Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לבדוק איזה מהסלילים תקול בבדיקה (ביתית לא מחשב)?מהו סדרם?(הבנתי שעדיף להחליפם בזוגות) האם יש חשיבות למקוריות הסלילים? והאם התראת check gearbox קשורה להלפתם? מגאן 2008 50000קמ

פורסם

לגבי סלילים אינני יודע אבל לגבי CHECK GEERRBOX האם זה קורה בהחלפה בין הילוך שלישי לרביעי? אם כן אז סביר להניח שזה קשור לסולונואיד בגיר שצריך להחליפו.

אהההההההה אהההההה.

פורסם

אני מציע לך לקפוץ למוסך ולהתחבר לסורק על-מנת לבצע אבחון כראוי.

תגיד מהיכן אתה וחברי הפורום יפנו אותך. כבעלים של מגאן 2005 אני לא

מציע לך לחכות יותר מידי - צרפתיות לא אוהבות שמזניחים אותן.....

אהההההההה אהההההה.

פורסם

אז בדיוק כשהגענו למוסך המגאן החליטה שהיא מרגישה טוב והתחברות לסורק לא העלתה מאום

הפחד שלי שיהיה נזק מתמשך (chek geerbox)מופיע לעיתים ולא באופן קבוע

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי נורית הcheck gearbox. עלולה להידלק כתוצאה מסליל פגום. כשסליל פגום, אתה תרגיש את זה בכך שהמנוע ירעד והסחיבה תרד. ייתכן שאצלך הסליל עומד לסיים את חייו ומידי פעם עושה לך בעיות עד שייפח את נישמתו סופית ואז תרגיש את הסימפטומים שרשמתי.

כעקרון, בדיקה יכולה להיתבצע ע"י ניתוק המחבר של המתח הנמוך שמתחבר לסליל.אבל נראה לי בעייתי לבצע בדיקה שכזאת ,בעיקר שמדובר במגאן, שרגישה למשחקי חשמל כאלה..

פורסם

במקרים שהיו לי בעיות כאלו - מרגישים מייד בעיות סחיבה (אם כי אפשר לנסוע עד מוסך) ושומעים היטב את הזיוף במנוע.

החלק מחזיק 3 עד 4 שנים. ראיתי ברשת ש-ולאו פיתחו חלק כזה עם עמידות ל-150,000 ק"מ, טרם ניסיתי לאמת את המידע.

אם אחד הולך - החברים שלו יצטרפו תוך כמה שבועות או חודשים, כך שחבל להתחכם ולהחליף רק אחד ולחכות לתקול הבא, שלפי מרפי יקרה לך בשתיים בלילה באמצע שכם ובמבול עז.

אם אובחנה הבעיה בסליל, או מאריך הצתה או איך שיקראו לו - תחליף את כולם.

הדרך לאתר את התקול בבודדת - היא ניסוי ותעיה, עם חוש טכני טוב של המוסכניק - הוא ימצא בנסיון הראשון או השני.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לגבי הפלגים הם מקורים והוחלפו לפני 1500קמ במסגרת טיפול 60 וכשמופיעה תקלת chekgeerbox הרכב לא מגמגם אלא עובד יפה כיבוי והנעה מחדש גורמים לתקלה "להעלם"

פורסם

אין דרך לבדוק את החלק לבד?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...