Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב במימון 100% - בסנטר קאר וכו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניית רכב ממגרש,

כרגע בדקתי דרך סנטר קאר באזור.

הם מציעים מימון מלא לרכב ללא מקדמה, חילוק לעד 60 תשלומים, דרך הוראת קבע של הבנק.

מדובר על רכב יד שנייה,

מה צריך לבדוק עם החברות האלה, ממי להיזהר מי מומלץ?.

אני מעוניין במימון מלא ללא מקדמה ובפריסה נוחה של תשלומים בהוראת קבע.

אשמח לכל פיסת מידע,

תודה לעוזרים.

פורסם

לא קונים רכב מכסף שאין, זה סוג של התאבדות כלכלית.

הפך לאחרונה להרגל מגונה של יותר ויותר ישראלים.

לא הייתי תשעבד את העתיד שלי לבנקים/לשוק האפור עבור קופסת פח עם 4 גלגלים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
שלום,

אני מתעניין בקניית רכב ממגרש,

כרגע בדקתי דרך סנטר קאר באזור.

הם מציעים מימון מלא לרכב ללא מקדמה, חילוק לעד 60 תשלומים, דרך הוראת קבע של הבנק.

מדובר על רכב יד שנייה,

מה צריך לבדוק עם החברות האלה, ממי להיזהר מי מומלץ?.

אני מעוניין במימון מלא ללא מקדמה ובפריסה נוחה של תשלומים בהוראת קבע.

אשמח לכל פיסת מידע,

תודה לעוזרים.

אל תתפתה ל 100% מימון, קודם, בדוק מול מי אתה עובד!!

חלק מהעבודה שלי זה לשמוע כל יום על איזה מגרש/סוכן/נציג מכירות של רכבים שעקצו עשרות ישראלים ובנוסף גם בנקים.

ממליץ לך לקנות מחברות גדולות וידועות.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מחזק את המגיב מעלי.

עדיף לשלם קצת יותר ולקנות ממקום שאתה יודע שיש לו אבא ואמא, זה נכון, כל עסק יכול פתאום לפשוט לך רגל, אבל יש מסוכן יותר ויש מסוכן פחות.

פורסם

חיפוש עשית?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267843

שים לב שאף אחת מחברות הליסינג והטרייד אין הגדולות לא נותנות 100 אחוזי מימון ורק המגרשים הקטנים עושים זאת. למה בעצם? שאלה טובה, שאל את עצמך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא קונים רכב מכסף שאין,

זה סוג של התאבדות כלכלית.

הפך לאחרונה להרגל מגונה של יותר ויותר ישראלים.

לא הייתי משעבד את העתיד שלי לבנקים/לשוק האפור

עבור קופסת פח עם 4 גלגלים.

מחזק !

ללא קשר לקניית רכב !

כבנקאי לשעבר:

לא לקנות מכסף שאין,

לא לשעבד עתיד (שאין לנו תעודת ביטוח לגביו)

לא לקנות בתשלומים.

יש - קונים !

אין - לא !

פורסם
מחזק !

ללא קשר לקניית רכב !

כבנקאי לשעבר:

לא לקנות מכסף שאין,

לא לשעבד עתיד (שאין לנו תעודת ביטוח לגביו)

לא לקנות בתשלומים.

יש - קונים !

אין - לא !

איזה בנקאי אתה בדיוק?

ללא אשראי לא היה קיים העולם כפי שאתה מכיר אותו כיום.

גם אם היה לי 100 אלף ש"ח לרכישת רכב במזומן לא הייתי עושה את זה, אלא קונה במינוף, למרות ההפסד הכספי - כי מה לעשות, לא שווה לזרוק הון נזיל על רכב, שהוא הוצאה קבועה וידועה מראש.

אם הבחור יכול לממן רכב ב-100%, ומוכן לספוג את המחיר הכלכלי של 1000 ש"ח ומעלה שהוא ישלם מדי חודש על הרכב, אז למה לא?

מה עדיף? לשלם בתשלומים למוסך ולנסוע בקקמייקה?

