Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמת על צריכת הדלק של מנועי TSI בנפח 1.2 ו 1.8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה?

כבר אמרנו הכול. האתר אליו הפניתי מראה סטייה גדולה יותר מ 14%, כך שאתה לא ממש מחדש.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האתר אליו הפניתי מראה סטייה גדולה יותר מ 14%, כך שאתה לא ממש מחדש.

אני מסכים איתך, ידידי מהיר תגובה, כי אין חובה לקרוא דברים בטרם מזלזלים בהם. :wink:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

בנסועה של 20K בשנה, תשלם ב 1.8 עוד 3500 ש"ח על דלק + 2000 ש"ח על ביטוח מקיף יקר יותר + 500 ש"ח יותר על אגרת רישוי + 20000 יותר במחיר הרכב. כל זה וודאי לא זניח.

פורסם

בכל המדידות אתם שוכחים נתון אחד שגיליתי מניסיון אישי.

חוץ ממה שאמרו כאן כבר, שגם בנסיעה בינעירונית יש הבדל גדול אם הנסיעה "רגועה", או קופצנית ותזזיתית גם אם לא עוברים את ה120 קמ"ש.

צריך לזכור, שככל שהמרחק הבינעירוני גדל והנהיגה היא רגועה חלקה, הצריכה יורדת, על פני נסיעות "בינעירוניות" קצרות יחסית.

לי יש מזדה חבוטה משנת 96 עם 2000 סמ"ק, בתוך העיר בנסיעה רגועה היא שותה 1:8.5 ובחוץ 1:10/11. בבינעירוני ארוך (ת"א-עפולה) בתפוסת משקל מלאה הגעתי ל1:13.5. לעומת זאת ביליתי פעם בירושלים ביולי, ושם היה1:5, סיוט. פקקים נוראיים ונהיגה עצבנית.

עצה נוספת, תדלקו בלילה או לפנות בוקר מוקדם. כשהדלק קר אתם מקבלים יותר מסת חומר (דלק) לליטר. בדוק.

אם מישהו חושב שהצריכה שלו מוגזמת כלפי מטה, שיבדוק חיישן חמצן.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

ורק אני בהלם שהקילומטר'ז ברכב מזייף ?!?!

זה לא יאומן איך יכול להיות שהרנו מרמה ב- 41 ק"מ זה לא הגיוני תחשבו שאחרי 3 שנים אם הרכב נסע 100,000 ק"מ מד הק"מ יציג 112,000 ק"מ.

איך זה יכול להיות ?!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני לא מבין אתכם!

לאלו כאן שהיה להם איכפת מצריכת הדלק, למה לא קונים עם מנוע TDI, שעולה יקר יותר, אבל מחזיר את עצמו בדלק! אני עשיתי את זה (אוקטביה TDI), הוספתי גם עוד 2,000 ש"ח על שינוי לתוכנה חסכונית יותר (וחזקה יותר) למפות המנוע (אצל גיא), ומשתדל לנהוג עדין כמעט תמיד.

התוצאה - בזמנים הכי גרועים הצריכה בערך 1:15, ובד"כ 1:18, ומחוץ לעיר 1:21 ומעלה. ירושלים-טבריה-ירושלים יצא לי 1:24.

אני רוצה לחזק את מה שאמרת: בדיוק 3 שנים יש לי אוקטביה TDI 2.0, DSG נתוני הצריכה מדהימים גם כיום: תראו לי מכונית שעושה 980 ק"מ בין תידלוק לתידלוק (בנסיעה סבירה) ומינימום 800 ק"מ בנסיעה פראית? אין על אוקטביה הזו ואיני מדבר על שאר התכונות הטרומיות שלה - זה הרכב הנפלא ביותר שלי ב 40 שנה האחרונות ואני (כנכה) מחליף כל 3.5 שנים.

מי שרוצה לחסוך - זה הרכב וצדק yosle !!!

• תוכן חדש...