Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות זיכרונות למחשב ויש רק דגם אחד שמצאתי שמתאים לי, הבעיה היא שאת הדגם הזה מצאתי כרגע רק אצל KSP, ואצלם אין לי כוונה לקנות.

אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים יותר ולא לקנות מהם.

מדובר על זיכרון של חברת G.skill מדגם F2-6400CL4D 2gbpi-b.

תמונה של הזיכרון

925242.jpg

מי שמכיר חנות ספציפית באזור המרכז (או רחוקה שיכולה לשלוח), אני אשמח למידע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האמת שקניתי בKSP דיוק את הדגם הזה לפני חודש, עלה לי 120 ל2 גיגה.

עובד בסדר בינתיים.

הוספתי אותם לצמד זכרונות של CORSAIR עם תזמון ו CL זהים.

עריכה: טעיתי, קניתי את הסדרה הכחולה.

בכל מקרה, אין בעיה לקנות קופסאות מ KSP. המוצר מגיע סגור ואטום.

אני ממליץ לך לפנות לחבר הפורום ארז וולף אם אתה מתעקש לקנות ממקור אחר, יש לו מחירים נוחים וכמובן אדם נחמד :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל הבעיה זה לא המקור, הבעיה זה חוסר השירות שלהם וחוסר במתן אחריות למוצר.

כבר פתחתי אשכול על הסיפור עם הגוף קרור שהיצרן נותן 6 שנות אחריות (ואפילור אייבורי נותנים שנתיים) ורק KSP לא נותנים אפילו שניה אחת של אחריות בטענה שאין על זה אחריות בכל העולם.

אם אני לקוח רק לקניה ולא לאחרי זה, אז אני לא רוצה להיות לקוח בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקרה, אין בעיה לקנות קופסאות מ KSP. המוצר מגיע סגור ואטום.

קניתי זכרונות של Kingston מKSP שמהיום הראשון זרקו מסכים כחולים. אחרי שהחזרתי אותם לחנות הם טענו שהם תקינים, ואמרו שהבעיה אצלי בלוח (אם לא הייתי יודע שיש לי זכרון מאותה הסידרה שהותקן קודם לכן שעובד ועבד מעולה עוד הייתי עלול להשתכנע).

שירות הלקוחות ניסה להתנער מהאחריות ורצו שאני אסחב את המחשב שלי (שבכלל לא נקנה אצלם) לחנות על מנת לשחזר את הקריסה. אחרי שהבהרתי בדציבלים גבוהים שהדבר לא הולך לקרות הם הסכימו "לפנים משורת הדין" להחליף לי את הזכרונות אבל "רק פעם אחת" (אלה המילים של עובד רנדומלי בחיפה שמשמש אצלם כשירות לקוחות טלפוני, כלומר הם מודיעים לך שהם הולכים לשים זין על האחריות). הפלא ופלא, אחרי שהזכרונות הוחלפו המחשב יציב.

מוסר ההשכל הוא שגם קופסאות בעיה לקנות בKSP.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...