Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוכבי האופניים זאת ממש מכה. אני לא סובל אותם. הם אף פעם לא נצמדים לשוליים, הם כל הזמן מתפרצים לנתיב, הם תמיד גורמים מצבים מסוכנים בכביש. נמאס. אני כל בוקר רואה אותם בכביש 5 נוסעים אחד ליד השני ומדברים כשאחד מהם תמיד נמצא בנתיב הנסיעה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שמואל אבואב כמנהגו בקודש אינו מחמיץ אף טרגדיה כדי לעשות כותרות שעד מחר אף אחד כבר לא יזכור אותן. אין הזדמנות טובה יותר מתאונה קטלנית ומצערת כדי לצאת בהצהרות בומבסטיות ולהעלות הצעות שאינן שוות את הפיקסלים שמרכיבים אותן.

דפדפו הלאה, חבל על העצבים. הניחו לכלב להמשיך לנבוח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה עם חופש התנועה?

אני כשטיחון (רוכב בשטח), לא מבין את הכבישונים (רוכבי כביש), אין אקשן בכביש, חוץ ממהירויות של 60 ו70 קמ"ש, אין אקשן, ובישראל זה מסוכן מאוד, עד כדי הימור על החיים.

בגרמניה בסדר, נהגים מעכבים תנועה ועושים פקק שלם בגלל שמשפחה מטפסת על איזה הר והשוליים צרים מאוד, אבל ישראל זה לא גרמניה, מספיק איזה טמבל שמנמנם על ההגה, בא ומעיף אותם לעזאזל כמו המקרה של שבת.

אני בעד שיעברו לשטח, ואם לא, שיארגנו נהג תורן עם סירנה שנוסע מאחוריהם וחוסם חצי נתיב, ככה שגם אם בא נהג רדום, פוגע ברכב, והנזק שיהיה הוא הרבה יותר קטן.

פורסם

אני בעד - אבל רק כל שבועיים.

בשבתות האחרות שיסגרו את אותם הכבישים לטובת נהיגה ספורטיבית במכוניות,

רצוי באופן חד סטרי במסלול מעגלי.

מה, למה לא?

למה לרוכבי האופניים מגיע ולנהגי המכוניות לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שונא רוכבי אופניים, תמיד גורמים לי להילחץ כשאני עוקף אותם בכבישים צרים, חושבים אני אסע אחריהם בתוך העיר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני באמת לא מבין איך אדם כזה מתבטא בכזאת חופשיות על דברים שהוא לא מבין בהם כלום.

אני רק מתפלל שאף אחד למעלה במרומי מקבלי ההחלטות לא יקח אותו ברצינות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם סוגרים בשבתות את הכביש רק לרוכבי אופניים,סימן שכל רוכב אופניים שירכב ביום חול דינו שידרסו אותו למוות.

וברצינות: אור ירוק צריכים להחליף את הנורה ומהר ולהתחיל במנכ"ל הטיפש שלהם.

פורסם

אמנם לא תקופה מצחיקה במיוחד, אבל התגובה הראשונה בכתבה המדוברת הרגה אותי מצחוק.

הכבישים דורשים

לסגור את אור ירוק בשבתות וגם בימי חול.

הכבישים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני לא שונא רוכבי אופניים, אבל יש כאלה שהם פשוט מטורפים. פשוט נותנים את החיים שלהם בידיים של נהגי הכביש.

emotion of motion

פורסם

רגע.. אין חוק שאומר שאסור להיכנס לכביש בינעירוני עם אופניים\ קטנוע 50 סמ"ק? וכמובן הליכה ברגל? אני זוכר שפעם היה משהו כזה בתאוריה אם אני לא טועה, אז למה למנוע ממכוניות לנסוע בכביש במקום למנוע מכלי רכב שבכלל לא מיועדים לכבישים האלה להגיע אליו?

רוכבי האופניים האלה זה פשוט סכנה, אפילו בתוך העיר כשיש מדרכה לנסוע עליה הם מחליטים לנסוע בנתיב נסיעה, מה עובר להם בראש?

פורסם

יש גם יש חוק כזה אפילו טרקטור שמגיע ל - 30 40 קמ"ש אינו יכול להכנס לכביש מהיר אז אופניים...

אני בעד - אבל רק כל שבועיים.

בשבתות האחרות שיסגרו את אותם הכבישים לטובת נהיגה ספורטיבית במכוניות,

רצוי באופן חד סטרי במסלול מעגלי.

מה, למה לא?

למה לרוכבי האופניים מגיע ולנהגי המכוניות לא?

אהבתי!

אם סוגרים לאופניים שיסגרו לטובת נהיגה ספורטיבית.

• תוכן חדש...