Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני רכישה של אחד מהרכבים האלו, ואשמח לכל פיסת מידע שעשויה להיות מעניינת.

שיקולים עיקריים שאני שמתי אליהם לב:

1. מבחינת רמת איבזור, האאוטלנדר מכיל בדגם הבסיסי את מה שהקאשקאי בדגם במפואר יותר.

2. האוטלנדר מעט גדול יותר.

3. למרות שטרם עשיתי נסיעת מבחן לאאוטלנדר, אני צופה שביצועיו יהיו מעט פחות טובים מהקאשקאי... נכון?

שיקול שמאוד חשוב לי הוא האמינות... לניסן יש שם טוב, אבל אני אשמח מאוד לקבל מידע נוסף אודות האמינות של שני הדגמים.

תודה!

פורסם

לא כתבת מה התקציב שלך ולכן לא ברור לאיזה דגמים אתה פונה.

האאוטלנדר נמכר עם מנוע 2 ליטר או 2.4 ליטר. סביר להניח שדגם ה2 ליטר יהיה קצת עצל עקב משקל עצמי גבוה.

הניסאן דגם יותר מודרני ולכן לדעתי עדיף מבין השניים, אם כי אני הייתי פוזל קצת הצידה לכיוון הספורטאג' של קיה.

פורסם

בגדול, עדיף האאוטלנדר. הוא שייך לקטגוריה גבוהה יותר ונמכר כמעט באותו מחיר (שניהם ג'יפונים, אבל הניסאן יותר מתחרה של הסקודה יטי מאשר הג'יפונים הגדולים יותר).

הסיבה העיקרית להעדיף את הניסאן היא ביצועים, ואם זה חשוב לך, עדיף בכלל לעבור לקטגוריית המנהלים שמספקת הרבה יותר.

לגבי האמינות לשתיהן יש שם טוב. אבל, למוסכים של קרסו לא.

פורסם

הקשקאי משמעותית יותר יפה, יותר מאובזרת ובמחיר נמוך יותר. תבדוק גם את צריכת הדלק שזה חשוב מאוד.

האאוטלננדר נורא מיושן. לי יש קשקאי (פעם שנייה) ואני מאוד מרוצה ממנה. אגב השירות במוסך המרכזי בת"א מעולה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הקשקאי משמעותית יותר יפה, יותר מאובזרת ובמחיר נמוך יותר. תבדוק גם את צריכת הדלק שזה חשוב מאוד.

האאוטלננדר נורא מיושן. לי יש קשקאי (פעם שנייה) ואני מאוד מרוצה ממנה. אגב השירות במוסך המרכזי בת"א מעולה.

מיושן? מדובר בדגם שהגיע לראשונה בשנת 2008 וכבר עבר מתיחת פנים חיצונית ראויה, לעומת הקשקאי ה"חדיש" שהגיע לארץ הרבה יותר מאוחר... בשנת 2008!

והקשקאי לא יותר יפה, ממש לא יותר מאובזרת ועולה יותר מדי - למרות שהיא קטנה וצפופה יותר, מחירה קרוב מאוד למחיר האאוטלנדר!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

במיצובישי קיימת תיבת הילוכים רציפה (חיסכון)...

עדיף שתזמין נסיעת מבחן כי אופי פעולתה קצת מציק בנסיעה ורמות הרעש שהיא מייצרת קצת

גבוה מהרגיל (מיצובישי).

הקשקאי רכב נחמד וקטן יותר בחלל הפנים וביצועיו פושרים (מנוע חלש יחסית)איכות נסיעה על הכביש

נוחה אבל גם המיצובישי לא נופלת ממנה.

הקיה ספורטג' קשיח מעט בנסיעתו אבל נותן תחושה ספורטיבית יותר מהשתיים שציינת...וקל יותר להתחבר

לרכב(שווה בדיקה) וגם לטעמי מעוצב יותר מהשתיים האחרות.

בקיצור אל תרכוש לפני נסיעת מבחן.

פורסם

אני מסכים לגבי נסיעת המבחן. גם אני נוהג לבצע נסיעת מבחן לפני כל רכישה. מה שמשך אותי לרכוש קשקאי היה נוחות הנהיגה והביצועים. הרכב שקט, חזק ויש אפשרות טיפטרוניק. לגבי העיצוב זו שאלה של טעם. הקשקאי שאני רכשתי הוא מהדגם החדש (מתיחת פנים) מ 2010 עם גג זכוכית שזה מדליק. אני רכשתי את רמת האבזור האמצעית, אם אתה יכול, תשקול את הרמה הגבוהה ביותר.

פורסם
במיצובישי קיימת תיבת הילוכים רציפה (חיסכון)...

עדיף שתזמין נסיעת מבחן כי אופי פעולתה קצת מציק בנסיעה ורמות הרעש שהיא מייצרת קצת

גבוה מהרגיל (מיצובישי).

הקשקאי רכב נחמד וקטן יותר בחלל הפנים וביצועיו פושרים (מנוע חלש יחסית)איכות נסיעה על הכביש

נוחה אבל גם המיצובישי לא נופלת ממנה.

הקיה ספורטג' קשיח מעט בנסיעתו אבל נותן תחושה ספורטיבית יותר מהשתיים שציינת...וקל יותר להתחבר

לרכב(שווה בדיקה) וגם לטעמי מעוצב יותר מהשתיים האחרות.

בקיצור אל תרכוש לפני נסיעת מבחן.

גם לקשקאי תיבה רציפה בדומה לאאוטלנדר של מיצובישי,היא מתפקדת לא רע בכלל ותורמת לחיסכון וניצול אופטימלי של יחידת הכוח.

פורסם

יש כבר לפחות שירשור אחד עם השוואה כזו נסה לחפש אותו.

אני לא יודע מה הצרכים שלך אבל במידה ויש לך ילדים ואתה מעוניין בתא מטען יותר גדול ממשפחתית סטנדטית, אז האאוטלנדר זה הרכב בשבילך.

לטעמי האאוטלנדר נראה דווקא יותר חדיש (קרבי יש כאלו שאומרים) אבל אני משוחד, אני נוסע על כזה.

אם אתה מעוניין בעוד כמה טיפים פנה בה"פ...

• תוכן חדש...