Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מוטורולה defy שקניתי לפני כחודש. אני מאוד נהנה ממנו אבל יש רק דבר אחד שמעצבן אותי-המקלדת שהגיעה איתו.

הפלאפון הגיע מהחנות עם מוד שמותקן עליו (cyanogen mod 7.1) שבו יש מקלדת עברית.

המקשים מאוד לא נוחים לכתיבה (האותיות ו' ן' מתבלבלות, לדוגמה) ואני מחפש מקלדת טובה עם מקשים גדולים ונוחים.

שתזכו למצוות ולבנים זכרים 8)

פורסם

תתקין MULTILING.

תתקין איזה שפה שאתה רוצה

תקבע איזה גודל מקש שאתה רוצה

איזה צורה שאתה רוצה

תתחדש :)

[היא חינמית]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על התשובה. אני מחפש מקלדת שתראה כמו בפריסת המקשים הישנים והטובים של הפלאפון-עם זה הסתדרתי הכי טוב בגלל האצבעות העבות שלי :wink:

פורסם

אתה יכול לבחור גם את רוחב המקשים, המקלדת הזו מלאה אופציות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני אוהב את smart keyboard (אפשר להשיג גם באפטויד את גרסת הפרו) עם פריסת מקשים כמו באייפון, שנוחה מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מכל המקלדות שניסיתי, הכי טובות הן Smart keyboard pro ו Swift Key.

ל Smart keyboard יש יותר אפשרויות קינפוג כולל קליברציה של המקלדת (כלומר אתה מקליד איזה משפט והיא מתאימה את חיישן המגע לפי צורת ההקלדה האישית שלך).

ל Swift key יש יכולות השלמה/חיזוי טובות יותר (זה בעצם הפיצ'ר העיקרי שלה) אך פחות אפשרויות לשחק איתן.

פורסם

אכן, האניסופט לוקחת בהליכה. יש אחת נוספת מעניינת, a.I type.שחוזה את המילה הבאה שתכתוב מתוך נתונים שהיא גוזרת מסמסים, מיילים, פייסבוק ועוד. עובדת לא רע, אבל תפסה חלק נכבד מהמסך לעומת האניסופט, והחצים היו נגישים פחות.

אגב, אם אתה רוצה פריסת מקשים כמו בטלפון ללא טאצ', זו אפשרות קיימת באניסופט.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

Swift key ללא ספק.

כתיבה של smsים ארוכים או תגובות בפורמים לוקחת רק כמה שניות, כי היא חוזה את מה שאתה הולך לכתוב בצורה מעולה.

כל התגובה הזו לקחה לי בדיוק 5 שניות לכתוב איתה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי אין כמו AnySoftKeyboard.

בדקתי די הרבה מקלדות, ואותה הכי אהבתי. משתמש בה כבר יותר מחצי שנה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לא מבין איך אפשר להשתמש במקלדת שמחייבת אותך לעבור מסך כדי להקליד ספרה/תו מיוחד.

אחרי שמתרגלים לפונקציה של לחיצה ארוכה על אות בשביל ספרה/תו פשוט אי אפשר לוותר על זה. ההקלדה כ"כ הרבה יותר מהירה בעזרת זה.

פורסם

בהתחלה השתמשתי בanysoft, כי עברית.

אבל אז GB יצא והמקלדת של GB הייתה ממש אחלה, אז השתמשתי בה.

ואז עברתי לperfect keyboard כי המפתח אחלה, וזה פחות או יותר מקלדת GB עם התאמות לעברית.

ואז קניתי את swiftkey ואני לא מביט אחורה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אניסופט.

קח בחשבון שפרפקטקיבורד החינמית ננעלת לך אחרי כמה חודשים ולך תחליף מקלדת בלי מקלדת...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...