Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לינק/ים להורדה של עונות שלמות של "ה"סדרה - כל החיפושים הובילו ללינקים שבורים או להורדות של פרקים בודדים.

אם יש למישהו הורדות עם תרגום מובנה מה טוב - אם לא,לא נורא.

תודה יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בכל אתר טורנטים שמכבד את עצמו יש לינקים. אני הורדתי לפני כמה זמן מפיראט ביי את עונות 16 ו-17 ומבדיקה חוזרת יש שם גם את כל העונות הקודמות. פשוט תשאיר את המחשב דולק כמה לילות וזה ירד.

אגב, לפני כמה ימים הורדתי בערך 9 ג'יגה של פרקים של סדרות שהצטברו לי. עם ה-12 מגה של הוט זה לקח בערך שעתיים במהירות הורדה מקסימלית. לא יאומן שלוקח לי שעתיים להוריד בערך 30 שעות של וידאו. מתי אני אספיק לראות את כל זה? :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם מנהל נכבד בפורום עוד יותר מכובד,וגם ממליץ על הורדה ועוד מאתר פושתק בחו"ל.

תתבייש! :evil:

Piracy Is My Policy :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש משהו לא חוקי בלהוריד מהאינטרנט פרקים של סדרות טלוויזיה שכבר שודרו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה !

שמתי להורדה קובץ של 70 גיגה בטורנט - הבעיה היא שהוא יורד בקצב מזוויע של 10-15 KB ,יש לי חיבור 12 MB . איך משפרים את מהירות ההורדה ?

פורסם
תודה רבה !

שמתי להורדה קובץ של 70 גיגה בטורנט - הבעיה היא שהוא יורד בקצב מזוויע של 10-15 KB ,יש לי חיבור 12 MB . איך משפרים את מהירות ההורדה ?

גיימר ;)

כמו שלמדינה יש מיסים עקיפים בשם בלו לדלק,והעמלת 38ש"ח בדואר? אז גם הספקיות קפצו על הגל,נותנים לך בתור יוזר רגיל מספיק BW בשביל לבדוק אימייל פעם ביום ולקרוא בYNET פעם בשעתיים - רוצה להרביץ הורדה? תשלם אקסטרה שקלים [בד"כ 10-25ש"ח] תוספת לתשלום הקיים בשביל שיפתחו לך את הברז לחו"ל

מגניב אה? לשלם תוספת,על מה שהיית אמור לקבל מלכתחילה.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

ezuf מכיר את מה שאתה אומר,אבל במבחן התוצאה שאני מוריד קבצים בדר"כ המהירות היא 1-1.4 MB ככה שאני לא מבין למה פה המהירות היא כזו איטית.

ההורדה הזו ספציפית היא מ thepiratebay ,יכול להיות שהורדה מאתר אחר תהיה מהירה יותר ?

פורסם

תגביל את ההעלאה שלך ל10קיי לשניה ותוריד חופשי,אחרת זה ייקח לך שבועות במקום ימים\שעות ..

אחרי זה אם יתחשק לך תשאיר את המחשב דולק יום\יומיים שיעשה SEED חופשי :)

עוד טיפ - תפתח בראוטר (אם צריך) פורט 53,בד"כ עוזר להורדות :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

איזה תפקיד יש לפורט הזה?

אני דואג לקבוע בתוכנת הטורנטים פורט קבוע, ולהפנות אותו בראוטר למחשב שלי..

• תוכן חדש...