Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי החליט להשתגע לאחרונה, כל יום בעייה אחרת.

היום באמצע נסיעה נדלקה לי נורת EPC, הרכב התנהג כרגיל ומכיוון שכבר היה מאוחר החלטתי להגיע הביתה ומחר על הבוקר לגשת למוסך. ממש לפני שהגעתי לחנייה נדלקה גם נורת ה -CHECK ENGINE, הרכב המשיך לנסוע כרגיל ללא שום בעיות. הגעתי לחנייה, כיביתי את המנוע, הנעתי שוב ומנורת CHECK ENGINE עדיין דולקת בעוד שמנורת ה-EPC כבתה.

יש למישהו שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• ספונסר פורום
פורסם

מחשב ניהול המנוע של הרכב זיהה תקלה כלשהיא במנוע והדליק את הנורה. כדי לדעת בדיוק הבעיה יש להתחבר למחשב הרכב עם מחשב ייעודי ולבצע דיאגנוסטיקה. ייתכן שמדובר בתקלה חד פעמית שהסרתה תפתור את הבעיה וייתכן שמדובר בתקלה רצינית יותר, רק בדיקה יסודית תוכל לאשרר זאת.

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך למוסך מקצועי שיוכל לאבחן את התקלה בקלות.

פורסם

אני מצפון הארץ ומחר בבוקר כנראה אקפוץ למוסך של צ'מפיון שאני מטפל בו בדרך שלל.

ניסיתי לנתק את המינוס מהמצבר, נסעתי 20 דקות ושום נורה כבר לא דולקת. אני אבדוק מחר, אם זה ידלק שוב אני אקפוץ למוסך.

פורסם

במקרים מסויימים ניתוק כבל המינוס אכן מכבה את מנורות האזהרה וייתכן שגם את קוד התקלה לכן הייתי ממליץ לך בפעם הבאה לא לנתק את כבל המינוס בכדי שבזמן חיבור סורק תקלות יחלצו את קוד התקלה.

האם במקרה לפני הופעת התקלה תידלקת את הרכב ? האם מנורות אור בלימה תקינות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נורות בלמים תקינות. לא תידלקתי לפני, היה לי רבע מיכל כשזה קרה ובדיוק תיכננתי לתדלק.

כמובן שאם הנורות ידלקו שוב, אני לא אאפס שוב אלא ישר אסע למוסך.

פורסם

מפורום שקראתי בו, זה יכול להיות קשור לתקלה בסוויץ' של אור הבלם, תקלה נפוצה ברכבים מקונצרן VAG.

מצד שני - מעניין למה צצה נורה של בדיקת מנוע.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

היום הנורות לא דלקו והכל היה בסדר, עברתי עם הרכב יותר מ-100 ק"מ. בדרך חזרה הביתה החלטתי בכל זאת לקפוץ לצ'מפיון, מסתבר שבדיקת מחשב עולה שם היום כמעט 400 שקל. מכיוון שהיום לא דלקה שום נורה, החלטתי לוותר על העניין.

ועכשיו ברצינות, מילא לשלם יותר על חלקים מקוריים ואיכותיים, מילא לשלם יותר על שעת עבודה (אני יוצא מנקודת הנחה שעובדי צ'מפיון באמת יודעים מה הם עושים כשהם מטפלים ברכב שלי), אבל לשלם 400 שקל על בדיקה של 2 דקות? ומה אם לא ימצאו תקלה? על מה הם לוקחים 400 שקל???

• תוכן חדש...