Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי פיג'ו 206 אוטומט שנת 2003 מנוע 1600.

הרכב נקנה לפני כחצי שנה ומאז התחילו הבעיות.

אחרי כשבוע מהקנייה הייתה בעיית אנטיפולושין שטופלה על ידי ניקוי מצערת. רעידות בסרק - הוחלפו כל התושבות.

לאחר כחודשיים תקלה בגיר ...החלפת שסתומי לחץ.

לאחר מכן עבר עדכון תוכנה בגיר במוסך מורשה.

מאז ישנם מספר בעיות שלפי דעתי קשורות בגיר.

בעמידה ברמזור כשאוטו על D האוטו רועד ועושה רעש כאילו המנוע מנסה לדחוף את האוטו ורועד, זאת אומרת כאילו לחצתי על הגז.

כאשר מחזיר לניוטרל - שקט טוטאלי. כמו חדש. כמו כן יש הרגשה של חנק של המנוע בעת עצירה. כאילו הוא משתעל ונותן מכות קטנות שמזיזות את כל הרכב. בנוסף לכל זה כל העברת הילוך מורגשת וכביכול נמשכת עוד כ-200 סלד בסוג של החלקה כזו. המכות בעברות מופיעות במיוחד בין ההילוך הראשון והשני ובאמצע ההילוך השני - בעת פעולה של ממיר המומנט.

אני לא יודע מה לעשות הגיר הזה הפך להיות מטרד.

למרות שמצאתי בו הרבה דברים טובים ביחס לכל גיר יפני אחר.

מה עוד אוכל לעשות ? זה מתחיל לשגע אותי ולא בא לי להוציא עוד סכום גדול בנוסף לכל הטיפולים שהרכב עבר.

פורסם

לי יש פיג'ו 206 שנת 2002 אוטומט 1.6 ואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, יש לי בדיוק את אותם הבעיות עם הרעידות וזה מטריף אותי מדעתי..תושבות מנוע הוחלפו וזה הקטין במעט אך לא עזר סופית...

פורסם
לי יש פיג'ו 206 שנת 2002 אוטומט 1.6 ואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, יש לי בדיוק את אותם הבעיות עם הרעידות וזה מטריף אותי מדעתי..תושבות מנוע הוחלפו וזה הקטין במעט אך לא עזר סופית...

אל תתלבטו, אני כמעט בטוח שהבעיות שתארתם לא קשורות לגיר.

יש להכנס למוסך ,לבצע דיאגנוזה בעזרת סקנר. בעל מקצוע מנוסה יעלה על הבעיה בקלות.

אתם מוזמנים לדיאגנוזה אצלינו ללא תשלום וללא התחיבות.

פורסם

אני קצת רחוק ממך...

באר שבע לצערי.

כמו כן שכחתי את החלק הכי חשוב!

כשאני משחרר את הברקס אחרי עצירה ברמזור האוטו רועד בטירוף.

לאחר כ2 שניות זה מפסיק. זה פוחת אחרי כ10 דקות נסיעה.

פורסם

ואחרי כל זה, היום לאחר כ4 חודשים חזרו התקלות לקפוץ.

automatic gear fault.

אני אובד עצות תנו לי כיוון מה לעשות...

הרכב עם 130000 ק"מ.:cry:

• ספונסר פורום
פורסם

למרות שהמרחק בין באר-שבע לתל-אביב לא רחוק כל כך, לא הייתי ממליץ לך להרבות בנסיעות כשהרכב במצב כזה. בהחלט ייתכן שאתה מחמיר את המצב. פנה אל מרכז רכב דרום, מוסך שתמחה ברכבי פיג'ו ומבצע שיפוץ ותיקון לגירים אוטומטיים ולמחשבי רכב. הם יוכלו לעזור לך לאתר את הבעיה ולפתור אותה במהירות ובמחיר סביר.

פורסם

אני יכול להציע לך מוסך בבאר שבע שאני שיפצתי בו את אותו גיר בזול, אני מרוצה מהשיפוץ, וגם ממליץ בחום על אותו מוסך.

(תפנה אליי בהודעה פרטית אם אתה רוצה את השם שלו).

הבעיות שציינתם הם בגיר, אני נוהג ב406 ובעבר לפני השיפוץ היו תופעות דומות.

לפותח האשכול, אכן יחסית לשנות ה2000, הגיר משוכלל מאוד ויש בו הרבה טכנולוגיה ביחס לגירים אחרים.

אך עם הטכנולוגיה, באות הבעיות.

פורסם

אליאור, שמע בעצתו של אמנון. קפוץ לתל אביב לאחד המוסכים המומלצים לטיפול ברכבים מסוג זה - אמנון, שאפט, אורן בן סימון הם מצויינים. שווה לך את הנסיעה במקום להתעסק עם מכונאים שלא מבינים או לא רוצים לעזור.

אין עיצה פרודוקטיבית אחרת, כנראה שהגיר שלך שבק וכנראה שיש גם בעיות אחרות. החלפת שסתומים לגיר בגיל הזה משולה לכוסות רוח למת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהג מתחיל, אתה די צודק לגבי השסתומים, לגבי השאר פחות צודק.

יש מוסכים בדרום, מוסכים על רמה עם הרבה מאוד ידע ומקצועיות. (אותו אחד שאני ממליץ לו)

מי כמוני יודע, שיש לי שני מכוניות זקנות אך במצב מעולה.

המוסכים שהכי רימו ואף הרסו לי את הרכב היו מוסכים מורשי יצרן.

פורסם

אם יש מוסך טוב בדרום, אדרבא ואדרבא, אני פשוט לא רוצה שפותח השרשור ימשיך ללכת למכונאים שאינם מקצועיים מספיק או הגונים מספיק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבנתי אותך, הזמנתי אותו כבר לבקש בפרטי ממני את המוסך שאני עשיתי אצלו שיפוץ וממליץ עליו.

זה לא ריאלי ליסוע עד למרכז מב"ש בשביל מוסך.

(רק על הימי עבודה כבר ישתלם לו לשים גיר חדש. זאת עבודה של 3 ימים במוסך, ואז כל כמה זמן לחזור לכיוונים.)

• תוכן חדש...