Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרת נשכח

:roll:

לא יודע... תקרא לזה אינטואיציה... אבל יש לי הרגשה שיזכירו לנו גם בשבוע שלפני, וגם בשבוע שלפני וכו'.

יולס, שבהחלט מתכוון להשאיר את הוולבו בבית, רק עוד לא החליט אם ייקח את ה999 לעבודה, או יוותר על הפסון בשביל הנוחות ויגיע רכוב על ה1200 ג'י אס החדש.

נו באמת!

פורסם

בשביל זה צריך את המועדון?!

שיגיד לנו מתי בעולם רוכבים ביחד לעבודה?

שנרגיש שאנחנו משתתפים במשהו עולמי...

תגיד לי "אדון מועדון"...ביום ההוא..שכולם כביכול ירכבו לעבודה..את מי אני צריך לתבוע

על הבורות של מע"צ..צבע מחליק...אי חניה על מדרכות...אי לימודים נכונים של רכיבה בבתי ספר....קרטל המוסכים...וכו'?

אותכם? ..יש כתובת על המידעון הזול ויבש שלכם?!

מועדון הבריג' ברמת השרון יותר אפקטיבי ממכם!

תעוררו כבר..קביננימט...הנשיא..ששומע מועדון..הוא רואה "הסתדרות".

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

היי נשיא

לא לרדת על מועדון הבריג' יש לי שם קשרים (מה נשמע סבתא?) 8) .

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
:shock: אז צריך בשבוע מקדים , שבוע של "לא רוכבים לעבודה"

שגם התמהוניים שרוכבים על דו"ג יום יום , יוכלו להרגיש בשינוי. :screwy:

צ'מע - רעיון לא רע בכלל...

ובעצם, נראה לי שהשבוע הזה שבו ל-א נרכב, ישפיע יותר מהיום שעליו יוכרז כיום "מיוחד"...

תחשוב על זה כך : מה יורגש יותר? יום שבו אנחנו לא רוכבים בכלל או יום שבו אנו רוכבים לעבודה?

יש לך אוטו להלוות לי?

אם ככה אז אני מוכן!

יום שבוא אני לא ארכב ואסע במכונית לעבודה.

בכיף.

גם ככה יש לי חניה משלי שם.

נשים סטיקרים על האוטו שיאמרו "אם זה היה אופנוע, היית יותר קרוב לחניה" או משהו כזה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
:shock: אז צריך בשבוע מקדים , שבוע של "לא רוכבים לעבודה"

שגם התמהוניים שרוכבים על דו"ג יום יום , יוכלו להרגיש בשינוי. :screwy:

צ'מע - רעיון לא רע בכלל...

ובעצם, נראה לי שהשבוע הזה שבו ל-א נרכב, ישפיע יותר מהיום שעליו יוכרז כיום "מיוחד"...

תחשוב על זה כך : מה יורגש יותר? יום שבו אנחנו לא רוכבים בכלל או יום שבו אנו רוכבים לעבודה?

יש לך אוטו להלוות לי?

אם ככה אז אני מוכן!

יום שבוא אני לא ארכב ואסע במכונית לעבודה.

בכיף.

גם ככה יש לי חניה משלי שם.

נשים סטיקרים על האוטו שיאמרו "אם זה היה אופנוע, היית יותר קרוב לחניה" או משהו כזה.

בנוגע לסטיקר...

"אם זה היה אופנוע...לא היית רואה את המדבקה". :lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אכן -אין ספק שבנאום חוצב להבות עסקינן, מילים כדורבנות !

שנרגיש שאנחנו משתתפים במשהו עולמי... -חבל לי שבחרת בצורה של התקפה תהומית ולא ברורה על המועדון בהקשר של יום "רוכבים לעבודה", דווקא יום כזה שמטרתו להעלות המודעות לדו"ג -דרך חשיפה בתקשורת, ודווקא, אגב בהקשר שזה יום המצויין בפועל ברבות ממדינות העולם... ומה רע בחיבור שכזה ?-כנראה מעל להבנתי.

