Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שזה לא בדיוק אוכלוסיית היעד, אבל סביר להניח שלכל אחד כאן יש אשה/חברה/אחות או סתם חבר מוזר שמתלבש כמו אשה.

אז אני רוצה לקנות מגפי UGG כמתנה והמחיר שלהן קצת גבוה לי.

אני יודע שיש בחוץ המון עסקאות ב-300-500 ש"ח ורובן זיופים.

האם יש חנות בארץ (חו"ל לא אופציה) באיזור המרכז שיש לה UGG במחירים זולים יותר מהיבואן?

והאם מישהו מכיר איזה מבצע קרב ובא?

תודה!

פורסם

תבקש ממישהו שחוזר מאוסטרליה (אם יש לך כזה) שם זה בסביבות 150$ הדגם היותר יקר(גבוה עם כפתורים),

בפקטורי יש אבל המחירים שם הזויים לגמרי 1000+.

סתם לידע כללי ugg זה נגזרת של המילה ugly זה מקור השם של החברה.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

נתחיל מזה שלתת נעליים בלי למדוד במתנה זה בעייתי.

אני פעם קניתי לחבר נעליים ובמשך כמה שבועות החלפתי לו מספרים.

תבדוק בחנות עודפים של רשת ORIGINALS באוטלט סנטר בהרצליה פיתוח. נראה לי ששם זה אמור להיות הכי זול אבל לא בטוח שיהיה במידה הרצויה.

פורסם

אז זהו - הסיבה שאני רוצה לקנות רק בארץ זה שאני רוצה שתהיה אפשרות להחליף לאיזה מידה שהיא תרצה.

אתם יודעים, עם כל מנתה מגיע גם פתק החלפה :-D

פורסם

אתה בבעיה ידידי. למתנה עם פתק החלפה לא קונים בחנות עודפים או במכירות סוף עונה.

אמרתי לך שזאת מתנה בעייתית.

פורסם

אין להם מחיר הגיוני,תבדוק אפילו באיביי המחיר הוא עדיין לא הגיוני!

אם אתה רוצה מגף זהה,אבל לא של UGG אלא של חברה אחרת אז חברה שלי קנתה בקניון רחובות במתחם החדש ב-180 שקל.לא יודע מה האיכות שלו לתווך הארוך אבל בנתיים הוא לא יורד לה מהרגל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

באתר הרשמי.

באיביי.

תוודא שתוכל להחליף מידה בתשלום נוסף של משלוח וזהו.

המחיר שלהם באוריגינלס אינו הגיוני (נעלי בית ב-599 ש"ח).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...