Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

זו הפעם השניה שאני מוצא את הרכב שלי פתוח בחנייה של הבית בצורה זו או אחרת. פעם - ארבעת החלונות מורדים, וממש עכשיו - תא מטען פתוח. עליי לציין שזו חנייה משותפת, לכ-40-50 רכבים סה"כ.

מה ניתן לעשות טכנית ? (מלבד לנסות ולאתר את בעל הרכב שכנראה השלט שלו "משפיע" על הרכב שלי ? אפשר כמובן להסתובב עם השלט בחניה, ולנסות לראות אם הוא משפיע על רכבים אחרים. ואז מה ?!).

אשמח לעצתכם.

נ.ב. - אין מצב (ז"א רוב הסיכויים) שהרכב לא נשכח פתוח. סה"כ מי שנוהג- או אני או זוגתי.

alfa 156 2.5.

פורסם

אצלי הילדה משחקת לפעמים עם השלט של הרכב והוא קולט מצויין מקומה שלישית.

מזל שהרכב ננעל אוט' לאחר 3 דק' שהרכב פתוח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1. אני מבין שהשלט שולט בחלונות ובתא המטען.

2. יש ילדים קטנים או מתבגרים בבית?

3. כפי שהוצע, כמובן לבדוק שהשלט לא נשאר בכיס ומשפיע מרחוק. לאפסן את כל השלטים במקום בטוח (קופסה, וו תליה)

פורסם

יש לשלט כפתור פתיחה לתא המטען, ולנעילה מרכזית (אחד לפתיחה שני לנעילה). סה"כ - שלושה כפתורים. שלט מקורי של הרכב.

הילדים וגם האישה - לא היו בבית כשהגעתי עכשיו.הרכב - כן + מכסה תא מטען פתוח. מבחינת הזמנים - אין מצב שהילדים פתחו את הרכב (הרכב לא היה בחניה לפני שיצאו, והוחזר לחניה לאחר צאתם לבי"ס).

ייתכן משהו טכני ?

alfa 156 2.5.

פורסם
בוקר טוב לכולם.

זו הפעם השניה שאני מוצא את הרכב שלי פתוח בחנייה של הבית בצורה זו או אחרת. פעם - ארבעת החלונות מורדים, וממש עכשיו - תא מטען פתוח. עליי לציין שזו חנייה משותפת, לכ-40-50 רכבים סה"כ.

מה ניתן לעשות טכנית ? (מלבד לנסות ולאתר את בעל הרכב שכנראה השלט שלו "משפיע" על הרכב שלי ? אפשר כמובן להסתובב עם השלט בחניה, ולנסות לראות אם הוא משפיע על רכבים אחרים. ואז מה ?!).

אשמח לעצתכם.

נ.ב. - אין מצב (ז"א רוב הסיכויים) שהרכב לא נשכח פתוח. סה"כ מי שנוהג- או אני או זוגתי.

הסיכוי שהחלונות של הרכב שברשותך נפתחו עם שלט של רכב אחר שואף ל-1 למיליון...במידה ואתה פותח את הרכב עם השלט ומוריד את החלונות ללא פתיחת דלת הרכב ננעל והחלונות עולים לאחר 30 שניות או דקה.

לפעמים נועלים את הרכב עם השלט והחלונות עולים ולאחר שהם הגיעו לקצה המהלך לפתע הם יורדים בחזרה לכן אני תמיד מקפיד לבדוק תוך כדי הליכה אם החלונות לא יירדו לפתע.

גם לי זה קרה מספר פעמים בגולף שברשותיי והפיתרון שאני מציע ונוסה על רכבי הוא ניתוק המצבר וחיבורו מחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

חשבתי יותר בכיוון של קצר\בעיה חשמלית כלשהי.

או שהשלט משתגע (ניתן לבדוק את זה בדרך קלה של הוצאת הסוללה ושימוש בשלט רזרבי רק לזמן הבדיקה,אפשר גם להחביא אותו במקום שבטוח לא ישדר משם)

פורסם
הסיכוי שהרכב שהחלונות נפתחו עם שלט של רכב אחר שואף ל-1 למיליון...במידה ואתה פותח את הרכב עם השלט ומוריד את החלונות ללא פתיחת דלת הרכב ננעל והחלונות עולים לאחר 30 שניות או דקה.

לפעמים נועלים את הרכב עם השלט והחלונות עולים ולאחר שהם הגיעו לקצה המהלך לפתע הם יורדים בחזרה לכן אני תמיד מקפיד לבדוק תוך כדי הליכה אם החלונות לא יירדו לפתע.

גם לי זה קרה מספר פעמים בגולף שברשותיי והפיתרון שאני מציע ונוסה על רכבי הוא ניתוק המצבר וחיבורו מחדש.

אחרי שראיתי במו עיניי (לגמריי במקרה), שהשלט של הרכב שלי, פותח שער כניסה לאיזה בניין (לא ע"י מקום מגוריי) - הייתי אומר שהסיכויים הם יותר ממה שאמרת, אלא אם כן אני טועה (ואין קשר).

עריכה - אני מאמין גם ששלט של החנייה ההיא, פותח את ריכבי...

alfa 156 2.5.

פורסם

בעיקרון תדרי השידור של שלט הרכב ותדרי השידור והקליטה של שלטים לשערים חשמליים הם שונים לכן נראה לי שזה צירוף מקרים בלבד אבל אני לא שולל לחלוטיין אפשרות כזו מסיבות שזה לדיון נפרד בנושא RF.

איזה כייף לי :)

פורסם
הסיכוי שהחלונות של הרכב שברשותך נפתחו עם שלט של רכב אחר שואף ל-1 למיליון...במידה ואתה פותח את הרכב עם השלט ומוריד את החלונות ללא פתיחת דלת הרכב ננעל והחלונות עולים לאחר 30 שניות או דקה.

מרק - לגבי הפסקה הראשונה בדבריך - אם אני פותח את הרכב + החלונות (לחיצה ארוכה בשלט) וללא פתיחת דלת - מה שקורה הוא שלאחר כדקה - הרכב ננעל, אבל החלונות אינם עולים. תקין ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לי קורולה 2002. השלט של האזעקה שלי, פתחה לפחות 10 מכוניות במגרש חנייה גדול של BIG.

ואני מדגיש... לפחות 10 מכוניות!

יש לציין כי הם לא יכלו לפתוח לי. ככה שזה חד כיווני ולא בטוח דו כיווני.

לדעתי הבעיה כאן היא תקלה באזעקה ולא שלט של מישהו אחר.

פורסם

לא היו בעיות עם הנעילה / לא מצאתי את הרכב פתוח.

מן הסתם, לא ידעתי על אפשרות "נעילה עצמית" כשכל החלונות פתוחים והדלתות נעולות ולא בדקתי את זה, עד אתמול.

אין אזעקה ברכב.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...