Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

סוכח השמש שלי באוטו (פונטו ספייס 2002), צד נהג החליט לההרס. בניסיוני למצוא חלק חליפי הופתעתי לגלות שחלק חדש עולה 500 שקל (!).

ניסיתי ליצור קשר עם 2 עסקים לחלקי חילוף. לצערי, כבר למעלה מחודשיים אין להם את החלק הזה.

יש למישהו מושג או מכיר מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה במחיר סביר?

חג שמח,

איתי.

פורסם

פרוקיות,מאיפה אתה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בראשון, באזה"ת יש את אחים יזדי שכמעט בטוח יהיה להם, אבל המחירים שלהם מעט יותר גבוהים מפירוקיות קטנות.

ראיתי לפני חודש וחצי כמה פונטואים (לא יודע אם הם ספייס,לא יודע אם זה משנה לצורך הסוכך) בפירוקיה בטירה , אם בא לך לעשות טיול שעשוי לכלול חומוס טוב (רק אצל אבו חסן), באחד מימי החג הבעל"ט (אתה נוסע עד הכיכר הראשית, פונה ימינה בכיכר ונוסע עד הפניה הרביעית או החמישית ואז ימינה. זה מגרש ענק מגודר בגדר מתכת ירוקה. אם אתה לא מוצא לפי הסבר הצולע שלי :lol: , תשאל שם, כבר יכוונו אותך). שם יעלה לך הכי בזול.

כמו כן, בשביל כורכר שיוצאים מאחים יזדי , יש פירוקיה אחת שנראית קטנה ודלה, אבל הוא כבר הפתיע אותי כמה פעמים , כששלף לי כמו קוסם מהערימה חלקים שחיפשתי זמן רב.

כשאתה יוצא מיהוד, על כביש אזור יש כמה פירוקיות,בעיקר לכוון מערב, תעשה סיבוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה - באיביי לא מצאתי את המוצר. השרשור שהוסיפו פה לצערי כבר לא רלוונטי.

מחר אני אנסה להתקשר לפריוקיות שרשמת לי.. אני מקווה שלמישהו יהיה את החלק.

• תוכן חדש...