Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחר שנתיים עם מזדה 6 החדשה הגיע הזמן של אבא שלי להחליף רכב, אני צריך לציין שאני ואבי חולקים את הרכב (בערב אני נוסע ברכב) לכן גם אני לוקח חלק בבכירת הרכב. שתי האופציות המעניינות הטובות ביותר לטעמי מתוך ההצעות היו הסקודה סופרב והיונדאי IX35 (בנוסף היו גם פורד מונדאו,מאזדה 6 ועוד כמה שרמה פחות מהן..) אני מאוד מתלבט בין שני הרכבים,שני הרכבים מגיעים ברמת האבזור הנמוכה ביותר הסקודה ברמת אבזור ambition והיונדאי ברמת אבזור inspire. מה שמפריע לי שבשני הרכבים אין קרוז קונטרול אבל אפשר לחיות עם זה כי יש דברים אחרים שמפצים על זה. נתחיל עם הסקודה, הסקודה רכב מאוד איכותי אבל מה שמפריע לי בגירסא הבסיסית שלא מקבלים בעצם כלום! אפילו לא שליטה על המערכת מההגה, נכון שהמנוע מצוין והרכב גדול אבל זה זה קצת מפריע לי לקחת אותו בעיקר שאני יודע שתמורת עשרת אלפים שקלים לערך אתה מקבל גרסא עדיפה בהרבה ואני לצערי לא יכול לקחת אותה. לעומת זאת הIX35 נראה מצוין וגם ברמת הגימור הנמוכה אתה מקבל שליטה על מערכת השמע חיבור לאייפוד ותוספות חיצוניות זהות לדגמים הבכירים יותר. את שני הדגמים הלכתי לראות באולם התצוגה ובחירתי נוטה לכיוון היונדאי (אולי בגלל שהוא נראה פחות רכב ליסינג)

אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבש החלטה. ועוד פרטים על שתי המכוניות ממישהו שכבר התנסה איתן יתקבלו בברכה.

תודה רבה.

פורסם

שתי מכוניות שונות מאד זו מזו ואתה לא יכול להגיד מי יותר טובה כי זה כמו להשוות מלפפונים לעגבניות.

אני חושב שהדבר הנכון ביותר לעשות הוא לבצע נסיעת מבחן על שני כלי הרכב - ואז להחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא בגלל ששתי המכוניות מאוד שנות מקשה על ההחלטה, מבחינת הצרכים מהרכב הם מאוד בסיסים סביר להניח שדומים לשאר חברי הפורום אבא שלי רוב הזמן נוסע לבד באוטו לעבודה ואני משתמש ברכב בעיקר בערב לפעמים עם כמה נוסעים זאת אומרת שהרכב לא חייב להיות מרווח מאוד.

פורסם

אם כבר אתם מתלבטים בין ה-IX35 אני הייתי ממליץ לבחון את הקיה ספורטאז' רכב מאוד יפה ומרשים בכמה רמות מהיונדאי חוץ מזה שהם חולקות אותו מנוע, גיר, שלדה וכ'ו.

המשפחה שלי גם מתכוונת להזמין את הספורטאז' במקום הרכב המשפחתי, אונייה עם כל הצבעים נכנסת סוף החודש הזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

תודה על התגובה.

אני לא חושב שהקיה היא אחת מהאפשרויות מכיון שזה ליסינג והם לא מחזיקים את כל הרכבים, אני יכול לשאול.

בכל זאת אשמח לקבל עזרה מאנשים שכן נסעו באוטו. ראיתי שיש הרבה אנשים בפורום עם סקודה סופרב אך כמעט כולם עם רמת הגימור הגבוה. בכל זאת אשמח לחוות דעת על הרכב.

פורסם

ראשית, אני חוזר על מה שהציעו........נסיעת מבחן!!!!!

שנית, צריך להגדיר מה חשוב ברכב. רמת האיבזור, נוחות (אולי, רחמנא ליצלן - צריכת דלק....)

ביונדאי, סביבת הנהג מרגישה מאוד פשוטה, פלסטיקים פשוטים.

לעומתה הסופרב מרגישה כמו רכב מנהלים, לדעתי גם הרבה יותר נוחה.

פורסם

שתיהן מכוניות טובות, ומאד שונות זו מזו.

הסקודה היא רכב כביש מרווח מאד, לכל ארבעת הנוסעים (מרווח רגליים מטורף במושב האחורי),

איכות בניה גבוהה מאד (אמנם צ'כית אבל מבית פולקסווגן), מוצקה מאד.

יונדאי היא ג'יפ לכאורה, לא הייתי צולח איתה מדבריות, אבל היא תצלח מהמורות וגבעות בקלות יתרה מהסקודה. הרכב מצוין, איכותי,

אך מרגיש פחות מוצק מהסקודה (משהו בפלסטיקים ובסאונד של טריקת הדלת...). הוא מהווה קפיצת דרך נאה בהשוואה לקודמו, הטוסון.

אוהבי הסולידיות והנינוחות – יבחרו בסקודה. אוהבי הפוזה והסטייל – יבחרו ביונדאי.

ולגבי הקרוז קונטרול – אין בארץ כבישים רלוונטיים לקרוז קונטרול (וכביש הערבה לא נחשב), אז שזה לא יפריע לך.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...