Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אמור להירכש מחב' שלמה סיקסט, הוא מסוף שנת 2009, אולם בבדיקה שהוא נלקח לעשות נכתב:

בלאי פנימי, רעש מערכת תזמון ושסתומים, רצועת זימון לבדוק במוסך

אך הדבר שהטריד אותי במיוחד היה: לחץ דחיסה לא זהה ונזילות שמן.

האם זה זניח? כדאי ללכת על האוטו במידה והנזילה תתוקן?

תודה רבה

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית יונדאי I20

פורסם

יש מספיק I20 אצל חברות ליסינג והשכרה, חבל על ההתחלה לקחת משהו כל כך מקולקל. אנחנו לקחנו מכונית בת 3 מהשכרה ולא היו כאלה בעיות. תמשיך לחפש ובסוף תגיע למכונית טובה יותר.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לחץ דחיסה לא זהה לא אמור להופיע בקילומטראז' כזה. השאלה היא האם ההערה הזאת מופיעה בגלל בדיקה לא תקינה של המכון או בגלל תקלה אמיתית במנוע. את זה כבר קשה לקבוע דרך הפורום וללא אבחנה מקצועית.

בכל מקרה, יש עוד i20 מליסינג בחברות אחרות וכנראה שלא כדאי להסתבך. אני יודע על אחת עם משהו כמו 12 אלף קילומטרים שעומדת כרגע למכירה ויש לי הרגשה שהיא תיהיה מציאה קצת יותר איכותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם נזילת שמן לא צריכה להיות ברכב עם קילומטראז' כזה, אבל זה כבר משהו שאפשר לתקן בדרך כלל בקלות יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלאי פנימי,רעש מערכת תיזמון רושמים את בכול בדיקה זה כסתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רצועת זימון לבדוק במוסך

ליונדאי I20 יש שרשרת תיזמון ולא רצועה, מה שמעיד על חוסר מקצועיות של מכון הבדיקות, שעל פניו נראה שעסוק בעיקר בלכסות את ישבנו.

זה רק מחזק את דעתי שאין הרבה ערך לבדיקת מערכות מכאניות, שלרוב המימצאים נראים זהים ואחידים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ליונדאי I20 יש שרשרת תיזמון ולא רצועה, מה שמעיד על חוסר מקצועיות של מכון הבדיקות, שעל פניו נראה שעסוק בעיקר בלכסות את ישבנו.

זה רק מחזק את דעתי שאין הרבה ערך לבדיקת מערכות מכאניות, שלרוב המימצאים נראים זהים ואחידים.

1+

יונדאי i20, זו הסופרמיני הכי נמכרת ויש כאלו באלפים אצל חברות הליסינג. קח את הזמן ותמצא לך אחת כזו בראש שקט, חבל להתעסק עם רכב שיש לך ספק לגביו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...