Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אז בהמון מזל טוב נולד לאשתי ולי בן בכור מקסים וצעקני ויחד איתו נולדה בעיה .

יש לי ברכב 2 מגברים אשר אחד מהם ( המונו ) מחובר לסאב לא גדול במיוחד (10 אינטש) אבל עדיין מהווה טיפונת בעיה כאשר צריך להכניס עגלה וכו' .

הרכב המדובר הוא סובארו אימפרזה 2008 .

כנראה שלצערי אצטרך בשלב כלשהו לוותר ולמכור את הסאב אבל יהיה לי קשה מאוד לוותר על הבאס שיהיה לי מאוד חסר .

כרגע מותקנים לי 2 קומפוננטים מקדימה וסאב מאחורה - הקומפוננטים מחוברים למגבר 4 ערוצים אשר רק 2 מחוברים .

האם ישנה אפשרות להתקין בדלתות האחוריות רמקולים, לחבר אותם למגבר ולהגדיר לו להוציא לרמקולים האלו רק תדרים נמוכים כמו לסאב ( או בערך ) ?

איזה עוד אפשרויות קיימות בפני ?

המון תודה לעוזרים !

יום טוב

אלעד צדוק

פורסם

תמיד אפשר לעבור להרץ עם תיבה מקורית מהיבואן...

hertz_es_250_1850.jpg

שים לב איזה קומפקטית.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בנייה תיבה מפיבר שתתלבשת על דופן בגז'. תיבה כזאת לוקחת מינימום מקום ברוחב.

כמובן שזה פתרון לא זול אך אתה שומר על סאב.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מזל טוב .

זה בעיה מוכרת .

היות וגם אני חשבתי מה אני יעשה שאני יהיה בסיטואציה הזו אז כך :

מוכר את הסאב הקיים .

מוכר את המונובלוק לסאב .

מוכר את המידבאס הקיים.

את הכל התקציב המתקבל אני מתעל לקניה של מידבאס - וופר גדול (איזור 8 אינץ) ומתקין אותו כמו שצריך בדלת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצטרף לאיחולי המזל טוב

מה שבטוח שגבוהים לא יהיו חסרים לך :wink::lol:

לגבי הנמוכים

מומלץ SWS 6.5 בדלתות אחוריות על המונו הקיים תוך שיפצור דלת בבידוד סביר שכבה אחת

דרור

פורסם

תודה לכולם על האיחולים !!!

אני לא חושב שסאב קטן יותר יפתור לי את הבעיה מכיוון שהוא עדיין תופס מקום .

לגבי ההצעה של oziroo בנייה מפיבר לא כל כך באה בחשבון . זה עדיין יתפוס מקום ויהווה בעיה אחר כך להוציא גלגל רזרבי או החלפת נורות אחוריות .

לגבי ההצעה של ofer dotan (וופר 8" ) לא כל כך בא לי לעשות חורים גדולים יותר בדלת - אבל ההצעה די הגיונית אני ישאיר אותה כמוצא אחרון .

נראה לי שאני אלך על ההצעה של אהובי שי .

כמה אתם חושבים שזה עולה ?

תודה לכולם !

עוד הצעות ?

פורסם

בניית פיבר לא תפריע בכלל להוציא את הגלגל ספייר,

אתה בכלל לו תרגיש את חוזר המקום מכיוון שהבניה נמצאת בדופן הקיצוני הימני\שמאלי של תא המטען!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני אוהב את ההצעה של שי. בניות מפיבר לא הייתי נותן לכל אחד לעשות וכדי לעשות אותם אצל המתקינים הטובים, תצטרך להיפרד מסכום בעל 4 ספרות... כן!

זה בטוח לא יפריע לגלגל הרזרבי, אין שום בעיה לתכנן ולבנות את זה בצורה כזאת שלא יפריע להחליף נורה בפנס וחוצמזה, מתי בפעם האחרונה יצא לך להחליף נורה בפנס??? :|

בקיצור, שני דלתות אחוריות, שני סאבים של 6 או 7" בידוד טוב טוב של הדלתות והכל יהיה בסדר. כמובן שזה לא ירגיש כמו סאב 10" בתיבה יעודית. אבל זה יהיה בסדר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...