Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק אבא, הכל מכור, במיוחד אם זה היה בטלוויזיה.

קנו אמריקאית מתחילת שנות השבעים, "פול אוטומאט", רצוי בלי חגורות בטיחות, כי גם זו סתם המצאה.

הן "יושבות טוב על הכביש" ומקסימום, במקרה תאונה, "תנו קונטרה עם היד על ההגה".

הכל יהיה בסדר,

השם שומר עלינו.

אף פעם לא שאלת את עצמך מי מממן את Euroncap?

פורסם

פורד פוקוס 2000 סמ"ק 2007-2008:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=2007&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=2000&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

בטיחותית מאוד ( 5 כוכבים), נוחה, מרווחת ומשמעותית יותר חזקה מאחותה עם מנוע 1.6.

עכשיו רק נשאר לשמוע מאביך...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הלנסר היא עגלה ,מנוע חלש של 105 כוח סוס.

ואתה לא יכול להשוות B4 עם מנוע 2.0 עם 165 כ"ס והנעה AWD לפוקוס הנעה קדמית(שלמרות זאת מתנהגת טוב).

ואני אישית ,אם הדלק הוא פרמטר פחות חשוב ,הייתי בוחר בB4 בליל חשוב פעמיים ! אחת המכוניות הכי יפות של סובארו ,וגם מתנהגת וסוחבת.

פורסם

פוקוס 2.0, לנסר 1.8 או סיוויק 1.8.

הסיוויק הכי מרווחת מאחורה מבין השלוש.

הפוקוס טובה במימד הרוחב, אולם יש לה בעיה קלה במרווח הרגליים ליושבים מאחורה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
ללנסר יש 143 כ"ס.

איפה ראית לנסר החדשה, עם מנוע 1800 סמ"ק מודל 2008 ב 70 אלף ש"ח?

בשנתון הזה יש במקביל שני דגמים של לנסר , בתקציב שרשמת אתה יכול למצוא רק את לנסר קלאסיק עם מנוע 1.6 ו 105 כ"ס.

אם תגדיל את התקציב ב15-20 אלף ש"ח, לנסר הדגם החדש באמת אופציה ראוייה, אבל אם כבר אתה מגדיל את התקציב, סיוויק 1.8 עדיפה על מיצובישי בכמה תחומים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראיתי ביד 2 סביבות 5 לאנסרים 2008 1800 סמ"ק שנכנסים בתקציב.

העדפתי את הלאנסר בעקבות הסרטון הזה

שמראה שיש לה ביצועים יותר טובים.

אולי תרשום במה היא עדיפה ונראה אם היא באמת יותר תתאים.

ובאופן כללי, כנראה שאפשר לחרוג מעט מהתקציב.

פורסם

סיוויק עדיפה על לנסר קודם כל בביצועיים, בעיקר בתחילת הנסיעה,

המנוע של הונדה יותר שקט,

החומרים של הסלון יותר איכותיים,

סיוויק יותר חיסכונית.

ללנסר יש יתרון בגודל הבגאז', מעבר לזה אני לא רואה סיבה להעדיף מיצובישי על סיוויק.

פורסם

הסיוויק עדיפה על הB4 בגירסת ה165 כ"ס?

נעזוב את צריכת הדלק.

מבחינת תאוצה, בעיקר בהילוכים נמוכים (לא אכפת לי כמה כוח יש לי ב100 קמ"ש+, גם ככה אני לא עובר 110)

והתנהגות ואחיזה בפניות.

ואם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. אולי מאזדה 3 2000 סמ"ק? למרות שהיא דיי משעממת, אם היא משאירה אבק לאחרות היא אפשרות מצוינת.

את הפוקוס ההורים לא רוצים. למה? כובע. פשוט לא מסכימים.

אגב, הם מוכנים להתגמש איתי, לא חייב אוטו כבד מאוד. אבל הם לא רוצים פיאט\סיאט\סקודה כי הם פלצנים.

יש הצעות חדשת?

פורסם

המנוע של הB4 מעולה, גמיש עם צליל שלא מקבלים במכוניות הלחם והחמאה של ימינו, הגיר בינוני במקרה הטוב.

בסיויק המנוע חזק והגיר עובד מעולה, ממש נותן הרגשת של תאוצה מאוד חזקה (יותר ממה שהיא במציאות).

היגוי ומתלים יותר מוצלחים בסובארו, מבחינת נוחות הסובארו לוקחת, אבל לא בגדול, אני לא אוהב את המושבים באף אחת מהם.

הסיויק מפנים מעוצבת יותר, שתיהן לא בנויות מהחומרים האיכותיים ביותר.

אני לא אוהב את ההגה בסיויק הוא מהיר מידי ולא הצלחתי להתרגל לזה, בסובארו הוא ארוך יותר ומרגיש יותר "טבעי" מה גם שגלגל ההגה בסובארו מעולה ונוח לשימוש.

מרווח מאחור, אני לא יודע לומר לך בדיוק, אבל נראה לי שהסיויק מרווחת יותר.

לסיויק בגאז' קטן, לסובארו יש גרסת סטיישן מוצלחת.

בפן הבטיחותי, זה כבר תלוי. אם מדובר בסיויק LS עם 4 כ"א אז הסובארו עדיפה.

בנושא האמינות שתי המכוניות אמינות מאוד.

בקיצור, אם הדלק לא משחק אז הייתי מעדיף B4, כי הסיויק, מניסיוני, תחסוך 12-15 אחוז בהוצאות הדלק.

• תוכן חדש...