Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב חדש עד 120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי רוצה לקנות רכב חדש בתקציב עד 120K הדברים שהכי חשובים לה הם נוחות, רכב מרווח,קומפקטיות, צריכת דלק, אבזור,תיקונים לא יקרים ורכב עם שוק טוב...הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות וחשוב שהוא יהיה אוטומטי וחסכוני בדלק...איזה רכב הכי מומלץ?

פורסם

כרגיל בתקציב הזה אפשר להציע מספר אופציות שהן החזקות והעדיפות בשוק:

יונדאי i35

יונדאי i30/i30CW

פורד פוקוס החדשה

בסימן שאלה גדול - סקודה אוקטביה TSI 1.2 DSG

לגביי הפוקוס והאוקטביה - שתיהן מצוידות בגיר רובוטי כפול מצמדים, ואם תחליטו ללכת על אחד מהרכבים הללו כדאי מאוד לגשת לנסיעת מבחן ולראות איך מסתדרים עם הגיר. בלי קשר, עדיף ללכת לנסיעת מבחן לרכב ששוקלים לקנות ולראות איך הוא.

הi35 נותנת תמורה טובה למחיר, מנוע 1.6 עם 132 כ"ס, מאובזרת, גיר אוטומטי של 6 הילוכים, בגאז' גדול.

i30 היא מכונית 5 דלתות שצריכה להיות מוחלפת על ידי המודל הבא שייצא ב2012, מנוע 1.6 עם 126 כ"ס בCW ו122 כ"ס ברגיל. גיר אוטומטי של 4 הילוכים, 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, מאובזר, הCW מאוד פרקטית מניסיון. תא מטען ענק.

השאלה מה מתאים לכם מפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה I25 צורכת דלק 6.5 לפי מה שאני יודע.

הפורד פוקוס באמת מרווחת ויכולה להתאים אבל קח בחשבון גם קיה פורטה או קיה ריו שצריכת הדלק שלהם זה 7. ויש גם 7 שנים אחריות.

פורסם

השאלה מה אתה מחשיב כחסכוני? 6.5 ל-100 ק"מ זה 1 ל-15. (כנראה שזו הצריכה המשולבת).

אני שוקל אם כדאי לחכות ל-i30 החדשה, נראה לי שהרכב יעבור רענון רציני מאוד ויהיה אטרקטיבי ביותר.

פורסם

יש בהודעה הראשונה סתירה קלה - מחד מבקשת רכב מרווח, מאידך קומפקטי.

אולי כדאי לנסח מחדש את הצרכים: כנמה אנשים יסעו בד"כ, כמה מטרן, איזה מרחקים והיכן, וכמובן העדפות אישיות כגון יצרן אהוד, סוג תיבת ההילוכים העדיף, בקשות מיוחדות לגבי גימור ואבזור וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המרווח והנוחות יותר חשובים, מי שיסע באוטו יהיה בדרך כלל אמא שלי כל בוקר לעבודה מבת ים לתל אביב ולפעמים לצפון ולמקומות רחוקים פעם בכמה חודשים... ואני מדי פעם שאני חוזר מהצבא לא לנסיעות ארוכות ...אין יצרן אהוד ותיבת ההילוכים המבוקשת היא רק אוטומטית כמו שציינתי...האבזור העדיף הוא 4 חלונות חשמל בקרת אקלים דיגיטלית ושליטה על מערכת השמע מהרכב

• תוכן חדש...