Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אבי מחפש לקנות מחשב נייד חדש וביקש ממני לבחור את המחשב בשבילו.

הבעיה היא שאני לא כל כך מבין בתחום הניידים אז אבקש עזרתכם.

הדרישות:

קל ככל האפשר

מסך 12-13"

סוללה חזקה שתחזיק בטיסות ארוכות

החומרה לא חייבת להיות שיא הטכנולוגיה, המחשב משמש בעיקר לMS OFFICE ונגזרותיו

תקציב: לא הכי רלוונטי, נגיד שעד אזור ה6,000

בנוסף, המסך שלי הלך לעולמו ואני צריך מסך מחשב חדש.

מה שאני מחפש זה מסך בגודל 22", עדיפות ליציאת HDMI שישמש לסרטים\סדרות ולפעמים משחקים.

אין לי מושג אם עדיף LED או LCD, ואני מניח שיהיה לי יותר נוח עם מסך רחב ולא רגיל.

תקציב: גם לא כל כך רלוונטי, עד אזור ה1,500.

תודה רבה לעוזרים, ושבת שלום.

TFSI Power

פורסם

כמה מחשבים אפשריים:

DELL: יש את דל לטיטיוד E6320 או E6220. אם תחליף במחשב את הכונן הקשיח הרגיל בכונן SSD (פלאש)- זה יעזור לאורך חיי הסוללה תוך שיפור עצום בביצועים ועמידות בטלטולים. מנסיון עם דגם מיושן יותר- 6-7 שעות עבודה במציאות. בארץ המחירים מתחילים סביב ה5200 ש"ח לדגם עם i5 ותוספת הSSD בארת לרוב עולה סביב ה1200 ש"ח לכונן 128GB וכמעט כפול ל256GB.

ללנובו מהסדרה העיסקית שלהם יש את ThinkPad X220 עם מסך 12.5 אינץ' ועם נתונים דומים למה שיש לדל. גם פה מומלץ השילוב עם SSD.

בכללי המחירים בארה"ב זולים מבארץ, ובמיוחד בתקופה זו עם כל מבצעי סוף השנה וגם כאשר קונים מחשב מאתרי עודפים של היצרניות בארה"ב.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...