Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לשדרג את הרכב הקיים ולרכוש רכב חדש בעלות יחסית נמוכה.

כמו ישראלי ממוצע אני מחפש לרכוש רכב שיתן את המירב במינ' עלות :oops:

אני מניח שבתחילת 2012 רכבים חדשים יכנסו לשוק הרכב, מנגד המבצעים שקיימים כעת כבר לא יהיו קיימים.

חשוב לי שהרכב יהיה אוטו' ועם צריכת דלק נמוכה יחסית (אני בן 22 ככה שאשמח לא לשלם יותר מדי גם על הביטוח).

לאיזה כיוון כדי לי ללכת? (ספארק ו-i10 הן לא אופציה עבורי).

ניתן לחרוג מהתקציב ב-5K-10K אבל עדיף שלא.

תודה רבה.

פורסם

בתקציב שלך + אולי חריגה קטנה הייתי מחפש יונדאי I20 בת שנה-שנתיים.

רכב מצוין, נוח, מרווח, אמין, בטוח מאוד - 5 כוכבים.

אני מאמין שאפשר במחיר הזה לקבל אחת שנת 2010 מליסינג.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני לא יודע מה יש לי נגד יונדאי I20, היא לא כיפית, מרגישה מאוד קשיחה ואיטית, והמרכב פנים שלה ממש פלסטי.

עוד דבר, קורעים לרכב הזה את הצורה בליסינג, אחרי שכבר רכשתי רכב אחד שהיה בליסינג, אין סיכוי שאעשה זאת שנית, כל רכב פצוע שמגיע למגרשי הסוכנויות השונות עובר טיפולים קוסמטיים ומוצג כ"חדש".

פורסם

אין יותר מדי אופציות בקטגוריה הזו אה? חוץ מלהעלות את התקציב, או ללכת על רכב ישן יותר (09-10).

במידה ואלך מעט אחורה בשנתון, אילו כיוונים נוספים יפתחו?

פורסם
ב-75 אלף ש"ח הוא יוכל למצוא יונדאי i20 יפה מאמצע-סוף 2009. רק לשם המחשה, השבוע נכנסה לנו למאגר יונדאי i20 שחורה, מסוף 2009, הדגם המאובזר GLI עם 35 אלף קילומטרים בטיפה פחות מ-75 אלף ש"ח.

אין דבר כזה i20 ברמת גימור GLI.

יש Inspire, יש Supreme ויש עוד רמת גימור.

GLI היה בתקופה של הגטס.

והi20 פלסטית אבל מכונית טובה ועמידה, בטיחותית, לא יקרה לתחזוקה, אמינה וחסכונית.

אם דיברת על חריגה, למה שלא תחשוב על סקודה פאביה 1.2TSI ידנית של 86 כ"ס? (חדשה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

החבר מחפש רכב חדש וממליצים לו על יונדאי משומש. איפה הייתם בשיעור של הבנת הנקרא?!

הסופר-מיני היחידה שנכנסת לך בתקציב הזה היא האיביזה 1.4 ב 70K ועוד ישאר לך כמה אלפים ביד לביטוח ולתוספות.

פורסם

ב75 הוא לא יקנה פאביה TSI,אלא את המנוע 1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מדובר על חדש אז בסכום כזה יש היום כמה אופציות ידניות. יש פיג'ו 206 פלוס, יש רנו קליאו 1.2 ידנית, יש סקודה פאביה 1.4 ידנית, יש סיאט איביזה ידנית ויש ניסאן מיקרה ידנית. אבל אני מבין שהבחור מחפש אוטומט וכאן מתחילה הבעיה, לדעתי כדאי לרדת שנה או שנתיים אחורה במקרה הזה.

אני לא ממש מבין מה יש לך נגד i20, לדעתי זאת מכונית טובה. אבל זה הכסף שלך ורצונך כבודך. אם אתה מחפש משהו בכיוון אחר אז הייתי ממליץ לך לנסות גם את ההונדה ג'אז. מכונית חסכונית מאוד בדלק, אמינה מאוד, מרווחת מאוד מבפנים. רכב נהדר לדעתי.

פורסם

ה-i20 פשוט משעממת, אני שוקל אולי להוסיף לא מעט כסף וללכת על ולוסטר אוטומטית (ב-120K).

רכב יפייפה (לטעמי), לא זולל דלק ומאובזר מאוד, נותן יחס מדהים של עלות-תועלת, כרגע אני מחכה לבמצע חבר שיהיה בתחילת 2012.

השאלה אם שווה להיות משועבד לרכב שכזה (למרות שניתן לקחת 80% מימון ב-30 תשלומים ללא ריבית, יצא לי בערך 2700 ש"ח בחודש)..

אם הייתי הולך על פולו או פאביה, זה רק עם מנוע TSI, וזה כבר חורג משמעותית מהתקציב (סביב ה-110K) ואני לא בטוח שבצדק.

פורסם

תוסיף ל 2700 עלות ביטוח+נהג צעיר,ואתה תקבל תשלום נכבד בחודש,תעשה קודם כול חישוב אם תוכל להתמודד עם זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...