Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר את הרכב שלי הפרטי.

הקונה מוכן לקנות, והוא חייב לקחת הלוואה בבנק שלו ע"ס 100K

הבנק שלו לא מוכן לתת הלוואה ללא רישום שעבוד על הרכב, כלומר הבנק מצפה שהרכב יהיה כבר בבעלות הקונה כך שיוכל לשעבד אותו.

אני לא מוכן להעביר בעלות, לפני שהבנק שלו מפקיד אלי את הכסף.

איך פותרים בעיה כזאת?

מה הפרוצדורה - מה עושים קודם ומה לאחר מכן?

תודה מראש.

פורסם

פניה לעורך דין וניסוח חוזה שיהיה תקיף בבית המשפט בעת הצורך.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני מניח כי ה 100K הוא לא מחיר הרכב אלא פחות.

את הסכום הראשוני מקבלים מהרוכש + מכתב התחייבות מהבנק שמאשר כי את ה 100K הוא מעביר לחשבון הבנק שלך עם רישום המשכון לטובת הבנק.

ואז הולכים עושים העברת בעלות רושמים מישכון לטובת הבנק והולכים לקבל את הכסף.

אתה פועל בשם הבנק לרישום המישכון כך שהקונה לא יכול לעשות לך תרגילים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לך עם הבחור לסניף הבנק שלו ותבקש מהמנהלת שתעמיד לרשותך ערבות בנקאית שתמומש ברגע שתעביר בעלות על שם הבחור, בדיוק כמו שעושים בייבוא סחורה.

פורסם

skitz

והבטחונות לערבות הבנקאית מי ייתן??

ולמה מדובר דווקא במנהלת??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשממילא מדובר במימון/הלוואה מהבנק הבטחונות היחידים עד שעבוד הרכב הם האמון שהבנק נותן בך ויכולת ההחזר שלך, שלא כמו בייבוא סחורה שם אין לבנק מה לשעבד וצריך להעמיד בטחונות שונים,אם הבנק מסכים להעמיד לקונה הרכב מימון סימן שהוא מאמין שיש לו יכולת החזר טובה אחרת הוא לא היה מקבל מימון,

ולכן הבנק יוכל לתת ערבות בנקאית עם סעיף שאומר שהערבות תמומש ברגע שיוצג בפניהם טופס העברת בעלות.

בייבוא וייצוא סחורה זה הליך פשוט וסטנדרטי, מעולם לא ניסיתי את זה בקניית רכב אבל אני מניח שלא אמורה להיות שום בעיה.

ורצוי מנהלת תחום הלוואות או מישהו בכיר כדי שזה יעבור בצורה טובה וחלקה, במקרה ישבתי היום בבנק מול טלרית שאמורה לתת לי מימון והייתי צריך להסביר לה מה זו הלוואת בלון, חצי מעובדי הבנק חסרי כל השכלה אקדמאית שלא נדבר על כלכלית חשבונאית,שזה בסדר לרוב הפעולות בבנק ואני לא מזלזל חלילה, אבל כשמדובר בסכומים גדולים תמיד עדיף לעבוד מול מישהו מנוסה בבנק שעשה את הפעולה הנדרשת כמה וכמה פעמים.

פורסם

תודה על התשובות - מעניין שאין איזה פרוצדורה סטנדרתית וידועה לכולם.

לידעתכם - דיברתי גם עם סניף הבנק (שלי, רק רציתי לדעת מה מקובל במקרים האלה) - הדעה שלהם מאוד פשוטה - בנק לא ייתן שום ערבות או כסף, לפני ביצוע שעבוד. כך שמבחינת הבנק - הסיכון הוא על המוכר (הוא חייב להעביר בעלות לפני שיקבל את הכסף). לדעת הבנק, אם המוכר לא רוצה להסתכן - שלא ימכור.

נראה מה יקרה..

פורסם

מה הבעיה לחתום איתו על חוזה מסודר תוצרת בית אפילו, לא חייב ללכת לשלם לעורך דין 700 שקלים לדקה כדי שינסח לך 2 סעיפים ברורים ופשוטים שקובעים שיש לקונה עד 24 שעות לאחר העברת הבעלות להעביר לך את הכסף, ולא, תוכל לפתוח נגדו בהליכים משפטיים, בנוסף תחתים אותו על שטר חוב בשווי הרכב כך שתוכל מיידית לפתוח בהליך הוצאה לפועל. כל מה שנשאר לך זה למצוא קצת אמון בתוכך, אם לא מצאת סימן שאתה לא בלחץ למכור את הרכב ותמשיך הלאה לקונה הבא, שהבחור ישבור את הראש מול הבנק לא אתה אמור להמציא פתרון.

• תוכן חדש...