Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kenworth Man הספקתי לקרא את השרשור שלך,

אבל אני חושבת שהוא נמחק ואני חושבת שזה גם עדיף בשבילך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. בארץ בודקים את השוטרים ולכן הם לא לוקחים

2. השוטרים פה כלכך חארות, שיש מצב שרק כדי לדפוק יותר את האזרח בשביל להראות שהם יותר חזקים, הם עוד היו מותרים על השוחד (במידה ולא היו בודקים אותם) רק כדי להאשים את האזרח בניסיון לשוחד.

בקשר לסכום, זה לא אני המצאתי, זה מגיע משוטרת שנמצאת במערכת כבר מספיק שנים. שעות נוספות יש בכל עבודה חוקית

1. בודקים פה את השוטרים על זה? איך בדיוק בודקים אותם? היה לפני כמה שנים שמתנדבים שלקחו שוחד נעצרו לאחר שמח"ש ביימו ניסיון שוחד. בדיקה שכזו על בסיס קבוע לא קיימת.

2. חבל שאתה חושב שהשוטרים מנסים לדפוק אותך כמה שיותר. אם עברת על החוק אתה צריך לדעת שתיענש. השוטרים שם כדי לאכוף את החוק, הם לא צריכים להיות נחמדים אל עבריינים, מה לעשות.

3. בתור אחד שנמצא כבר 13 שנים במערכת מבחירה (אידיאולוגיה) ולא בגלל השכר אני יכול לומר לך שהשכר ההתחלתי הוא נמוך הרבה יותר מ-7000 ש"ח.

עוד פעם אני אחזור על הדברים שכבר כתבתי, במשטרה אין תשלום על שעות נוספות ואין תשלום נוסף על שבתות וחגים.

פורסם

papikian, אנסה לענות לך תשובה אמיתית מבלי שנאה מופרעת כלפי חוק והשוטרים.

השבועה המרכזית בתור שוטר היא שמירה ומחוייבות כלפי חיי אדם. מרדפים והתנגשות ברכב שנסע מהר מדי או לא ציית לתמרור עלולה לעלות בחיים ובטח לא מצדיקה את זה. מזל גדול שמשטרת התנועה לא עובדת בשיטות אמריקאיות, אחרת אנשים היו מתים פה כמו זבובים.

אין שום צורך לרדוף ובטח לא להתנגש ברכב שבורח מניידת בגלל עבירת תנועה, לוקחים את המספר של הרכב, מוצאים אותו ומביאים אותו לחקירה.

לכולנו יעזור אם יואשם בסיכון חיי אדם בנתיב תעבורה והכשלת שוטר (מלבד העבירה התעבורתית) וירצה תקופת מאסר או על תנאי, מאשר שימות.

זה בניגוד מוחלט למרדפים מוצדקים בהחלט, נניח אחרי מחבל, אדם שעלול להוות סכנת חיים כלפי אחרים, או אחד החשוד בחטיפה וכו' וכו' וכו'.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

השבועה המרכזית בתור שוטר היא שמירה ומחוייבות כלפי חיי אדם. מרדפים והתנגשות ברכב שנסע מהר מדי או לא ציית לתמרור עלולה לעלות בחיים ובטח לא מצדיקה את זה. מזל גדול שמשטרת התנועה לא עובדת בשיטות אמריקאיות, אחרת אנשים היו מתים פה כמו זבובים.

אין שום צורך לרדוף ובטח לא להתנגש ברכב שבורח מניידת בגלל עבירת תנועה, לוקחים את המספר של הרכב, מוצאים אותו ומביאים אותו לחקירה.

לכולנו יעזור אם יואשם בסיכון חיי אדם בנתיב תעבורה והכשלת שוטר (מלבד העבירה התעבורתית) וירצה תקופת מאסר או על תנאי, מאשר שימות.

זה בניגוד מוחלט למרדפים מוצדקים בהחלט, נניח אחרי מחבל, אדם שעלול להוות סכנת חיים כלפי אחרים, או אחד החשוד בחטיפה וכו' וכו' וכו'.

מסכים...

רוב תודות על התגובה.:-D

זמין 8)

פורסם

אם המשטרה הייתה עובדת כאן כמו בארה"ב לא היו נהרגים כאן כמו זבובים כי אחרי 2-3 -4 -5 מקרים כאלה , רק פושעים מקצועיים אמיתיים ינסו לברוח ואילו הערסים יישבו במכונית עם הידיים על ההגה ולא יפתחו ג'ורה על השוטרים.

ואם מדובר בשיכור עדיף שהוא ייהרג במרדף אלים מאשר יהרוג משפחה חפה מפשע.

כמובן שלפני זה יתבצע מבצע הסברה מתאים , שיבהיר לכולםםםםםםםם כי יש כללי משחק חדשים.

סיבה טובה לנהל מרדף היא כי אולי הרכב גנוב ואז אם הוא לא ייעצר , המשטרה תתפוס רוח כאשר תזמן לחקירה את בעלו החוקי של הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע מה אתכם,

אני נהג ללא עברות שמעולם לא הסתבכתי עם משטרת התנועה,

אממה, עצרו אותי מס' פעמים כבר במסגרת בדיקת רשיונות רגילה. תמיד אני מברך את השוטר ב"בוקר טוב אדוני השוטר", "ערב טוב..." וכן הלאה בבקשה , תודה, סליחה וכו'.

תמיד אני מקבל יחס מגעיל וקר של "תן רשיונות ושתוק". אף פעם לא שמעתי, תודה, שיהיה יום טוב, נסיעה בטוחה וכן הלאה.

לא יזיק גם לשוטרים להיות קצת יותר מנומסים ולהבין שהם שם בשבילנו (100 בשבילך..לא?).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מעולם לא פנה אלי שוטר בשפה שכזו לא בבדיקה שגרתית ולא כשנעצרתי על עבירה כלשהי.

