Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סיאט קורדובה 2005, ואני צריך להתייעץ עם עוד אנשים, יש לי הרגשה שמנסים לרמות אותי.

מדובר במנגנון הנעילה של הדלת האחורית מהצד של הנוסע. מזה כשנה הוא עושה לי בעיות, פעם הדלת ננעלת ונפתחת כמו שצריך ומדי פעם לא. לפני כשבוע הוא הפסיק לפעול לחלוטין ולא הצלחתי לנעול את הדלת. יום למחרת פניתי למוסך שמתמחה בדברים הנ"ל אצלי בעיר (לא אציין בנתיים את שם המוסך), המוסכניק נעל לי את הדלת זמנית ואמר שיחפש לי מנגנון חלופי ושכל הסיפור יעלה לי סביבות 600 שקל ביחד עם עבודה, הסכמתי ונסעתי הביתה. כעבור כמה ימים הבחור מהמוסך מתקשר אליי ואומר שהוא לא הצליח למצוא לי מנגנון חלופי ולכן הוא ינסה לפרק ולתקן את זה שיש לי, נסעתי אליו ואחרי 3 שעות עבודה (הוא עשה הכל מולי), הבעייה הייתה שזרוע קטנה מפלסטיק בתוך המנגנון יצאה מהמקום ובגלל זה המנעול עבד "על ריק", הוא החזיר אותה למקום, בלי לסגור את הפאנל הפנימי של הדלת ואמר לי לנסוע ככה שבוע ולראות שהכל תקין, במידה וכן, הוא יחזיר את הכל למקום. כל הסיפור עלה לי 500 ש"ח סה"כ.

במשך כמה ימים הכל עבד חלק, היום הדלת שוב לא נפתחת, המוסכניק טוען שהפעם אין מנוס מלהחליף את המנגנון אבלש-500 הש"ח שכבר שילמתי לו, לא קשורים לזה מכיוון שאותם שילמתי על העבודה שהוא עשה. השאלה שלי היא.. האם הוא יכול לעשות כזה דבר? הרי מה שהוא "תיקן" לי, לא עובד. אז על מה בדיוק אני צריך להשאיר לו את ה-500 ש"ח? מה אני יכול לעשות בעניין?

אני חושב שגם הפעם הבעייה היא אותה האחת (הזרוע שיצאה מהמקום) ראיתי מה הוא עשה בדיוק. אין שום סיבה שאני לא אצליח לעשות את זה לבד (יש לי גם רעיון איך לחזק את הזרוע בתוך המנגנון שיוצאת מהמקום ככה שהכל יהיה תקין ויחזיק). הדבר היחיד שמטריד אותי הוא איך אני מחזיר לעצמי עכשיו את הכסף על עבודה שהוא לא עשה כמו שצריך...

תודה.

פורסם

ין לך הרבה מה לעשות. בעקרון הוא לקח לך כסף על העבודה שהוא עשה שהרי חלקים הוא לא החליף לך. זה מזכיר פרק מסיינפלד שקרמר ריפא את הצוואר התפוס של אילין והיא בתמורה נתנה לו את האופנים שלה אבל אחרי יומיים שוב נתפס לה הצוואר והוא לא רצה להחזיר לה אותם, אבל אתה בטח צעיר מכדי להכיר.

לי השאירו פעם אוטו על הליפט עד ששילמתי כי חשבתי שיתקנו ואז לא לשלם. הם לא פראיירים המוסכניקים האלה.

אתה יכול לנסות לברר באיגוד המוסכים. אם הוא חבר באיגוד לפחות תוכל לברר ולטןלי להגיע לפשרה. בכל מקרה, כשאנשים פה מתווכחים למה ללכת למוסך מורשה לשם יותר אז הנה תשובה - לפעמים עדיף לשלם יותר כי במוסכים של יבואנים יש אחריות על החלקים ועל העבודה ויש בדרך כלל עם מי לדבר ולהתלונן. אצל מוסכניק כמו שלך אתה באמת יכול לדבר ללמפה, לרמפה או לליפט. עכשיו שוב יעלה לך 500 או 600 שקל לתקן ולא בטוח שגם הפעם יסדרו לך ובסוף יצא לך עבודה גרועה במחיר יותר גבוה ממוסך של יבואן, מה שנקרא - הזול הוא היוקר.

• תוכן חדש...