Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצלם לפני שנה +- וקניתי משם גאנטים וצמיגים(כי הגדלתי מידה),המחיר היה טוב אבל הצמיגים שאתם הצעתם לי היו טובים בערך 3 חודשים,אחרי זה רועשים כאילו יש לי שואב אבק לידם עובד,אני יודע מה ביקשתי,שיהיו שקטים ובעלי אחיזה טובה,אחיזה אפשר להגיד קיבלתי שקטים ממש לא,אם זה כדי רק למכור אז חבל...

Scan Speak

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז כככה כבר תקופה אני מחפש ג'אנטים 15'' וצמיגים לוולקן שלי שנועלת כרגע מידה מקורית 14'' דיברתי עם אביתר שפרסם אצלנו בפורום, בחור נורא נחמד שעזר עדכן מאחר והמידה שלי נורא בעייתית בקיצור הייתי אתמול אצלהם במחסן הראשי התרשמתי לטובה היה טיפה לחץ המתנתי קצת לבסוף קיבלתי שירות טוב מאביתר הסתובבנו במחסן וראיתי את הסחורה ויש הרבה .

בקיצור אני מאמין שכל מי שמחפש ג'אנטים ימצא שם . אני אישית לא מצאתי למידות שלי מלבד דגם שני דגמים אחד של OZ שלא כל כך נראו לי .

בכל מקרה אף שלא מצאתי יש שם מבחר ושירות טוב מצידו של אביתר .

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לכל מוצר ולכל מוכר ישנן את הדעות השליליות ואת הדעות החיוביות.

אני גם בחרתי לפרגן לאביתר על השירות שנתן לי, ועל ההתכתביות במיילים גם מחוץ לשעות העבודה.

עזר וכיוון אותי למציאת הג'אנט שאותו רציתי, וכמובן הפנה אותי למארק והצוות הנפלאים בסניף בהרצליה.

עשו לי מחיר טוב, שירות מהיר, וכמובן בסופו של דבר יצאתי מרוצה גם מהמוצר גם מאביתר וגם מהשירות שמארק נתן.

qt6yxbphwvu6ncrjxzbq_thumb.jpg

אין צורך בחתימה....

פורסם

עדיין לא רכשתי, אבל כנראה שאעשה זאת שם בקרוב.

שלחתי מייל לגבי חישוקים לפוקוס שלי, קיבלתי תשובה מהירה+ נשלחו אלי מס' דוגמאות לסלולארי.

יתרה מזאת, שנשאלתי כמה ברגים יש בגלגל בפוקוס ואני(חובב רכב שכמוני...:lol:), לא ידעתי לענות בשלוף, בוצע בירור עבורי.

קיבלתי גם מענה מהיר מאד בSMS על עלויות משוערות.

יפה מאד. אכן שירות כהלכתו.

מקווה להגיע בקרוב ולבצע רכישה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני גם רוצה לפרגן לאביתר ול-ג.מ. פורטל.

הגעתי אליו אתמול לראות ג'נטים. לא משהו ספציפי. אביתר השקיע המון כדי שאני אצא מרוצה.

הפכנו את המחסן (וזה חתיכת מחסן) עברנו גנט גנט.

קיבלתי רושם מאוד חיובי מאביתר שהשקיע את זמנו.

למרות שבסוף לא קניתי ממנו. אני יודע שיום אחד אחזור לשם.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

את הסיפור המלא שלי תוכלו למצוא כאן בקישור המצורף: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=414098

לכן, לא ארחיב יותר מידי כדי לא לעשות את זה ארוך ומעייף.

אני הגעתי אליו מנהריה עד הרצליה כדי לרכוש את הסט. המאמץ והסבלנות שלו זה אי אפשר לתאר.

בחור לבבי ועקשן! לא יוותר לך ויעבור איתך מדף מדף. והסבלנות משתלמת.

אני יצאתי מרוצה מאוד, גם מהסט, וגם מהשירות. באמת כבררן וקפדן אוכל להמליץ לכל מי שמעוניין בשדרוג הג'אנטים

לפנות לאביתר, לא תתאכזבו. אביתר , תודה רבה על הכל. כמו שכבר אמרתי אלף פעם בפורום הזה,

אין עליך תותח! ממולץ בחום!

• חודש מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה בזאת להודות לאביתר על השרות והתמיכה ממרחק שהעניק לי בעת רכישת סט ג'אנטים לספארק שלי.

הכל בהמשך לשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=428736

אז שוב, תודה רבה אביתר, תודה רבה לגולן המתקין וליואל. עזרתם לי מאוד וכמובן אני מרוצה מהשירות, המחיר והתוצאה! ממליץ בחום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

לפני כשבוע קניתי ג'אנטים + צמיגים חדשים מ'ג.מ פורטל'.

ישנו מבחר רחב ביותר, חוות דעת מקצועית ושירות אדיב!

יצאתי מרוצה ביותר וממליצה בחום לכל המתעניינים.

תודה מיוחדת לאביתר שטיפל בי באופן אישי, חם ומסור!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אגב, אתה רצית 3200 שקל כשדיברתי איתך בפלאפון ובסוף קניתי בפנצריה, את הגאנטים שלך, ב2600

לא מכיר לא אותך, ולא אף אחד מהשרשור הזה.

אבל, 3200 "ללא מע"מ" יוצא 2670~, יכול להיות שבגלל זה "קנית בפנצריה, את הגאנטים שלו, ב2600 מה שאומר שהם זולים יותר ממנו"? והוא בעצם הלך בדרך החוק?

מקווה שאני טועה לגבי המקום השני, או לגביך.

ואגב, סליחה לכולם מותר לבקש, ומכל אחד.

שבוע טוב ואופטימי :)

8)
פורסם
לא מכיר לא אותך, ולא אף אחד מהשרשור הזה.

אבל, 3200 "ללא מע"מ" יוצא 2670~, יכול להיות שבגלל זה "קנית בפנצריה, את הגאנטים שלו, ב2600 מה שאומר שהם זולים יותר ממנו"? והוא בעצם הלך בדרך החוק?

מקווה שאני טועה לגבי המקום השני, או לגביך.

ואגב, סליחה לכולם מותר לבקש, ומכל אחד.

שבוע טוב ואופטימי :)

אלון שבוע טוב.בכל עסק כמה שתהיא טוב ותנסה לעזור יש כאלו שלא יצאו מרוצים..לא צריך להתרגש.פורטל קיימים מ1961 בישראל ונותנים שירות מצוין ומחירי ללא תחרות.וזה נשאיר לחברי הפורום להחליט. לבנתיים אני ימשיך למלאות פה תגובות חיוביות כי זאת המציאות."שירות כמה שניתן"זה הכלל שלי.בברכת שבוע טוב אביתר ג.מ פורטל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברצוני לשבח את אביתר מ-ג.מ פורטל על השירות והמענה המהיר.

דיברנו במסרים, תיאמתי הגעה, הגעתי וללא המתנה אביתר קיבל אותי ובחרנו ג'אנטים.

הג'אנטים הורכבו במהירות ותוך 40 דקות הייתי כבר בדרכי חזרה.

ממליץ בחום להגיע, גם אם אין כוונה מיידית לקנות, יש מבחר גדול והמחירים טובים.

אלכס.

• תוכן חדש...