השתמשתי בשפה צחה ובאדיבות וקיבלתי אדיבות ואפילו הסברים לא מתנשאים איפוא שגיתי.

האם שאלה של מזל?

וברוב המקרים אף קיבלתי דו"ח על עבירה פחותת ערך מאשר העבירה המקורית בה נתספתי

שוב האם שאלה של מזל?

אני בדעה שמדובר ביחס גורר יחס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
האם יש לנו במדינה איזשיהו מחסום משפטי, כלכלי, אתי, מוסרי, שמונע את קיומה של משטרת תנועה חזקה. כזאת שפגישה איתה גורמת לכל עברייני התנועה לחשוב פעמיים לפני תעלולים על הכביש.

כן.

קוראים לזה מדינת חוק, במקום מדינת משטרה...

ממתי משטרה מגדירה לעצמה סמכויות???

אני לא יודע מהיכן האשליה שהמשטרה בארה"ב מענישה עבריינים על דעת עצמה. זה לא קורה. הם פשוט יותר זהירים וקשוחים, בגלל שאלימות נגד שוטרים יותר נפוצה שם, ויש המון כלי נשק שמסתובבים אצל האזרחים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סמכויות המשטרה קבועות בחוקים מספר.

את הפעלת הסמכויות הללו קובעת המשטרה, והיא יכולה לנקוט ביד רכה או ביד חזקה בטיפול בעבירות ובעבריינים עצמם.

כמובן שאת מלאכת הענישה משאירים בידי הרשות השופטת.

ואם שוטר עבר על הכללים , גם עימו יש למצות את הדין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כן.

אני לא יודע מהיכן האשליה שהמשטרה בארה"ב מענישה עבריינים על דעת עצמה. זה לא קורה. הם פשוט יותר זהירים וקשוחים, בגלל שאלימות נגד שוטרים יותר נפוצה שם, ויש המון כלי נשק שמסתובבים אצל האזרחים.

כל מילה אמת לאמיתה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

השוטרים בארה"ב הם חולי נפש ברמות (לא כולם כמובן, אבל הריכוז גבוה והשפיות נמוכה). שוטרים שמכניסים מכות לחשודים אזוקים, מרססים בתרסיס פלפל \ טייזר חשודים בלי סיבה, מבצעים מרדפים ללא התחשבות בתנועה האזרחית, כולל ביצוע PIT לתוך רכב אזרחי, כי מה אכפת להם.

תפתח קצת יוטיוב בנאדם, לזה אתה רוצה להגיע?!

וכן גם לשוטרים בארץ לא יזיק ללמוד דרך ארץ, ושלטון חוק. שלא לדבר על ללמוד את החוק עצמו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כן.

אני מתנצל, כנראה שהניסוח שלי היה מעט מעורפל.

באמרתי משטרה חזקה, התכוונתי למשטרה בעלת קוד התנהגות ופעולה מאוד ברור.

לדוגמא:

בארה"ב כאשר הרכב נעצר על ידי שוטר תנועה, הן האזרח והן השוטר יודעים מה מצופה ומצפה להם בהתאמה; מדובר במקרים סטנדרטיים כמובן, אני לא מדבר על מקרים בהם הנהג שולף אקדח ומתחיל להשתולל.

בארה"ב הכל נעשה בדיסטאנס ומקצועיות מצד השוטר וכמובן בכבוד המצופה מצד האזרח.

לעומת זאת, במדינת ישראל כל מפגש שוטר/אזרח נראה כמו מופע אימפוביזציה של שני הצדדים; אין פרוטוקול, אין דיסטאנס שלא לדבר על ממלכתיות.

לדעתי אם למשטרת ישראל להוסיף את האלמנטים הנ"ל היא תראה ותתפקד ביתר מכובדות ומקצועיות, דבר היגרור כבוד והערכה מצד האזרחים.

זמין 8)

פורסם

"אבל אחי, תוותר לי הפעם, באמא'שך"

רק בגלל שאפשר להגיד את המשפט הזה ולא לקבל דו"ח על התחצפות, אי אפשר לתת יותר סמכויות למשטרה פה.

צריך מילה כלשהי שתהיה מקבילה לOfficer, שרק ככה אנשים יכולים לפנות לשוטר.

לא משנה למה, אם זה בגלל חינוך או כי השוטרים הרוויחו את זה, אין כבוד לשוטרים והשוטרים נחשבים לאזרחים עם יותר סמכויות ועם אגו מנופח.

בארה"ב הם נחשבים לנציגי ומשרתי הציבור, וככה העם יודע שצריך להתייחס אליהם.

פורסם
"אבל אחי, תוותר לי הפעם, באמא'שך"

רק בגלל שאפשר להגיד את המשפט הזה ולא לקבל דו"ח על התחצפות, אי אפשר לתת יותר סמכויות למשטרה פה.

צריך מילה כלשהי שתהיה מקבילה לOfficer, שרק ככה אנשים יכולים לפנות לשוטר.

לא משנה למה, אם זה בגלל חינוך או כי השוטרים הרוויחו את זה, אין כבוד לשוטרים והשוטרים נחשבים לאזרחים עם יותר סמכויות ועם אגו מנופח.

בארה"ב הם נחשבים לנציגי ומשרתי הציבור, וככה העם יודע שצריך להתייחס אליהם.

אתה צודק.

אני מסכים איתך לחלוטין.

כרגע עשית אפיון מדוייק של הבעיה.

עכשיו צריך לחשוב על פתרונות לבעיה, הרי שבלי טיפול מתאים היא רק תלך ותחמיר, הלא כן?

זמין 8)

• תוכן חדש...