Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אציין שעוד לא הלכתי לבדוק אבל אלו הנתונים:

סיריון 2006 שעבר 84000 קמ.

סיריון 2007 שעבר 92000 קמ.

שני הרכבים יד שניה מהשכרה. שניהם נקיים מתאונות ועברו טיפולים בזמן (ממה שהבעלים מספרים).

אני צריכה רכב לנסיעות נתניה-רמת גן כמעט כל יום הלוך חזור.

המחיר שהם מבקשים זהה (איזור ה40000 שח)

מה דעתכם?

פורסם
היי,

אציין שעוד לא הלכתי לבדוק אבל אלו הנתונים:

סיריון 2006 שעבר 84000 קמ.

סיריון 2007 שעבר 92000 קמ.

שני הרכבים יד שניה מהשכרה. שניהם נקיים מתאונות ועברו טיפולים בזמן (ממה שהבעלים מספרים).

אני צריכה רכב לנסיעות נתניה-רמת גן כמעט כל יום הלוך חזור.

המחיר שהם מבקשים זהה (איזור ה40000 שח)

מה דעתכם?

דעתי, במידה ומצבם דומה (תיעוד היסטוריית טיפולים ממורשה, ללא תאונות, קוסמטיקה וכו'), הייתי לוקח את הצעיאה יותר.

פורסם

בגלל שאת הולכת לעשות לא מעט קילומטרים הייתי לוקח דווקא את המבוגר יותר. הקילומטרז' יתחלק על יותר שנים ולכן יהיה יותר קל למכור בבוא היום (בהנחה ששניהם במצב זהה. אם אחת יותר שמורה אז כמובן להעדיף אותה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בגלל שאת הולכת לעשות לא מעט קילומטרים הייתי לוקח דווקא את המבוגר יותר. הקילומטרז' יתחלק על יותר שנים ולכן יהיה יותר קל למכור בבוא היום (בהנחה ששניהם במצב זהה. אם אחת יותר שמורה אז כמובן להעדיף אותה).

נו באמת.. ההפרש ביניהם הוא 8K ק"מ בלבד. התוספת בעבור שנה קלנדרית שווה יותר מההפחתה בעבור 8K ק"מ!

פורסם

זה לא ה 8K אלא השנה הנוספת. כשהיא תבוא למכור אותה הרבה יותר קל למכור רכב זקן בשנה עם קילומטרז סביר מרכב חדש עם קילומטרז' גבוה.

חוץ מזה גם אפשרויות המיקוח יותר טובות עם הרכב הישן יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קחי בחשבון שמפסיקים לייבא דייהסטו לארץ אז לא תקבלי שירות ורוב הסיכויים שהמחירון שלה יתרסק ...כמו שקרה עם סאאב ולאנצ'יה..

חוץ מי זה רכב לא כלכך בטיחותי אך אמין מאוד... חסכוני בדלק ומרווח יחסית אני הייתי ממליץ לך לקנות אותו

אבל תמיד תזכרי תמיד שאת חושבת שאת הורדת את הקניין במקסימום תלחצי עוד קצת ואז תחזרי הביתה תשני על זה ותסגרי בבוקר...זה המתכון לעסקה טובה! שוק הרכב מת כרגע ומבחינתך זה הזמן הרכב לא יברח !

פורסם

שלום

לדעתי לפי הנתונים לא ניתן לדעת.

שנה יותר או פחות לא כל כך משנה וגם אפרש הק"מ.

צריך לגשת לראות, מצב מכאני, וחיצוני.

לפי הנתונים האלו גם הצבע של הרכב יכול לשנות.

בקיצור, צריך ללכת לראות איזה רכב "קיבל" יותר התיחסות, ולהחליט.

בהצלחה

פלג_

פורסם

דעתי היא שהם מבקשים הרבה יותר מידי על הרכבים

את יכולה לקנות את אותו רכב (08 ) מיד ראשונה,מליסינג ולא מהשכרה (שזה במונחי העדר הישראלי , עדיף משום מה,כשתמכרי) עם שנת אחריות. תקבלי גם אפשרות למימון ואפשרות למיקוח, יש לך בטחון שהרכב לא משועבד,מעוקל או גנוב.

הנה תראי כאן לדוגמה:

http://www.budget.co.il/vehicle_sell_search.asp?t=3&status=1

(יש לכל החברות,לא ממליץ דווקא עליהם, למרות שלי יש נסיון מצויין איתם)

עריכה: תלחצי על "דייהטסו סיריון" בתחתית העמוד. משום מה , הקישור הישיר לא עובד.

לחליפין, המוכרים הפרטיים שפגשת צריכים לבוא לקראתך הרבה במחיר. הם כבר יד שניה ואת תהיי יד שלישית.

מסחרית, יש לזה משמעות לא מבוטלת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם לא תהיה בעיה עם שירות לרכב,יש הרבה מאוד רכבים וטלקאר תדאג למוסכים וחלפים. אל תשכח שיש מכוניות חדשות וחובה לספק להם שירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...