פורסם

לא קונים רכב מכסף שאין? באמת?

אז בבקשה - כל מי שהגיב כאן את התגובה הזו רק תענו לי בשיא הכנות, כמה רכבים קניתם בחיים שלכם עד היום? באיזה סכום קניתם אותם? האם באמת שילמתם את הכל במזומן?

קצת פרופורציות חברים.

מסכים במאה אחוז עם ד"ר סובארו (שבכלל נוהג על רכבים של סמל"ת לפי מה שאני שם לב :-D)

-----> אף אחד, לא שאל כאן שאלה מאוד פשוטה, על איזה סכום מדובר?

וגם כמובן אמרה של גאון שכולם אמרו לו שהוא מטומטם - הכל יחסי (אלברט איינשטיין).

לפותח השרשיר אני מציע:

א. תברר גם מול הבנק שלך אילו הלוואות אתה יכול לקחת דרכם, חברות המימון קורעות אותך באחוזי ריבית מעבר לסכום מסויים ומעבר לאחוז מסויים שהם ממנים לך מתוך העסקה ולכן לפעמים הבנקים יכולים לתת לך תנאים יותר טובים.

זה מה שאני עשיתי כאשר רכשתי רנו מגאן לאשתי - לקחתי 40K בהלוואה מהבנק ולא דרך תוכנית מימון.

ב. בכל זאת להקשיב כאן למזהירים - כי אם אתה לוקח 100 אחוז מימון כנראה שאו שזה ממש נוח לך לשלם בתשלומים ולמרות הריבית אתה מעדיף לשלם אותה ולא לפגוע בחסכון או שאתה ממש ממש מתאמץ לרכוש את הרכב וזה כסף שאין לך.

עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך אם הסכום שאתה הולך לשלם הוא לא גבוה מידי או מסוכן מידי במידה ואתה תיקלע לצרה כלכלית כזו או אחרת.

בוא נאמר שהרכב עם הדלק והתחזוקה וההלוואה יעלו לך עד בערך כשליש מהשכר שלך - אתה כנראה תשרוד את זה, אבל אם זה הופך לנגיסה אגרסיבית יותר אתה כבר ממש מסתכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי עדיף לך לקחת את המימון הזה מהבנק ולא לעשות עסקים עם מגרשים מפוקפקים בגלל ש:

א. אתה יכול לקנות לכ רכב בשוק שתרצה.

ב. הרכב עובר לשימך ומשועבד לבנק - אז אם מחר המגרש/המקום שמכר לך "נעלם" הרכב לא נעלם איתו.

ג. נותן לך יכולת עדיפה למו"מ - שאתה לא לוקח מימון אתה מקבל הנחה.

פורסם

רק לאחרונה היה סיפור לא קטן עם מגרש אחר שהשאיר אחריו עשרות לקוחות "מרוצים". ההבדל בין המגרש ההוא לזה שהוזכר כאן הוא בתאריך הנפילה (בעלי המגרש קוראים לזה אקזיט).

למען גילוי נאות - אני עובד בנק. לרוב הבנקים יש הסכם עם יבואנים על ריבית בסביבות פריים מינוס 0.5% עד 80% מערך הרכב או 300 א' ש"ח, הנמוך מביניהם (ייתכנו סטיות בין הסכם להסכם). הסכמים דומים יש גם עם חברות ליסינג, אך בתנאים קצת פחות טובים.

כל זה תקף כמובן רק אם מביאים המלצה מהיבואן (אין סיבה שלא יתנו).

רק בזכות היתרון לגודל אין סיבה שחאפרים מסוכנות קטנה יציעו תנאים טובים יותר מחברת ליסינג כלשהי.

אבל זה קורה, ורק מסיבה אחת פשוטה - המנוול בונה את המוניטין שלו במשך מספר חודשים/שנים, בהם מרוויח על כל רכב סכומים צנועים ביותר, עד שלא מצטבר מלאי הזמנות גדול מספיק להשלמת התרמית.

ראו הוזהרתם.

• תוכן חדש...