Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה העיקרית שלי עם הסוויפט היא שהמקלדת תופסת המון מהמסך, כך שעל 4" אתה רואה שתי שורות טקסט מקסימום.

יש אפשרות לשנות את זה?

לגבי ספרות, באניסופט אפשר להגדיר שמשיכת המקלדת כלפי מעלה פותחת תפריט ספרות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אצלי במצב רגיל (כלומר, לא שוכב) היא תופסת פחות מחצי מסך (4" של SGS).

אפשר להוריד את השורה של התיקון/חיזוי מילה אבל זה קצת מאבד את הפואנטה בשימוש במקלדת הזאת. היא תהפוך להיות סתם מקלדת "רגילה" וקצת יותר נוחה.

למיטב זכרוני כל המקלדות שניסיתי (היו הרבה) תפסו בערך אותו שטח.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חיפשתי בימים האחרונים מקלדות, ועברתי על כל המקדלות שדוסקסו כאן.

עבורי ה-swiftkey מתפקדת הכי טוב. אני מתקתק מהר מאוד, עם המון שגיאות. יש לה מצב של RAPID שמיועד בדיוק לעבודה כזו. היא מתקנת בדיוק מדהים את המילים. דווקא האופציה של חיזוי המילה הבאה פחות נוחה לי, כי בזמן שלוקח למח לקרוא ולהבין את המילה המוצעת הבאה, ועד שהאצבע הולכת להקליק שם, אני כבר יכול לתקתק אותה על המקלדת (אלא אם מדובר במילים ממש ממש ארוכות, אבל זה לא קורה הרבה).

יש לה כמה חסרונות מעצבנים, שב-smart keyboard לא קיימים, ביניהם זה שצריך להתאמץ כדי להקיש ? או !, אין כפתור שינוי שפה (לא נוח להחליק את האצבע על מקש הרווח) ולדעתי מקש ה-' שנמצא משמאל ל-"ק", לא נמצא במקום אידיאלי. הוא קצת ימין מדי, בשונה מהמקלדת של האייפון וה-smart keyboard.

בכל אופן, ממליץ לכל מי שמתקתק מהר עם הרבה שגיאות, לתת צ'אנס ל-swift. לא יאמן כמה שהיא מדוייקת.

ד"א, מקלדת ה-stock שבאה עם 4.2 פשוט נהדרת (אולי היא היתה שם גם ב-4.1, אני לא יודע). משלבת תיקון מעולה וגם אפשרות ל-slide עם האצבע, וזה עובד באופן מופלא. אבל רק באנגלית. אין לה מילון בעברית, ולכן עד שלא יהיה כזה, היא לא שימושית מספיק עבורי.

פורסם

עד ששידרגתי לJB, השתמשתי בPerfect Keyboard או Gingerbread Keyboard (לא הסתדרתי עם המקלדת של ICS).

מאז הג'לי בין, גם AOSP וגם של סמסונג, אני משתמש במקלדות במובנות שלהם.

יש את המקלדת של ג'לי בין להורדה חינם במרקט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם חסיד של swiftkey, החיזוי ותיקון השגיאות פשוט נהדר. מה גם שהם עוד מעט יוצאים עם סליידינג שמשתמש בכל האלגוריתמים שלהם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...