מעבר לכך ובהתייחס לאי עשיית המועדון כפי שאני מבין בין השורות, הריני להודיעך שדווקא בזמן האחרון ולאחר עבודה (בהתנדבות כמובן) סיזיפית של שנים, חלו מס' התקדמויות שלהן דומני כי גם אתה זכית לראות, כמו למשל :

על הבורות של מע"צ..צבע מחליק... -לפני כחצי שנה הצלחנו להכניס נציג שלנו לוועדה של מכון התקנים העובדת על תקנון לצביעת כבישים.

אי חניה על מדרכות... -המועדון יחד עם היבואנים פעל מול עיריית ת"א להסדרת מקומות חנייה מסומנים לכלי רכב דו"ג, באם ייצא לך להסתובב בת"א-תוכל להתרשם להנאתך ותגלה שעיריית ת"א אף מסדירה מתקן קשירה מיוחד.

אי לימודים נכונים של רכיבה בבתי ספר.... -בהמשך שיתוף הפעולה עם משרד התחבורה, המועדון מקדם ובקרוב ייאושר "אימון מתקדם" לרוכבי דו"ג צעירים, מקביל לזה שכבר אושר לנהגי פחיות.

קרטל המוסכים... -אני איני מכיר עניין זה ואשמח עד מאוד לשמוע עליו, נוכל להיפגש אף בדיסקרטיות-באם לא תרצה להיחשף.

אותכם? ..יש כתובת על המידעון הזול ויבש שלכם?! -דווקא בשנה האחרונה כשיש עורכת חדשה וידיעון המועדון שינה פניו ?! כנראה נגמרה לך תקופת החברות ואינך מקבלו .

מועדון הבריג' ברמת השרון יותר אפקטיבי ממכם! - דווקא עליו לא שמעתי.

שלך בידידות. בעז

בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי

טלפון המועדון ותא קולי: 03-6873458

מקום המפגש החדש: TouchFood, דרך מנחם בגין 48, ת"א.מידי יום חמישי החל מ-2200. אתר המועדון : http://www.motorcycle.org.il

פורום המועדון: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2419-14563,00.html

פורסם
אכן -אין ספק שבנאום חוצב להבות עסקינן, מילים כדורבנות !

שנרגיש שאנחנו משתתפים במשהו עולמי... -חבל לי שבחרת בצורה של התקפה תהומית ולא ברורה על המועדון בהקשר של יום "רוכבים לעבודה", דווקא יום כזה שמטרתו להעלות המודעות לדו"ג -דרך חשיפה בתקשורת, ודווקא, אגב בהקשר שזה יום המצויין בפועל ברבות ממדינות העולם... ומה רע בחיבור שכזה ?-כנראה מעל להבנתי.

מעבר לכך ובהתייחס לאי עשיית המועדון כפי שאני מבין בין השורות, הריני להודיעך שדווקא בזמן האחרון ולאחר עבודה (בהתנדבות כמובן) סיזיפית של שנים, חלו מס' התקדמויות שלהן דומני כי גם אתה זכית לראות, כמו למשל :

על הבורות של מע"צ..צבע מחליק... -לפני כחצי שנה הצלחנו להכניס נציג שלנו לוועדה של מכון התקנים העובדת על תקנון לצביעת כבישים.

אי חניה על מדרכות... -המועדון יחד עם היבואנים פעל מול עיריית ת"א להסדרת מקומות חנייה מסומנים לכלי רכב דו"ג, באם ייצא לך להסתובב בת"א-תוכל להתרשם להנאתך ותגלה שעיריית ת"א אף מסדירה מתקן קשירה מיוחד.

אי לימודים נכונים של רכיבה בבתי ספר.... -בהמשך שיתוף הפעולה עם משרד התחבורה, המועדון מקדם ובקרוב ייאושר "אימון מתקדם" לרוכבי דו"ג צעירים, מקביל לזה שכבר אושר לנהגי פחיות.

