Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2003-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

אדמח למידע ולייעוץ בקשר לסיאט איביזה בשנים שציינתי

מבחינת אמינות הרכב (מעוניין רק באוטומט) צריכת דלק ועלות טיפולים

האם יש חלפים לרכב (עד עכשיו הייתה לי פולו ישנה שנת 95 והיה מאוד קשה למצוא חלפים )

מה אתם אומרים בכללי מה שהכי חשוב לי זה עלות אחזקה

תודה

פורסם
היי חברה

אדמח למידע ולייעוץ בקשר לסיאט איביזה בשנים שציינתי

מבחינת אמינות הרכב (מעוניין רק באוטומט) צריכת דלק ועלות טיפולים

האם יש חלפים לרכב (עד עכשיו הייתה לי פולו ישנה שנת 95 והיה מאוד קשה למצוא חלפים )

מה אתם אומרים בכללי מה שהכי חשוב לי זה עלות אחזקה

תודה

שלום

ראשית אני חייב להתייחס לכך שרשמת שהיה קשה לך למצוא חלפים לפולו?? בכל פינה יש חלקים לפולו בצורה הזו של 95-99!!!

לשאלתך, האיביזה בשנים האלו סך הכל אמינה ללא בעיות מיוחדות פרט אולי לבעיות חשמליות (חלונות, מזגן וכדומה... שרצוי לבדוק האחזקה שלה סבירה תלוי למה משווים אותה... האוטומט קצת מרגיש חלש וכבד על מנוע 1.4 אבל עושה את העבודה אם אתה מחפש רכב בסיסי לתחבורה. אני משער שהחלפים שלה מעט יקרים בהשוואה למקבילות יפניות נפוצות.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

היי חברה

יש מישהו שהתנסה עם הרכב בשנים הללו

מה בקשר לביטוח הם לא עושים בעיות בעניין שהם חושבים שזה איזה רכב ספורט משום מה

• תוכן חדש...