Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מעניינת. הגעתי לתובנות לאחר הניסוי הזה ולאור ההיכרות עם הרכב.

צריכת הדלק המיטבית מתקבלת בין 90 ל 100, הייתי אפילו מדייק יותר ואומר שבין 95 ל 100. מהירות נסיעה גבוהה יותר מעלה באופן משמעותי את צריכת הדלק. באופן מפתיע דווקא ב 80, איפה שכביכול יש פחות התנגדות אירודינאמית והסל"ד נמוך יותר - כנראה ששם המנוע אינו עובד בסל"ד יעיל וצריכת הדלק דווקא גבוהה יותר מנסיעה על 90-100.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי נוסע בקביעות על 110(אמנם עם מזגן) ולא הצלחתי להוציא צריכת דלק יותר טובה מ 1 ל-16.5

מעניין שתחום כזה צר של מהירות יכול לשפר את צריכת הדלק בצורה כזאת.אני כבר לא זוכר, על כמה הסל"ד עומד במהירויות כאלה?

פורסם

110 זה באיזור 3,500 סל"ד והצריכה במהירות הזו עולה לאיזור ה 14 ק"מ/ל'.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ועוד שנה חלפה עברה לה (שנה שישית למי שהפסיק לעקוב).

השנה הזו ועקב שינוי מקום מגורים ועבודה חדשה הקילומטרז' התחיל לטפס. במהלך השנה האחרונה גמענו יחד 14,182 קילומטר עם צריכת דלק ממוצעת של 16.244 ק"מ/ל'. הקילומטרז' גם התחדש בספרה נוספת וכעת 6 ספרות מעטרות את מד המרחק.

עם זאת ועל אף שהרכב חגג לא מזמן יום הולדת 10 המשכנו את המסורת בכבוד ובתחום המכני חל שיממון מוחלט. לא נזקקתי לשום תיקון או ביקור לא מתוכנן במוסך.

אז מה עברנו בשנה האחרונה?

טכני:

· טיפול 100,000 שכלל החלפת שמן, פילטר שמן וניקוי פילטרי האוויר והמזגן.

· רענון נוזל הבלמים והקלאצ'.

· החלפה יזומה של פילטר הדלק.

· יזמתי החלפה של הנורות הקדמיות (המקוריות של הרכב, יותר מ- 10 שנים על הכביש ועדיין לא נשרפו!).

· לפני מספר ימים החלפתי את המצבר שהתחיל להראות סימני תשישות אחרי 4 שנים בדיוק בתפקיד.

קוסמטי:

· צביעת פלסטיקה חיצונית שדהתה.

· חידוש פנסים באמצעות ספריי לכה.

· צביעת פלסטיקה פנימית.

· ריפוד מחדש של גלגל ההגה.

שנה שביעית – Here we come! :wink:

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני 6.5 שנים בדיוק נפתח השרשור הזה והיום הוא מגיע לסיומו.

בשבוע שעבר הגיע בחור חביב, אמר שהוא שמע על האוטו הזה מחבר, סגרנו מחיר ולחצנו ידיים. פשוט ככה.

אני לא יכול לתאר את התחושה שמתלווה למכירת רכב כל כך אהוב. אני בטוח שזה הרכב שהכי טוב שהיה וכנראה שיהיה לי, לפחות בפן האמינות והתאמתו לצרכי. אין לכם מושג כמה אני מתגעגע.

זכרון אחרון ממנה, נהוגה בידיו המאושרות של מישהו אחר...

Screenshot_20160610-110318.jpg

פורסם

ול-מה עברת?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

צודק :

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ה"בעסה" הזו שלפעמים חלקנו מרגישים כשמוכרים את הרכב שלנו.. במיוחד שאהבת אותו וטיפלת בו יפה.

תהנה מהאקטיון שלך, מקווה שהוא יפגין את אותה האמינות של "כיפה אדומה".

הגיע הזמן להחליף את הavatar שלך מסמל של טויוטה למשהו אחר :wink:

פורסם

זה מעולה! אימצתי, תודה!

בגדול מצב הטנדר טוב אבל לא מושלם. אני מוכרח להודות שבמעמד הקנייה הייתי בטוח שהוא במצב טוב יותר, אבל ככל ששאני לומד להכיר אותו אני מבין שיש עוד דברים שדורשים טיפול כדי להביא אותו לרכב בסטנדרט המכני שלי :wink:

אגב, התמונה שצירפת היא של הדור השני, החתיך, שלי דור ראשון יליד צ'רנוביל:

2754633ssangyong-actyon-sports-01.jpg

• תוכן חדש...