Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,ברשותי פיאט פונטו דור ראשון,ואני לא יודע מה צריך להיות הלחץ בצמיגים שברשותי .

הצמיגים שיש הם לא הצמיגים שמקבלים עם הרכב כמובן,הוחלפו לפי שקניתי בצמיגים שאיני יודע מה שמם .

אני רוצה לבדוק לחץ אוויר בצמיג,ורשום על הצמיג שהלחץ שצריך להיות הוא 51PSI,שזה הרבה אבא שלי אמר לי,וזה מוזר.

בגלל שיש לנו מזדה 3,שהצמיגים יותר גדולים,וצריך לחץ של 32 PSI .

על המגנזיום רשום (RACING WHELLS)אין לי מושג אם זה קשור,אבל אולי זה צמיגים ספורטיביים שצריכים יותר לחץ,אין לי מושג אני לא מביו בזה בגלל זה אני שואל אותכם .

מידת הצמיג :60\185 R14

אשמח לקבל עזזרה :)

תודה רבה

פורסם

היזהר - הלחץ המופיע על הצמיג זה הלחץ המקסימלי שהוא יכול לעמוד בו ואם תמלא 51 יש לך סיכוי טוב למות.

הלחץ הדרוש מופיע או על גבי מדבקה בסגירה בדלת הנהג, או על מדבקה בתא הכפפות, או על מדבקה על מכסה הדלק. הלחץ יופיע ביחידות PSI או BAR או KPA. לעתים יש שוני בין לחץ האוויר הנדרש בין הגלגלים הקדמיים והאחוריים ולפעמים יש שוני בלחץ אוויר נדרש ברכב עמוס / לא עמוס / כמה עמוס והכל מפורט על המדבקה. הנתונים מתייחסים לצמיגים במצב קר - לפני נסיעה, בדרך כלל לא המצב שאתה נמצא בו בתחנת דלק, דבר שאתה צריך לשים לב אליו.

פורסם

אוקי,מזל ששאלתי לפני,למרות שזה היה באמת נשמע לי ולאבא שלי מוזר .

אבל אמרתי,שהצמיג הוחלף בעבר,למידה וקוטר יותר גדולים,כך שהמדבקה בתוך הרכב נותנת תלחץ של הצמייגם האורגינלים של הפונטו בהתחלה,כך שזה אמור להיות שונה,איך אני יכול לדעת מה הלחץ הדרוש ?

פורסם
אוקי,מזל ששאלתי לפני,למרות שזה היה באמת נשמע לי ולאבא שלי מוזר .

אבל אמרתי,שהצמיג הוחלף בעבר,למידה וקוטר יותר גדולים,כך שהמדבקה בתוך הרכב נותנת תלחץ של הצמייגם האורגינלים של הפונטו בהתחלה,כך שזה אמור להיות שונה,איך אני יכול לדעת מה הלחץ הדרוש ?

השאלה אם הצמיג הוחלף לאחת המידות המומלצות על ידי היצרן.

אם יש כמה מידות כאלה - האפשרויות מופיעות על אותה מדבקה עם לחצי אוויר בהתאם.

אם זה מידה אחרת, איני יודע.

בכל אופן, מומלץ להשתמש במידות שנקבעו על ידי היצרן שיודע הכי טוב מה טוב לאוטו שלך.

פורסם

אני לא יודע בדיוק, מה הלחץ הדרוש בפונטו דור ראשון,

אבל בפונטו ספייס עם אותה מידת הצמיגים הלחצים הם

29 קדמי 28 אחורי בעומס חלקי

32 psi בכל הצמיגים בעומס מלא.

אני מציע לך , שעד למידע המדוייק תמלא כמו בספייס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכם,בדקתי את הלחץ והוא תקין,30PSI יש בכל הגלגלים :)

ומה אתם אומרים על מידת הצמיג הזאת?(שהיא גדולה יחסית לפונטו לפי מה שהבנתי)

אשמח לדעת חסרונות,יתרונות .

פורסם

בפונטו שהייתה לי עם 14", הכי אהבתי על 32-33 psi

:lol:

תבדוק איזה יצרן ומודל הצמיגים, צמיג חדש מחברה מוכרת נוסע פי מליון יותר טוב מסתם צמיג מיצרן סיני או מצמיג מתיישן..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...