Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה נוספת היא במקום לרכוש Pioneer DEX-P99RS

אתה יכול לרכוש פרוססור +רדיודיסק איכותי.

כך שאם הרדיודיסק הקיים שלך איכותי

עדיף מבחינה תקציבית להוסיף פרוססור.

פורסם

הרדיו דיסק הנוכחי שלי הוא פיוניר 7250, שהוא לא יותר מממוצע. אני מעוניין לבצע קפיצה משמעותית (בין היתר לאחר שבדקתי עם מתקין שאמר לי שאין אצלי מקום לדאבל דין), וחשבתי על ה-99 או על ה-88rs 2.

את ה-99 לא הצלחתי למצוא בארץ, ועל ה-88 אני אמור לקבל הצעת מחיר ביום ראשון, לאחר שכבר הזמנתי רמקולים, ומגבר אני עדיין מתלבט.

בכל אופן, בדיון שהיה פה לפני כמה ימים, הבנתי שמומלץ מאוד (אם לנסח בעדינות) לא להביא מכשיר מחו״ל, כי לא ניתן יהיה לבצע התאמת תדרים לרדיו הישראלי.

פורסם

אם אני לא טועה אז יש מספר חברי פורום שהזמינו את הp99 והוא כן קולט רדיו. ה88 לא מתקרב לרמה של הp99

פתחתי שירשור דומה לא מזמן. אופציה נוספת היא כמו שאודיו קינג רשם היא חיבור פרוססור.

A3

K04 Inside

פורסם

קודם כול ממליץ קצת להרגעה בשווה ל 88 !

סך הכול מדובר על מכשירים עם מעבדי סאונד יחסית דומים אך ב99 יש קרוס רחב יותר ותואם ל4WAY אקטיבי ו32 בנדים בקרוס

ל88 יש 16 בנדים ו3WAY אקטיבי.

תאכלס אם אתה לא הולך לעבוד עם סט 3 חלקים בהגברה אקטיבית אתה לא תהיה צריך ולא תנצל את ה99 לכן ה88 תהיה אופציה מתאים יותר אם אתה הולך בכיוון ה3WAY אקטיבי.

אחד ההתלבטויות שלי בין ה99 ל880 או 88 היה ניצול המכשיר,הגעתי למסקנה שאני לא מעוניין לעבור לסט 3 חלקים לכן אני לא יהיה זקוק לפונקציות ה99 לכן גם חסכתי כסף וגם בחרתי מכשיר בצורה יעילה!.

ה99-

*קרוס אובר רחב בצורה ענקית(יכול להיות גם חיסרון).

*USB מובנה במכשיר.

*שלט מגניב ששולט על הכול!

*סאונד צלול ומדוייק.

* יתאים פחות לאנשי ה3WAY אקטיבי כיוון שלא יגיע לניצול המכשיר ויכולים להסתבך בדרך.

צג יחסית קטן.

ה88

*קרוס אובר יחסית רחב(16B).

*אין USB אבל יש מתאם לIPOD

*צג רחב יותר.

*יתאים בול לצרכי מערכת 3WAY אקטיבי.

לגבי מתאם לIPOD שליטה מלא,הצגת שירים מלא והעברת תיקיות.

אפשרות לאופציה להטענת הIPOD או IPHONE דרך מתאם מיוחד של CABLEJIVE.

לסיכום אני יכול להגיד שאחרי 5 שנים עם ALPINE 9855 הפיוניר הפתיע אותי לטובה גם בתיפעול וגם באיכות הסאונד שהתאים לי בול!

אדי.

פורסם

*

לסיכום אני יכול להגיד שאחרי 5 שנים עם ALPINE 9855 הפיוניר הפתיע אותי לטובה גם בתיפעול וגם באיכות הסאונד שהתאים לי בול!

אדי.

:shock::shock::shock:

הגיעו ימות המשיח...

עד עכשיו אני מלקק את פצעי המלקות שנתת לי...:lol::wink:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פותח השרשור-

3 וואי -לך על ה88 ודומיו ואלפיה פלוס. (יד 2).

4 וואי -לך על ה99 ו4-5 אלף באיביי שישלח לארהב וחבר טוב שיביא משם.יש קליטת רדיו ישראלי והכל בסדר.

בהצלחה

ליאור

פורסם

בינתיים ביקשתי מחבר שנמצא בארה״ב שיבדוק לי את המחירים בארה״ב של ה-99rs (באתרים שונים מדובר על 1200$).

המחיר שקיבלתי בארץ על ה-80rs 2 עומד על 2350 ש״ח. מומלץ ( גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מכשיר)?

פורסם

אאל"ט ניר (green monster) הזכיר לא מזמן שהקרוס של ה-99 מוגבל בכך שכל נקודת חיתוך משותפת לשני אלמנטים (למשל - נקודת ה-high pass של הוופרים היא גם נקודת ה-low pass של הסאב).

זה קצת מגביל למען האמת - הרבה פעמים נרצה לקבוע נקודות חיתוך שונות לכל אלמנט.

אם אתה לא מתכנן מערכת 4way - לך על מכשיר עם קרוס 3way שיאפשר יותר גמישות.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
בינתיים ביקשתי מחבר שנמצא בארה״ב שיבדוק לי את המחירים בארה״ב של ה-99rs (באתרים שונים מדובר על 1200$).

המחיר שקיבלתי בארץ על ה-80rs 2 עומד על 2350 ש״ח. מומלץ ( גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מכשיר)?

שים לב שהמכשיר יהיה מיועד לשוק הארופאי,משמע,אפשרות קליטת רדיו כאן,בישראל.לא זכור לי שבארה'ב ניתן לקנות מכשיר שיתאים לכאן לקליטת רדיו. :arrow: תבדוק טוב! :idea:

מחדד שוב את הנקודה.אם ברצונך 3 וואי לך על דגם ה88 ודומיו וישאר לך עודף. מכשיר בהחלט מעולה ומומלץ. ומדגיש שוב-אם גם הוא מארה'ב שים לב שהוא מיועד לקליטת רדיו בארץ. :arrow:

ליאור

פורסם

חבר שנמצא בארה״ב בודק את הנושא של התאמת התדרים. במידה ולא תהיה התאמה, ואחרי ההמלצות החמות , אני אזמין יום ראשון על הבוקר את ה- 88rs2 )שהדבר העיקרי שמפריע לי הוא החוסר ב- usb, קיוויתי כבר להיפטר מהצורך בדיסקים).

עכשיו נשאר לי רק למצוא מגבר מתאים (אבל פתחתי אשכול נפרד כדי לא לבלבל בין שני הנושאים) שיחבר בין הרמקולים והסאבוופר ( שניהם מדגם d3 של חברת diamond). אני מקווה שההתאמה בין כולם תהיה טובה.

• תוכן חדש...