Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

היום התפנה לי קצת זמן להתייחס לרכב שלי (כמו שכתבתי בהודעות הקודמות, יונדאי אקסנט 2001 ידנית), ובין השאר - לפתוח את מיכל נוזל הקירור.

ת'אמת - חבר שלי שעוזר לי בעניין הרכב מילא לי מים לפני כחודש, ויש לי חשש שהם קצת התנדפו.

אני צריך את חוות דעתכם גם על גובה המים, וגם על רמת התחזוקה של המיכל עצמו, ומה ניתן לעשות בקשר לזה.

כמה תמונות לסבר(/לשבר) את העין:

IMG_0059.jpg

IMG_0061.jpg

IMG_0065.jpg

תודה מראש.

פורסם

המים לא אמורים להתנדף משום שזו מערכת סגורה, יש תקלה וצריך לאתרה.

במקרה הטוב יתכן ויש לך נזילה מאחד הצינורות גומי שהתייבשו עם השנים, בדוק היטב את החיבורים של הצינורות מהרדיאטור לכניסה של המנועה, בדוק את הצינור לכל אורכו 360 מעלות יתכן ויש חור שלא נראה לעין ורק בזמן הנסיעה כאשר הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה המים מתנדפים. בדוק גם את הצינור התחתון.

גרוע מכל הוא שיש לך סדק בבלוק מנוע כתוצאה מאבנית או מכל סיבה אחרת והמים בורחים ישירות לבלוק ומשם מתערבבים עם שמן המנועה, בדוק את צבעו את השמן, פתח את הפקק של השמן ובדוק אם ישנו "נס קפה" מתחת לפקק, אם זה קרה זה המקרה הגרוע.

אם זה לא המקרה המצלה היא להחליף את צינורות הגומי העליון והתחתון.

בהצלחה איגור. :)

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

אוקיי, תודה. אבדוק ואעלה תמונות של שמן המנוע, כדי שתוכלו להגיד לי מה באמת קורה שם.

רק עוד כמה שאלות פיציות:

א. מה מצב המיכל עצמו? הוא נראה קצת מלוכלך, חלודה ועוד. צריך לנקות אותו? אם כן, במה?

ב. איפה אני משיג צינורות כאלה? ומים ירוקים? סורי - חדש בתחום.

שוב - תודה.

פורסם

הסר את מיכל העיבוי מהרכב.

הכנס לתוכו קצת אבני חצץ, בעזרת ידיך, סתום הפתחים ומלא כמחצית המיכל עם מיים וסבון ואז טלטל המיכל ונער אותו

וכך החצץ עם המיים והסבון ינקו המיכל.

המיכל יהיה נקי אבל מכיון שהוא מפלסטיק וכבר ישן לא יחזור לו הצבע הלבן עם השקיפות.

יתכן שמיכל עיבוי חדש אינו יקר במחירו.

בברכה - רפי לין

פורסם

מהתמונה הראשונה ניתן לראות שזה מיכל עודפים (כמו שלי)

שימו לב שבתמונה הראשונה ניתן לראות את גובה המים והוא במקסימום.

הרכב לא איבד מים לדעתי,מה שחבר שלך עשה הוא מילא יותר מגובה המקסימום,ומה שהמיכל עשה זה להשפריץ החוצה

את העודפים.

סתם ככה לנקות או להחליף,זה לא רע ואולי גם עוזר

• תוכן חדש...