Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם!

ברשותי פונטו ספייס 2003, ישנה אצלי בעיה במערכת הABS.

כאשר לוחצים על דוושת הבלם ישנו רעש של חיכוך והרכב לא בולם כמו שצריך ולאחר נסיעה ממושכת נדלקת נורה צהובה של ABS, המוסך שבו אני מטפל בו את הרכב טען שצריך להחליף דיסקיות ברקס וצלחות קדמיות, לאחר ההחלפה התופעה עדיין המשיכה אומנם כאשר נדלקת הנורה של הABS הרכב בולם רגיל ללא שום רעש וחיכוך. בעקבות כך עשינו בדיקת מחשב במוסך ולא נמצאה שום תקלה, והלכתי לבדיקת מחשב במוסך מורשה של פיאט.

במורשה טענו שהבעיה נובעת מחיישן אחורי ימני שהלך, וכנראה שגם הגלגל שיניים שהחיישן קורא, המחיר שהם רוצים לתיקון פשוט נשמע לי הזוי 800 ש"ח לפני מע"מ ועבודה, צריך לחכות גם שבועיים עד שהחיישן יגיע כי אין בארץ, וזה גם בתנאי שהגלגל שיניים לא הלך. כמובן שלא תיקנתי אבל שילמתי 400 ש"ח על הבדיקה.

באותו גלגל גם הלך לי רגולז' ברקס שהחלפתי האם זה קשור לבעיה?

האם יכול להיות שישנה בעיה אחרת במקום החיישן?

יש דרך אחרת לגלות את זה?

האם מישהו מכיר איזה מומחה שיוכל לעזור ולקחת מחיר הגיוני על הדבר הזה?

יש עוד שאלה לגבי התנעה, לפני חודשיים החלפתי מצבר ברכב שמתי מצבר 55 אמפר במקום 50 אמפר, וזה מצבר משומש, בהתחלה הרכב הניע מצויין, ולאחרונה הוא פעם מניע ופעם לא, אבל יש חשמל ברכב והכל עובד, וכאשר מניעים עם כבלים הרכב מניע רגיל...

איך אפשר לדעת אם הבעיה במצבר או אלטנרנטור או בסטרטר?

ושאלה אחרונה

איך אפשר למנוע רטיבות מים בפנסים הקדמיים?

תודה מראש לעוזרים שבוע טוב :-)

• תוכן חדש...