Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משהו יודע היכן ממוקמות מצלמות הרמזור שיצלמו גם על מהירות?

עידן

אתה יכול לקרוא פה, אני מעדכן את בסיס הנתונים באופן קבוע ויש גם תמונה לכמעט כל המצלמות. אשמח, כמובן, לקבל סיוע לגבי אלה שאין לי תמונות שלהן.

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו שלב א’

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין על מה אתם מדברים.

בבוקר כאשר כולם נוסעים לעבודה ובערב כאשר כולם חוזרים הכבישים המרכזיים פקוקים - בקושי זזים בין 30 ל90 קמ''ש.

פורסם
לא מבין על מה אתם מדברים.

בבוקר כאשר כולם נוסעים לעבודה ובערב כאשר כולם חוזרים הכבישים המרכזיים פקוקים - בקושי זזים בין 30 ל90 קמ''ש.

הבעיה הגדולה שגם בשעות השפל הכל יהיה פקוק, כולם יסעו 90, בכל רגע נתון יהיו עוד כלי רכב על הכביש+שיסעו לאט.

מילא היו לנו כבישים נורמלים אבל גם ככה אין מספיק כבישים אז גם להאט בהם את המהירות עבור עוד מיסים עקיפים במדינה שממילא המיסים מורידים בה את האיכות חיים.

ביזיון.

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא שאני חלילה מעודד לעבור על החוק או משהו כזה אבל...

מעניין לדעת אם הדו-כיווניות והמהירות ממוצעת יצלמו רכבים אם הם יעברו את פסי הדריכה מהנתיב הנגדי בכניסה ו/או ביציאה בכבישים עם נתיב אחד לכל כיוון כמו שמתקינים עכשיו ב-784.

כלומר נהג נכנס או יוצא מקטע המדידה ועולה על פסי הדריכה מהנתיב הנגדי בקטע של מדידת ממוצעת שמתבצעת ע"י מצלמה דו כיוונית שגם אוכפת מהירות ממוצעת(אפשרי גם רק מהירות ממוצעת) או שנהג עובר לנתיב הנגדי שנייה לפני פסי הדריכה כאשר המצלמה הדו כיוונית בכביש מודדת מהירות בלבד(לא ממוצעת).

למישהו(למיצו:wink:) יש תובנות בנושא?

turboy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד הם מעודדים רכישת רכבים חדשים (גריטה, 2 טסטים בשנה) ומצד שני הם מכריחים לנהוג בסטנדרטים של שנות ה 80...

היגיון ישראלי.

אני בד"כ לא עובר את ה90 (ונוסע רק בימני כמובן), כי אין סיבה. את כל מי שעוקף אותי אני פוגש אח"כ ברמזור הקרוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מצד אחד הם מעודדים רכישת רכבים חדשים (גריטה, 2 טסטים בשנה) ומצד שני הם מכריחים לנהוג בסטנדרטים של שנות ה 80...

היגיון ישראלי.

אני בד"כ לא עובר את ה90 (ונוסע רק בימני כמובן), כי אין סיבה. את כל מי שעוקף אותי אני פוגש אח"כ ברמזור הקרוב.

גם אני חשבתי כך, אבל זה לא תמיד נכון.

נניח שאתה נוסע מצומת השומרים לכיוון כפר יהושע, במהירות של 90 קמ"ש, כאשר מגיע רכב ועוקף אותך על 120 קמ"ש. הרמזור בכפר יהושע ירוק, ולכן הנהג שנסע 120 קמ"ש מצליח לעבור, ואילו אתה עד שמגיע לרמזור הנ"ל "נתקע" באור אדום. כל מקרה לגופו...

בעיניין המצלמות: זה לא מה שיצליח להוריד את מהירות הנסיעה של הנהג המצוי, אלא יגרום דווקא לתאונות - כי כל אחד יראה פתאום את המצלמה מימין ויבצע בלימת חירום. במקרה הטוב, הנהג המצוי יאט לפני כל מצלמה ויאיץ שוב אחריה. לדעתי מדובר במסחטת כספים בדיוק כמו שרשמו פה. כשהדוחו"ת יתחילו להגיע לנהגים ובכמויות, נתחיל לראות לחץ על המשטרה בעיניין רף תחילת האכיפה של המצלמות האלה. אין ספק שזו תקופת מבחן מעיניינת בעיניין מהירות הנסיעה בארץ.

פורסם

עוד כתבה מקוממת !

מה יהיה ? נתחיל לפחד לצאת מהבית עוד מעט.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4171789,00.html

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חתיכת אבסורד.

אבל מה זה משנה? אם חצי מדינה תקבל דו"חות עם נקודות וכל הנהגים יהיו בשלילה,כל הרכבים יישארו בבית

רכב עומד > לא צורך דלק > תחנת הדלק+משרד האוצר מפסידים כסף = גרעון חדש.

אה,וגם רכב שעומד לא יכול "לצבור" עוד דו"חות (פחות מקור הכנסה נוסף לאוצר)

כנראה שהדרגים לא חשבו על כל העניין כמו שצריך ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אני חשבתי כך, אבל זה לא תמיד נכון.

נניח שאתה נוסע מצומת השומרים לכיוון כפר יהושע, במהירות של 90 קמ"ש, כאשר מגיע רכב ועוקף אותך על 120 קמ"ש. הרמזור בכפר יהושע ירוק, ולכן הנהג שנסע 120 קמ"ש מצליח לעבור, ואילו אתה עד שמגיע לרמזור הנ"ל "נתקע" באור אדום. כל מקרה לגופו...

כמובן שכל מקרה לגופו, אבל אם הרמזור עמד להתחלף הנהג שנסע 120 היה יכול לבלום בזמן? לא תמיד.

אחרי הירידה משער העמקים עד צומת יגור, אני רואה את כל מי שעקף אותי בדרך מחכה ברמזור בצומת ובד"כ כשאני מגיע הרמזור כבר עומד להתחלף לירוק, ולא יוצא לי לעצור בכלל.

תאמין לי, אין דבר יותר מתסכל מלעקוף 8 מכוניות ואז לחכות איתם ברמזור ביחד...

זה הכל עניין של תזמון, ובגלל שאי אפשר לחזות את הרמזורים מראש עדיף לנסוע רגוע מאשר לנסות להספיק כל רמזור.

בכבישים פתוחים כשאתה יודע שאין רמזורים כל 300 מ' המהירות באמת מקצרת את זמן הנסיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יאללה שיגבילו מהירויות וייתנו לנו לשפר תמכוניות:)

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

• תוכן חדש...