Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה? בחצי שנה האחרונה הנורה ברכב (מאזדה 3 06 אקטיב) הוחלפה 3 פעמים. מדובר על פנס ימיני.

הנורה הוחלפה באוטודיפו בכל הפעמים מטעמי עצלנות. מדובר על נורת הלוגן. משהו יכול להמליץ על חברה איכותית של נורת הלוגן שמתאימה לי ושתחזיק פרק זמן סביר? או שאולי זה בעיה אחרת? תודה שנה טובה.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

דבר ראשון תבדוק את השקע (מתאם) ליים הוא נשרף ועושה את הבעיה

אם השקע תקין תשע ותקנה מנורה של פיליפס הם המקוריות ומחזיקות המון זמן!

פורסם

האם יכול להיות שמי שהחליף לך את הנורה תפס את הנורה (בחלק השקוף) ביד חשופה?

הסבר: אורך החיים של נורות הלוגן שנמרח עליהם שומן (שיש לכל אחד מאיתנו על העור) מתקצר וצריך לשים לב לא להחזיק אותן ביד חשופה...

פורסם

הזמן ממש לא סביר גם לא לנורה ג'נרית. דווקא אני חושב שנורות ג'נריות שבדרך כלל זולות מאוד ומאירות די חלש מחזיקות הרבה יותר מכל הנורות החזקות כמו של פיליפס אבל לא ווידאתי את זה.

אם הנורה הותקנה נכון אז יש לך כנראה בעיה בחשמל, אבל אם הנורה השמאלית בסדר ורק הימנית אתה מחליף כל הזמן אז רוב הסיכויים שההתקנה לא טובה כי אני חושב שהם מחוברות במקביל (אותו מתח על שתיהן).

פורסם

עדכון קטן:החלפתי נורת הלוגן של פיליפס אצל חלקי חילוף דוד לוי בבאר שבע בחור אמין וזול!כולל הרכבה 40 שח, לעומת 70 שח אצל אוטודיפו( אצל אוטודיפו נורת הלוגן של חברה לא מוכרת) תודה.

פורסם

אמריקן איגל אלו מוצרי מדבקה לרוב מסין ולא שווים במיוחד, באוטו דיפו לא כדאי לקנות כלום פשוט כי כל המחירים שם תלושים מהמציאות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נו מה אתם אומרים? החלפתי לפיליפס ושוב נשרף . הנורה החזיקה חודש.

פורסם

בדוק טעינה, ובדוק שהשקע של הנורה תקין ולא שרוף.

ובדוק שהנוה תפוסה היטב בתושבת כי אם היא רופפת אז הרעידות מקצרות את אורך החיים של הנורה.

פורסם
נו מה אתם אומרים? החלפתי לפיליפס ושוב נשרף . הנורה החזיקה חודש.

יש לך בעיה בשקע או/גם בעיה של חום רב בסביבת המנורה.

האם הפנס מקורי ? האם בוצעו התקנות בסביבת הפנס/מנורה המונעים זרימת אוויר תקינה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
]בדוק טעינה' date='[/b'] ובדוק שהשקע של הנורה תקין ולא שרוף.

ובדוק שהנוה תפוסה היטב בתושבת כי אם היא רופפת אז הרעידות מקצרות את אורך החיים של הנורה.

אם מתח הטעינה היה גבוה מידי אז כנראה היו נשרפות עוד מנורות וגם המצבר היה מתחיל להזיל ריר.

איזה כייף לי :)

פורסם
בדוק טעינה, ובדוק שהשקע של הנורה תקין ולא שרוף.

ובדוק שהנורה תפוסה היטב בתושבת כי אם היא רופפת אז הרעידות מקצרות את אורך החיים של הנורה.

בד"כ , זו הסיבה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...