצרות יש לו.

בהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

חברים יקרים!

תודה רבה על העזרה וההמלצות אני מקווה לעדכן בקרוב שרכשתי את המיני שלי...

פורסם
היתה לפני מספר חודשים מיני מינור 79 לאחר שיפוץ חלקי (פחחות וצבע ) ב11000 ש"ח הרכב היה באריאל של חייל

לי לא יצא להגיע לאריאל ולראות אותה אבל היה מפורסם מעל חצי שנה ולפי דעתי היא לא נמכרה

אם המיני הזאת אקטואלית למכירה אז תחטוף אותה. לאחי יש מיני שנת 79 והיא עלתה לא הרבה יותר מ 11K .

מיני ב 5K קשה מאוד למצוא וגם אם תמצא סביר להניח שהשיפוץ שלה יעלה הרבה מאוד כי היא תהייה במצב קטסטרופלי.

בהצלחה בקנייה , בשיפוץ ובהגשמת החלום.

אשמח לעזור .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

יש ביד 2 אחת ב12k לדעתי שווה לבדוק .

נראית פרוייקט כיפי

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

צר לי אבל אני מוסיף על חברי לפורום ואומר שב-5K אין למה להתחיל.

כמובן שכל אחד לפי הכיס והרצון שלו, אני השקעתי על שלי כבר מעבר ל- פי שלוש ממה שאמרו לך פה והיד עוד נטויה.

עם זאת אני עושה את זה בכיף, בתהליך רגוע ואיטי (להחריד).

השאלה היא למה אתה מכוון? לשחזר מיני למקוריות ככל הנראה לא יעלה המון (כפי שאמרו 25-40 זה נשמע סביר).

קח בחשבון שמיני דור ראשון (היפות ביותר לטעמי) יעלו הרבה יותר וגם השיפוץ שלהם יעלה משמעותית יקר יותר כי החלקים הרבה יותר יקרים.

אם אתה צריך עזרה או חלקים אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
אני אשמח לפרטים של הבעלים כמובן בפרטי...

חבל שאתה לא מדבר אם אהרון יש לו משהו טוב!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אפרופו מיני יש השקה למיני שלי בהיכל נוקיה ב30/3/12 מקווה שתגיעו כולכם שיהיה מפגש של מיני סוף סוף אולי נשבור איזה שיא של כמות מיני במקום אחד בישראל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=417797

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

לצערי כרגע הרכישה והשיפוץ יצטרכו לחכות בגלל הוצאת בלתי צפויה...

(וזה קורה בתזמון נורא... איך שהחלטתי להשקיע במיני...)

תודה לכל העוזרים אני מקווה שעד הקיץ אני אצליח להשיג את הסכום הנדרש להניע את הפרויקט

• תוכן חדש...