קרטל המוסכים... -אני איני מכיר עניין זה ואשמח עד מאוד לשמוע עליו, נוכל להיפגש אף בדיסקרטיות-באם לא תרצה להיחשף.

אותכם? ..יש כתובת על המידעון הזול ויבש שלכם?! -דווקא בשנה האחרונה כשיש עורכת חדשה וידיעון המועדון שינה פניו ?! כנראה נגמרה לך תקופת החברות ואינך מקבלו .

מועדון הבריג' ברמת השרון יותר אפקטיבי ממכם! - דווקא עליו לא שמעתי.

שלך בידידות. בעז

הרבה הרבה הרבה פוליטיקה...מקדם..מקרב..וועדות ותתי ועדות...

אולי זה לא אשמת המועדון..אולי זה אשמת הועדות הממשלתיות שמולם הוא עובד...

שיהיה בהצלחה...ותודה על התיחסות/תגובה.

הנשיא..שנימנע מהאשמות בפומבי.

פורסם

אכן כמו שציינת- הרבה פוליטיקה, הרבה התעסקות , הרבה סבלנות וסובלנות, לעיתים אכזבה, אך-הרבה סיפוק בעשייה.

אני תקווה שהרוצים לתרום לענף הדו"ג בארץ ייאחדו שורות כולם כאחד כתף אל כתף יחדיו, בטוחני ששום דבר לא יעצור -כולנו נהיה יותר חזקים מכך.

סה"כ צריך לזכור-לכולנו :המטרה היא אחת...

בעז

מקום המפגש החדש: TouchFood, דרך מנחם בגין 48, ת"א.מידי יום חמישי החל מ-2200. אתר המועדון : http://www.motorcycle.org.il

פורסם
אכן כמו שציינת- הרבה פוליטיקה, הרבה התעסקות , הרבה סבלנות וסובלנות, לעיתים אכזבה, אך-הרבה סיפוק בעשייה.

אני תקווה שהרוצים לתרום לענף הדו"ג בארץ ייאחדו שורות כולם כאחד כתף אל כתף יחדיו, בטוחני ששום דבר לא יעצור -כולנו נהיה יותר חזקים מכך.

סה"כ צריך לזכור-לכולנו :המטרה היא אחת...

בעז

יש רק תל אביב בישראל?

חיפה לא קיימת?

ועוד להיות נוכח בוועדת ההיגוי לגבי הצבעים.

אולי צריכים לפנות ליותר חזיתות מאשר אחת כבר בועז ולהפסיק לתקוע את הראש בתחת של תל אביב?

יש עוד מקומות במדינה חוץ מתל אביב, ויש צפון גם אחרי הרצליה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

מעניין שבכל הנוגע להתייחסויות לפעילויות המועדון, אתה מרשה לעצמך לנבל את הפה בביטויים שאיני יודע אם היית משתמש בעניינים אחרים.

לעניין החניה - הבעיה הועלתה בהתייחס לעיריית ת"א, בה חנו ונקנסו אופנועים.

המועדון ביטל כ-60% מדוחו"ת החניה שנתקבלו על מדרכות ת"א ונקבעו הסדרים עם העירייה וכן הובהרו מקומות בהם החנייה אסורה על המדרכה(טייל מערב וכו'). בהמשך לאותה פעילות :לאחרונה הוסכם שעיריית ת"א תסמן מאות מקומות חנייה לכלי רכב דו"ג על כבישים-בד"כ זה יהיה לפני צומת (לאפשר ראות למתקרב) ותמקם מתקנים לקשירת הכלי.

למה דווקא ת"א ? בעיר אחרת לא שמענו על בעיות חנייה לדו"ג ובודאי שלא על דוחו"ת לדו"ג. אם אתה מכיר בעיות כאלו, אמרתי כבר בעבר ואחזור עתה-הנך מוזמן לפנות אלינו ונשתדל לעזור אף בביטול דוחו"ת שנתקבלו.

זאת ועוד, בת"א מתקיים כ-80% מפעילות כלי הרכב הדו"ג בישראל!

תודה , בעז

• תוכן חדש...